Pluspunten
Snel en goedkoop als je leuke games zoekt
VerbeterpuntenBij mij was het doosje van het spel voor een klein deel kapot. Ik weet niet of dit aan AYG.nl ligt of aan postNL, want die kunnen het anders ook slecht doen
Pluspunten
Alles snel en netjes geregeld voor een goede prijs!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenGroter assortiment.
Pluspunten
Juiste product
VerbeterpuntenLevertijd van een dag, dient dan ook echt een dag te zijn
Pluspunten
Snelle levering. Scherpe prijs. Prima site.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Goedkoper als andere winkels en snel geleverd(2 dagen)!
VerbeterpuntenSite iets opknappen en ook een betrouwbaar uiterlijk geven.
Pluspunten
Goede kwaliteit en voor heel goede prijs.
VerbeterpuntenHet product werd snel geleverd, maar wel een dag later dan gezegd werd.
Pluspunten
- Duidelijke communicatie naar de klant - Snel geleverd - Goede prijs
Pluspunten
Na de feestdagen bericht gekregen en uiteindelijk is het spel nogmaals verstuurd.
VerbeterpuntenEerder aangeven dat er iets foutmis gegaan en of dat jullie gesloten zijn in de vakantieperiode
Pluspunten
Prijs en snelheid levering
Pluspunten
snelle levering, voordelig, keurig op de hoogte gehouden van tijdstip van verzending en de post bezorgde het pakketje de volgende dag. Verpakking ook goed stevig en beschermend.
Verbeterpuntenlimited edition versie game, dus in kartonnen doos. Die was iets platgedrukt bij het door een brievenbus duwen. Voor ons geen probleem, het spel was door de binnendoos prima beschermd. Iemand die de doos wil bewaren als collectors item zal hier misschien wel problemen mee hebben.
Pluspunten
Doen wat ze beloven, snelle en goede levering toppie!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenVoortaan trac and tracé code meesturen nadat hij is verzonden dan weet je hoelaat de post ongeveer komt.
Pluspunten
Goede levertijd. Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenBetalen via acceptgiro
Spaarpot Oost 4