Pluspunten
Snel, goedkoop in vergelijking met anderen.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Snelle levering. Heel veel keus en een goede prijs.
Pluspunten
bericht over de latere levering
Pluspunten
Snelle levering, prima klantenservice
Pluspunten
Scherp geprijsd. Dezelfde dag nog verzonden, goed verpakt en op de release dag de game binnen. Geen klachten, perfect!
Pluspunten
op tijd binnen Redelijke prijs
VerbeterpuntenAl de spam van deze enquette. Allemaal leuk en aardig dat jullie willen dat ik dit ga invullen maar zoiets doe ik normaal gesproken vrijwillig en niet om van de spam af te komen. Ik vind dit erg jammer en zie dit graag verbeterd worden. De service is prima en de prijs is meer dan redelijk. Als deze site bij een andere game ook goedkoper is zou ik ook het hier kopen.
Beste Elwin, Dank voor uw beoordeling. Iedere klant die bij ons een aankoop doet krijgt na afloop automatisch bericht met het verzoek om een beoordeling achter te laten. Hierna worden er ook herinneringen verstuurd. Voor ons is het namelijk van belang dat wij de mening van onze klanten krijgen zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Als u geen herinneringen wilt ontvangen dan kunt u onderaan de mail op een link klikken. Hierdoor wordt u uit het systeem gehaald en ontvangt u geen herinneringen meer om uw aankoop te beoordelen. Ik hoop dat dit bericht meer verduidelijking geeft. Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groeten, AllYourGames.nl
Pluspunten
Snelle en goede levering!
Pluspunten
Vlot en betrouwbaar.
VerbeterpuntenWat aantrekkelijker prijzen.
Pluspunten
Geen problemen
Pluspunten
Snelle levering en updates via de mail
Pluspunten
Snelle en correcte bevestigingen via de mail
Pluspunten
Gewoon echt de goedkoopste en betrouwbaar! Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede /officiele verpakking, relatief snelle levering. Beste prijs!
VerbeterpuntenZondag besteld, had m dinsdag in huis ipv maandag. Verder niks :)
Pluspunten
Snelle levering 10 euro goedkoper als in de winkel
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenIk heb gemaild maar heb geen reactie terug gekregen
Pluspunten
Super snelle levering ! Het doosje van de game dat ik had besteld was kapot gegaan bij de post ( kan gebeuren natuurlijk ) hierover een mailtje gestuurd en in no time een nieuw doosje nagestuurd gekregen, top !
Verbeterpuntenmisschien eens kijken over het voor de producten niet beter is om ze in een kartonnetje te versturen ?!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
- Voordelig geprijsde game - Snelle levertijd
Verbeterpunten- beschadigd blu-ray doosje
Spaarpot Oost 4