Pluspunten
makkelijk bestellen, snelle levering, goede prijs!
Pluspunten
Snel geleverd en goedkoop.
VerbeterpuntenGeen tips/verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle en goede levering. Voordelige prijzen!
Pluspunten
Alles verloopt volgens aangegeven afspraak. Levering is snel en goed, voor een redelijke prijs!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Volgende dag in huis voor prima prijs
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel en goedkoop
Pluspunten
Goede prijs, makkelijk bestellen en snel geleverd.
VerbeterpuntenVersturen met trackingnr, dan heb je meer inzicht over de shipment.
Pluspunten
Snelle en correcte levering tegen concurrerende prijs. Perfect!
Pluspunten
Snel, goedkoop en zonder verzendkosten.
VerbeterpuntenNu, korte tijd later, nog goedkoper geworden ... jammer :) Kan overal gebeuren natuurlijk, maar toch.
Pluspunten
snelheid en prijs
Pluspunten
alleen maar positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik ben erg positief over dit bedrijf, de prijzen liggen laag en de website werkt goed. Veel verschillende manieren van betalen is altijd een plus.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijkheid
Pluspunten
Zeer snelle levering top !!!!!!!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Beste prijs en de dag erna in huis.
Pluspunten
Mooie prijs, geleverd via de brievenbus dus je hoeft niet persé thuis te zijn voor levering.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Pluspunten
sneller levertijd
Pluspunten
Zeer goede prijzen en netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering zelfs tijdens drukke Sint periode
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop