Pluspunten
Alles was prima! Gta 5 Ps4 dag ervoor bestelt en de volgende dag in huis!
VerbeterpuntenNope
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering top!
Pluspunten
Goede prijs en snel geleverd.
Pluspunten
Goede prijs en snel in huis!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Duidelijke informatie over het product en de levertijd. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en de goedkoopste via budgetgaming.nl
VerbeterpuntenBetere verpakking voor de verzending
Pluspunten
Volgens Budgetgaming in het weekend van bestellen de scherpste prijs + voorraad. Besteld en binnen 1 dag geleverd!
VerbeterpuntenGeen Track & Trace code. Het is toch gemakkelijk als je weet hoelaat je het pakketje kunt verwachten. (mijn moeder heeft het ontvangen, dus ik weet niet of deze door de bus geleverd is). Vandaar de 9 voor de levering.
Beste Rob, Dank voor uw beoordeling. U heeft één game besteld. Dit betekent dat uw bestelling door de brievenbus past. Bij brievenbuspost zit helaas geen track & trace code. Bedankt voor de feedback. Wij zien u graag terug! Met vriendelijke groeten, AllYourGames.nl
Pluspunten
Beste prijs, snel geleverd.
VerbeterpuntenIn mijn ervaring geen enkele.
Pluspunten
Super tevreden met de snelle afhandeling en de lage bezorgkosten
Zeer ontevreden klant: bestel je ruim optijd (lees 4 weken voor kerst!!!) een controller omdat je die heel graag met kerst cadeau wilt doen. Heb je hem tot op de dag van vandaag niet binnen. 8 december kunnen er nog mensen terugmailen maar na die periode is niets meer bereikbaar, erg slordig. Geen live-chat, geen mail, geen telefoon, geen sms, voicemail ingesproken wordt ook genegeerd, niets wordt beantwoord. Op de website staat niet aangegeven dat, en of, ze dicht zijn deze dagen (wellicht dat ik daarom geen reactie krijg?) heel teleurstellend... Gelukkig bestaat er altijd zo iets als bol.com, waardoor ik diegene niet met kerst teleur hoef te stellen. Voor die paar euro dat allyourgames goedkoper is, hoef je het dus niet te doen. Voortaan 2x nadenken voor je op een budget-site als deze iets besteld wat mij betreft...
Pluspunten
Zeer snelle levering tegen een erg goede prijs
Pluspunten
Prima terugkoppeling via mail en inderdaad de volgende dag binnen zoals beloofd
Pluspunten
- Snelle levering - Goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop,
Pluspunten
snelle levering, goede correcte communicatie
Verbeterpuntengeen
Verbeterpunten.
Pluspunten
snelle levering!
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop