Pluspunten
Laagste prijs, snelle service
VerbeterpuntenGeen keurmerk webshop zichtbaar aanwezig
Pluspunten
Snelle en goede afwikkeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijs
Verbeterpunten*Vandaag besteld, over 5 dagen in huis :( *Communicatie mag sneller via mail
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit en bezorging.
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, super handig en goede service voor een tamelijk lage prijs vergeleken andere sites. Aanrader!
VerbeterpuntenIk kreeg het toch een dag later (dan belooft) maar was wel op tijd verzonden, daarom denk ik dat de schuld bij postnl ligt.
Pluspunten
- overzichtelijk website - goede prijs/kwalitieit verhouding - snelle levering
VerbeterpuntenDit was mijn eerste keer bestellen bij AllYourGames en alles ging vlot en prima. Ga zo door!
Pluspunten
Zeer goedkope prijzen voor games in Nederland, snelle en duidelijke afhandeling, goede communicatie en ook bij problemen een zeer correcte afhandeling. De klant staat voorop, gewoon helemaal top :D
Pluspunten
Snelle correcte levering van een goed product binnen 24 uur. Klasse!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Nvt
Pluspunten
Alles was top. bestelling was vlot en geen enkel probleem. Goedkoopste prijs. levering zoals afgesproken en netjes ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering. Goed ingepakt. Scherpe prijs. Top!
Pluspunten
Snelle, duidelijke service. Geen gekke verkooptrukjes.
VerbeterpuntenNog geen gevonden!
Pluspunten
- Goedkoper - Snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Kinderen weer blij. :)
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Een scherpe prijs voor een goed product. Een snelle levertijd maakt het alleen maar beter
VerbeterpuntenDe website mag wat worden verbeterd qua design
Pluspunten
Kreeg meteen een email na de bestelling, dat was zeer rustgevend dus goeie service
VerbeterpuntenEr was geen levertijd ivm aan huis post bezorging, ik moest een dag thuis blijven om te zorgen dat ik mijn pakket elk moment kon krijgen. Dat was iets minder, voortaan een notitie krijgen over tussen welke tijden het pakket bezorgt kan worden zou fijn zijn.
Pluspunten
Punctualiteit, duidelijkheid
VerbeterpuntenConcurrerende prijsbepaling
Spaarpot Oost 4