Kreeg het snel opgestuurd! Groeten Michelle

Preorder op release binnen

Mijn vaste shop waar ik nieuwe games koop. Ik heb er al vaak besteld, elke keer had ik mijn game op de releasedatum binnen, en meestal hebben ze de laagste prijzen. Deze laatste keer ging het ook goed. Helemaal prima!

Dag te laat

Preorder van een game kwam een dag telaat helaas. Voor de rest perfect, game werkte en aankoopbedrag altijd iets goedkoper dan bij andere sites. Simply said, got what I paid for.

Snel en efficiënt

Alles wat ik heb gekocht was net een paar euro goedkoper dan bij anderen en verzending ging snel, zonder een te grote doos op te sturen. Zeer tevreden

Toch altijd weer de voordeligste en probleemloos bezord

Toch altijd weer de voordeligste en probleemloos bezord

Goedkoopste optie & snelle levering

Had God of War: Ragnarok en Call of Duty Modern warfare 2 besteld, beide games waren op allyourgames het goedkoopste. De levering was snel, had de spellen 1 dag na het bestellen in huis. Het was een brievenbus levering. Een klein verbeterpuntje was dat beide discs los in het doosje zaten. Tot nu toe alleen GOW gespeeld, echt een fantastische game!

Gewelidig

Altijd op tijd leveren, altijd beste prijs voor nieuwe spelen. Ben een vast en tevreden klant. Keep up the great work

zeer goed

game op voorraad terwijl in de winkel niet te verkrijgen was op dat moment

Supersnel geleverd

Top!!!

Altijd prima

Bestel hier vaak mijn nieuwe games, scherp geprijsd en snelle bezorging, keurige webshop.

Prima geregeld

Wij kregen een lege envelop geleverd heel goed en snel opgelost bedankt daarvoor

Super snel

Niks aan te merken, alles op tijd en goedkoper dan de concurrent, ga zo door

Mooie prijs en netjes op de released geleverd

God of War Ragnarok besteld voor de PS5. De game werd zoals altijd netjes op tijd geleverd en tegen een mooie prijs!

Top service! Games altijd op tijd bezorgd en voor een mooie prijs!

Snel en betrouwbaar

Altijd snel met leveren. Super

Goede prijzen en hele snelle levering!

Snelle levering!

Snelle levering, duidelijke website.

Mijn nummer 1 winkel om games te kopen!

Beste prijs, snelle levering, netjes verpakt, super service dus!

Snelle levering, makkelijke bestelling

Heel makkelijk om te bestellen en een hele vlotte levering. Zeer tevreden dus

Goede, duidelijke, snelle service

Ze voldoen aan alles wat er van ze wordt gevraagd. Had COD MW2 voor de PS5 de volgende dag in huis.

Helder, goed aanbod, snelle levering

Allyourgames heeft een goed assortiment tegen goede prijzen en levert snel. Kortom, top.

Hoed

Bezorging hoed alleen erg jammer nu veel korting op product in andre winkels in dezectoch al dure maand

Betrouwbaar en een prima prijs

Ik heb hier al meerdere keren (5+) een games besteld. Altijd een prima prijs voor de nieuwste games. Het enige nadeel is dat de pakketten er langer overdoen dan een 1 daagse levering. Ik heb nog niet 1 keer de games binnen een dag van PostNL gehad. Dit terwijl en we op de site vermeldt staat dat in 98% van de gevallen de bezorging binnen 1 werkdag is.

Pakketje werd niet afgeleverd , maar na contact met de klantenservice werd er voor gezorgd dat er een nieuwe werd gestuurd. Prima service.

Goede prijzen en snelle levering.

Goede prijzen en snelle levering.

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop