Pluspunten
Gewoon optijd geleverd netjes door de brievenbus.
Pluspunten
aardige prijsverhouding met andere aanbieders. Komt netjes via brievenbus binnen in goed beveiligde verpakking. Je hoeft niet thuis te zijn wanneer product binnen komt en je hoeft niet bang te zijn voor de val die de hoesje maakt als die via brievenbus binnen komt.
VerbeterpuntenAls een spel release heeft bijv 25-2-2015 maar hij mag eerder verkocht worden en andere winkels en online aanbieders hem dan ook sturen is het net zo makkelijk mee te gaan ipv te wachten op officiële release datum. Want de toestemming hebben ze van ontwikkelaar/uitgever gekregen om hem eerder de deur uit te doen.
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd maar ik kreeg de engelse versie dus dat is minder
VerbeterpuntenNederlands games verkopen
Pluspunten
Snelle correcte levering!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en goeie prijs
VerbeterpuntenDiscs beter vast drukken, hij lag los in de doos toen ik hem openmaakte
Pluspunten
Heb een aantal games (4, waarvan 1 nooit geleverd wel betaald) besteld. De overige 3 games werden snel geleverd, prijs was goed, en goed verpakt.
VerbeterpuntenÜberhaupt leveren is op zich ook wel fijn als ik er al voor betaald heb. Lijkt me wel de meest nette manier van handelen. Vervolgens laten jullie niets horen. Ingebrekestelling gestuurd en overeenkomst ontbonden. Geld is nog steeds niet teruggestort. Blijkbaar zitten ze te wachten op een procedure met proceskosten... Ik zal hier zeker niet nog een keer bestellen.
Pluspunten
goede prijs verhouding
Verbeterpuntenhouden zich keurig aan de opgegeven levertijd, maar zou voor mij wel sneller kunnen
Pluspunten
Gisteren besteld en vandaag in huis zoals op de website aangegeven. Ik had wat zorgen vanwege negatieve feedback maar dit bleek dus ongegrond.
Pluspunten
Goede prijs en snelle nette levering.
prima.
Pluspunten
Snelle levering, geen gedoe
Pluspunten
Top. Voor deze prijs een nieuwe game en volgende dag in huis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goedkoopste prijs, levering de volgende dag
Pluspunten
levertijd zeer snel en perfekte afhandeling
Pluspunten
Fijne prijs, snelle levering.
Pluspunten
priima snelle levering ; goed verplakt duidelijke factuur
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed en snel geleverd.
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop