Pluspunten
Goedkoop en snelle levertijd.
VerbeterpuntenAls ik win, zijn jullie natuurlijk helemaal fantastisch.
Pluspunten
Supersnelle levering voor een top prijs! Op zondag bestelt en dinsdag in huis.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenVermeld dat het om de Engelse versies van games gaat. Is voor mij geen probleem.
Pluspunten
Scherpe prijzen. Netjes per mail op de hoogte gehouden van betaling tot verzending. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenAssortiment zou evt. breder mogen.
Pluspunten
Goedkoop, betrouwbaar en snel!
Pluspunten
- Goede prijzen - Gratis verzending - Geen iDeal-betaalkosten
VerbeterpuntenWellicht verzending met Track & Trace, maar aangezien de verzending gratis was moet hierover eigenlijk niet worden gezeurd.
Pluspunten
Goede prijs en sneller levering
VerbeterpuntenHet doosje is helemaal kapot.
Pluspunten
Prima snelle levering en goede prijs.
VerbeterpuntenMisschien een inpakservice met Sinterklaas!
Pluspunten
Super snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering in een bubblewrap-enveloppe, waarin de game goed beschermd zit. De prijzen zijn zeer laag van de games. Kortom een goede webshop voor al je games, echt een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goed geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snel geleverd. site overzichtelijk. goed op hoogte gehouden via mail.
Verbeterpuntendoos waarin game in zat is beschadigd. 2 stukken plastic afgebroken op het punt waar het cd eruitgehaald kan worden. Cd zat er daardoor los in.Dit kon zonder de game te openen gehoord worden. Betere controle van games voordat er verstuurd wordt.
Pluspunten
Geweldig snelle levertijd net 1 dag voor pakjesavond gesteld en nog mooi optijd TOP
VerbeterpuntenGeen het was top!
Pluspunten
Snelle levering en mooie prijzen en aanbod aan games!
Pluspunten
Uistekende service. Besteld, binnen 2 dagen in huis.
Niks
Pluspunten
Netjes op tijd
VerbeterpuntenGeen punten
Pluspunten
Alles
Pluspunten
snel en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aantrekkelijke prijs en duidelijke webshop. Er werd geleverd zoals stond aangegeven.
VerbeterpuntenWebshop onthoudt het winkelwagentje niet erg lang (zonder account)
Pluspunten
Goedkoopste, en ook nog een limited edition! Ik heb flink punten gescoord bij mijn man!!
Pluspunten
Snelle en volledige levering van de producten. Zeer tevreden ook over eerdere bestellingen.
Spaarpot Oost 4
5667 KT Geldrop