Pluspunten
VerbeterpuntenTot nu toe niet was mijn eerste bestelling
Pluspunten
Snelheid leveren
VerbeterpuntenMeer reclame maken
Pluspunten
snelle en duidelijke behandeling van je bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon goed op tijd geleverd en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik had eerst een vraag gestuurd, kreeg snel antwoord en de game was ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd. Top!
VerbeterpuntenIets duidelijker bij de betreffende game de precieze levertijd zetten.
Pluspunten
Alles ging naar wens
VerbeterpuntenN.v.t in mijn geval
Pluspunten
Betrouwbaar en vaak de beste prijs.
Pluspunten
Op het moment van bestellen was AllYourGames.nl de allergoedkoopste aanbieder die ik kon vinden. En tevens ook binnen 1 werkdag het product in huis.
VerbeterpuntenVooralsnog geen! :-)
Pluspunten
Goede prijs. Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle verzending Verzonden is ook echt verzonden!! Prijs is prima
VerbeterpuntenMisschien een beter contact manier?
Pluspunten
VerbeterpuntenPrijs mag wel iets lager
Pluspunten
Heel net geholpen. En duidelijk met e-mails vermeld wat er gaat gebeuren
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voor een lage prijs een product bij dit bedrijf aangeschaft. Lag mooi op de releasedatum in de brievenbus. Het product was goed verpakt en er waren geen krassen of andere beschadigingen te bekennen. Een prima keuze om hier te bestellen!
Pluspunten
Scherpste prijs die ik kon vinden, keurig en op tijd geleverd. Aanrader!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering. Meteen de volgende dag in huis gekregen. Prijs was goedkoop. Product was kwalitatief gewoon naar verwachting. Helemaal tevreden.
VerbeterpuntenSite was wat lastig te vinden. Na even zoeken kwam ik de site als goedkooplste tegen.
Pluspunten
super service, erg snel
Verbeterpuntenmag altijd nog wat goedkoper :)
Pluspunten
Verkopen games voor de laagste prijs en leveren daarnaast gewoon snel
Pluspunten
Snel, overzichtelijk, precies wat je wilt....
Pluspunten
Prima bedrijf, netjes allerlei bevestigings en voortgangsmailtjes gekregen, bestelling netjes verpakt, en mijn pre-order op releasedag binnen. Ik vond de site via een prijsvergelijkingssite, en zij waren de goedkoopste!
Pluspunten
Goedkoopste
Verbeterpuntenautomatisch emailtje bij datum verschuiving pre order
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop