Pluspunten
Perfecte Service
Verbeterpuntenop het moment niet
Pluspunten
De beste prijs en snelle bezorging.
Pluspunten
Goed verpakt, heel aangekomen, hun waren de goedkoopste prijs met het spel.
VerbeterpuntenMisschien de volgende keer in een doos want het was een zwaar pakketje en alleen een bubbelenvelop vindt ik te dun kon makkelijk scheuren
Pluspunten
Goede prijs, mooi op tijd in de post gekregen!
Pluspunten
Snelle levering in 24 uur
VerbeterpuntenPrijzen scherp houden tov de winkel en web prijzen
Pluspunten
Tjonge, zaterdag besteld, dinsdag in huis.. Top! Ow ja, natuurlijk beste prijs op dat moment..
Pluspunten
Snelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betrouwbaar, kwaliteit, snelle levering
Verbeterpuntenassortiment wat breder maken als dat mogelijk is. Qua ps4 games
Pluspunten
Heb ik nog niet
VerbeterpuntenNa 7 dagen nog geen bestelling ontvangen. Na 3 dagen nog geen reactie per mail. Helaas telefonisch niet bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering, super op tijd en tegen een hele nette prijs
geen
Pluspunten
VerbeterpuntenEmail gestuurd vanwege de niet verkregen 3x bonus dlc, tot op heden niets ontvangen en geen reactie op de mail.
Pluspunten
Goedkoop(in verhouding), duidelijke site
VerbeterpuntenEr staat voor 17:30 volgende dag in huis, ben nu al ruim een week verder
Pluspunten
Ze Zijn goedkoop en ze zijn klantvriendelijk
VerbeterpuntenProbeer de website up to date te houden.
Pluspunten
Goede,snelle levering tegen een scherpe prijs.
Pluspunten
Snelle levering. Een goed overzichtelijke website. Toppie!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Laagste prijs + aardige klantenservice!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Volgens afspraak snel geleverd. Prima communicatie via email.
Pluspunten
Zeer snelle verwerking. Goede prijs. Eenvoudig bestel systeem zonder verplicht account aanmaken voor bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en een prima prijs
Pluspunten
Super goede klantenservice, meteen antwoord op mijn mail en daarmee goed geholpen!
Pluspunten
Goedkoop, snel geleverd...
Verbeterpuntenniet.. Kids waren blij dat spel al voor release in de brievenbus lag! Maar wel jammer dat de special editing niet beschikbaar was!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop