Artikel werd snel verzonden en kreeg het ook snel binnen. Prima klantenservice mocht je vragen hebben al met al uitstekend

Scherp geprijsde artikelen en snel geleverd.

Kreeg mijn producten snel binnen zonder problemen.

Superlevering met de scherpste prijs op het internet!

Ik heb God of War Ragnarok bij AllYourGame pre-ordered. Ze hadden de laagste prijs online en offline die ik kon vinden en de game was netjes een dag voor release verstuurd zodat deze op de releasedag op m'n deurmat lag, top!

Top shop!

Koop hier bijna al mijn switch games. Vaak veruit de goedkoopste en een snelle levering.

Altijd netjes op tijd geleverd voor een goede prijs…

Duidelijke communicatie; altijd een goede prijs en altijd op tijd geleverd door een betrouwbare koerier (PostNL)

Goeie en snelle service!

AllYourGames heeft me nog nooit teleurgesteld. Als ik bel met een vraag ben ik in mum van tijd geholpen. Pre-orders altijd netjes op tijd geleverd, en voor een goeie prijs!

Snelle verzending en top geleverd!

Goede levering voor (bijna altijd) de laagste prijs

Bijna al mijn games haal ik bij Allyourgames. Gewoon omdat de levering altijd goed is en de prijzen lager dan zijn concurrent. En omdat ik mijn aankoopbedrag terug wil na het schrijven van een review. En daarom dan ook een extra hoog cijfer geef en een ontzettend leuk en ludiek stukje schrijf:).

No Complaints

No Complaints at all

Snelle levering en prima klantenservice

Iedere bestelling weer super service!

Prijzen vaak aller goedkoopst, leveringen altijd op tijd, en goede communicatie! Een van, zo niet de beste, webshop voor games!!

Goede prijs en snel bezorgd

Normaal gesproken haalde ik altijd mijn spelen in mijn directe omgeving maar zins ik allyourgames gebruik om mijn spellen te bestellen ben ik 1 goedkoper uit en 2 is het spel op de releasedatum gewoon thuis geleverd. Scheelt toch een ritje naar de winkel. Al met al gewoon een super betrouwbare webshop.

Top niks miss mee

De levering was snel waardoor ik heel snel kon spelen. Lekker in de ochtend.

Het is heel mooi ingepakt en de hoesjes zijn ook super mooi

Netjes op tijd geleverd, nette prijzen

Goede ervaring

Lage prijzen, alles goed geregeld

Dit is een van de weinige winkels waar ik mezelf herinner om specifiek hier te kopen.

Prachtige service

Eindelijk, de nieuwe Fifa is uit. Besteld bij AllYourGames! Zoals vaak binnen 24 uur op het matje. Ditmaal kreeg ik een lege envelop. Het spel is hoogstwaarschijnlijk bij het distributiecentrum gestolen… Dus ik nam contact op met de klantenservice. Mijn teleurstellende ervaring gedeeld en als snel werd duidelijk dat een nieuw spel kon verwachten. Allyourgames nam alle verantwoording op zich! Even foto’s maken van de lege envelop als bewijs en dezelfde dag werd het spel opgestuurd! Echt een super service. Raad iedereen aan hier je spullen te kopen want mochten er complicaties zijn, word je zonder poespas geholpen.

Goede levertijd, Goede Klantenservice bij problemen

Splatoon 3 besteld, in de foto's stonden plaatjes van de sleutelhangers die ook bij andere winkels te verkrijgen waren voor pre-orders. Week voor uitkomst verlagen ze de prijs met 1€ maar hebben ze geen foto's meer van sleutelhangers. Goed, dan heb ik voor die 1 euro verschil die sleutelhangers, kan ik mee leven. Uiteindelijke levering had geen sleutelhangers. Edit: Naderhand hebben ze mij laten weten dat het een fout was in de levering en heb ik spoedig de sleutelhangers toch nog toegestuurd gekregen.

Zeer snel en netjes bezorgd

Goede prijzen en snelle bezorging!

Snelle levering, goed verpakt.

Helemaal top

Alles was goed geregeld.

Fijne website en snel geleverd!

Fijne website en snelle levering, zeer tevreden

Supersnelle levering

Ik was op zoek naar een spel voor de Nintendo Switch, die vond ik bij AllYourGames. Hier was hij ook nog eens goedkoper dan bij concurrenten. AllYourGames hield zich aan de levertijd en ik had het spel erg snel binnen. Bedankt AllYourGames, hier zit een blije klant!

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop