Altijd betrouwbaar en snel

Koop al jaren bij AllYourGames maar niet alleen omdat ze hun games scherp prijzen. Ze leveren onwijs snel, netjes verpakt en daarmee super betrouwbaar. Onwijs happy en ik blijf hier kopen! Keep up the good work.

correct, snel, zoals beloofd

keurig op tijd, binnen de gestelde aflevertermijn. altijd goede service en dienstverlening. tot een volgende bestelling!

Kinderen helemaal blij

Goede prijs/kwaliteit

Op tijd bezorgd

Alles volgens verwachtingen

Spel dat ik hier kocht was de laagste prijs, levering e.d. was netjes geregeld.

goede prijzen en betrouwbaar

Vaak de beste prijzen voor gewilde spelletjes en de klantenservice heeft mij ook netjes geholpen.

Ik geef een 6 omdat ik het spel een dag later kreeg dan aangegeven maar wel een goeie service.

Geweldige site met geweldige prijzen.

Ik bestel vaak bij allyourgames.nl nieuwe games want ze hebben de beste prijzen en service. Ik heb altijd de games op release datum binnen gekregen.

Snel, goed, prijs

Zeer fijne winkelervaring

Hele fijne overzichtelijke website. Het was makkelijk on te betalen en ik kreeg ook vrij snel na de betaling een aankoopbewijs. Enige minpuntje is dat de disc los in het hoesje zat en plastic omhulsel al beschadigd was waardoor mijn retourbewijs al niet meer geldig zou zijn mocht ik de game willen terugsturen.

Snelle levering en keurig verpakt

Heel goede ervaring. Levering super snel en prima verhouding prijs-kwaliteit.

Helemaal top!

De spellen die ik hier heb gekocht waren op tijd verzonden en ook snel binnen. Ik koop hier altijd mijn nieuwe games omdat ze altijd zonder problemen leveren en de laagste prijs hebben.

Snel bezorgd

PS5 Gekocht en was de volgende dag binnen, blij met de aankoop en AllYourGames

Prima, maar dvd zat los in doosje.

Prima service en op tijd geleverd. De dvd zat los in het doosje, maar dat is denk ik domme pech.

Zeer goede service

Product informatie klopt en de service prima Goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed

Altijd netjes op tijd en mooie prijzen vind ze nergens voor deze prijs

Alles werd netjes op tijd bezorgd

Alle producten die ik besteld had waren netjes ingepakt en werden op tijd bezorgd. Al vaker bij allyourgames wat besteld en de producten komen goed en snel aan.

Snel geleverd en goed verpakt!

Gewoon zoals gewoonlijk goed!!

Goede prijs en levering

Voor een goede prijs een game gekocht en ook de communicatie en levering was top!

Goedkoop en snelle levering!

Als ik een game wil dan check ik eerst budgetgaming.nl, 9 v/d 10 keer is allyourgames het goedkoopst en daarmee dan ook bijna altijd vandaag besteld is morgen in huis!

Beter dan verwacht.

Het spel kwam veel eerder aan dan ik had gedacht en alsnog perfect op schema. Het is mooi in tact gebleven en werkt perfect. Ik heb niks negatiefs te zeggen het is gewoon een succes in elke vorm die er bestaat.

Correct

Alles goed verlopen, geleverd op de juiste datum. Goed gecommuniceerd via email.

Vlekkeloos

Eind van de dag besteld, op de valreep als het ware, toch de volgende dag in huis. Goed op de hoogte gehouden. We zijn al zo verwend en dit voldeed compleet aan wat we tegenwoordig gewend zijn ;-)

Goedkoopste Nintendo Switch die ik kon vinden!

We waren voor de verjaardag van onze zoon op zoek naar een Nintendo Switch. Na een speurtocht kwam Allyourgames er als goedkoopste uit! Na bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden en de volgende dag werd hij al bezorgd! Niets dan lof voor Allyourgames!

Goed geholpen en snelle service

Vriendelijk, goed geholpen en snelle service

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop