Iedere bestelling snel geleverd,netjes verpakt,en de goedkoopste !!! zou het iedereen aanbevelen bij ALLYOURGAMES, de games te kopen

Gewoon goed

Game gepre-ordered, en netjes op tijd binnen

Ik heb al wel vaker games gehaald bij Allyourgames, en heb nog geen negatieve ervaringen gehad. Elke game heb ik tot nu toe nog netjes op tijd binnen gekregen.

Al vaker besteld, altijd goed

Makkelijk een bestelling plaatsen, pre orders worden op tijd geleverd. Netjes en correct verstuurd.

Snelle verzending en top service

Mooie webshop met een hele goede service en je bestelling wordt snel verzonden.

Geweldige shop met zeer scherpe prijzen!

Zeer snelle levering, en super goed verpakt!

Hele fijne betrouwbare site

Na veel twijfelen besloot ik in de moeilijkste periode van mijn leven een Nintendo Switch te kopen hier en een spel. Het is soms een zeer welkome afleiding waar ik absoluut geen spijt van heb. Ik speel er tot nu de spelletjes op die ik vroeger speelde op de gameboy (Mario, Yoshi, etc.) De Nintendo is makkelijk te installeren en hij reageert goed op de consoles. Bij deze bedank ik de medewerkers van deze site voor de snelle levering en snelle communicatie toen ik wat vragen had. Met vriendelijke groet, Suus

Altijd snelle service en voor een goede prijs

Altijd een scherpe prijs en snelle levering

AllYourGames heeft vaak de scherpste prijs in vergelijking met de concurrentie. De levering is snel en altijd goed verpakt. Een aanrader!

Er is geen betere.

Heb hier al zo verschrikkelijk veel besteld en altijd super tevreden. Voor zowel playstation als Nintendo. Prijs goed, service uitstekend en verzending supersnel. Voor mijn games en accessoires bestel ik standaard bij AllYourGames.

Besteld en volgende dag geleverd

Niet eerder hier besteld dus het was een beetje een gok of dit wel goed zou aflopen, maar dit was geheel onterecht. Het verliep zoals je het mag verwachten. Order geplaatst, betaal bevestiging ontvangen, order-bevestiging ontvangen, verzendbevestiging ontvangen, game ontvangen. Helemaal prima dus.

Super service

Met zekerheid de snelste preorder.

Preorder van F1 2022 werd 1 dag voor de officiële release datum bezorgd. Was ook nog eens de goedkoopste aanbieder van deze preorder. Klasse.

Perfectie

Snel geleverd geen krassen alles origineel zeer tevreden

Elke keer weer een top ervaring!

Nooit problemen, snelle levering en altijd een top prijs!

Ik kreeg de game die ik sneller dan ik had verwacht en het is goede kwaliteit

Ik wou een game genaamd Assassin's Creed Valhalla kopen en vond hem hier goedkoop

Top geregeld. Spel zelfs voor uitgiftedatum in de brievenbus!

Simpelweg altijd goed en snel!

Bestel al jaren bij AYG, elke keer weer een snelle en probleemloze levering waarbij de producten voor een goede fatsoenlijke prijs aangeboden worden. Top!

Verkeerd product geleverd met vertraging

Product slechts na 4 werkdagen geleverd. De launch Edition besteld van Elding Ring, en de gewone Standard ontvangen. Productinformatie dus niet up to date op de site. Vanuit customer support werden er geen oplossingen voorgesteld. Je kan dus beter bij een ******bestellen en heb je het de dag nadien in de bus. Hier bestel ik alvast nooit meer. Slechte klantenervaring.

Alles werd goed en snel bezorgd

Het was makkelijk te bestellen en niet duur en de volgende dag kwam het binnen.

Makkelijke website en snelle levering.

Prima verpakt en snel verstuurd, heel tevreden

Zie boven

Goede prijs en snel verzonden

Altijd even spannend iets bestellen bij een webwinkel waar je nog nooit iets hebt besteld. Maar de scherpe prijs is natuurlijk fijn en het spel was ook de volgende dag al in huis! Helemaal blij.

Scherpe prijs en snelle levering

Ik had het spel Nintendo Switch Sports gekocht. De prijs bij AllYourGames was het laagst en zij konden het ook nog direct leveren. Ik kreeg mijn bestelling een dag later in de brievenbus en kon er meteen mee aan de slag. Ideaal dus! Ik zou zo weer een aankoop doen bij AllYourGames.

Product zoals omschreven en snel ontvangen

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop