Mooie prijs en snel geleverd. Omdat door brievenbus kon hoef je ook niet thuis te zijn helemaal top!

Goeie prijs snel geleverd!

De prijs en snelle levering hebben ervoor gezorgd dat ik de app ook heb geïnstalleerd en voortaan eerst hier kijk voor de games die ik wil kopen.

Duidelijke site en voor het eerst hier gekocht

Voor het eerst op deze site gekocht. Duidelijke en vriendelijke site. Prijs en kwaliteit verhouding is goed

Geweldige service

Snelle levering van het product en vriendelijke klantenservice. Site is heel overzichtelijk.

Geweldige service zoals altijd!

Overzichtelijke website. Goede prijzen en snelle levering!

snelle service goeie prijs

toppie

Snel en beste prijs

Hoewel er wel een dag tussen zat ben ik evengoed zeer tevreden. Meestal is het er se volgende dag en soms de dag erna. Prijs is goed dus..

Altijd goede kwaliteit

Elke keer als ik bij AllYourGames bestel is mijn bestelling snel in huis, en het ziet er altijd goed uit as het aankomt!

Snel en netjes afgeleverd

Duidelijke website een snelle correcte levering zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Het bestellen ging eenvoudig. Prijs van de game is net iets lager dan op andere sites. Zoals op de site staat vermeld is de game de volgende werkdag bezorgd. Al met al zeer tevreden en ik beveel AllYourGames bij deze zeker aan.

Mijn volgende bestelling weer bij ALLYOURGAMES

Dé shop voor gamers

Ik ben maar gestopt met gameprijzen vergelijken, want AllYourGames heeft ze toch vrijwel altijd het voordeligst. :) Ik ga er dus altijd direct heen als ik een nieuwe game zoek. De nieuwste releases zijn altijd scherp geprijsd en pre-orders liggen ook altijd strak op tijd in m'n brievenbus. Eerste en beste adres voor een nieuwe game, wat mij betreft!

Snelle en nette levering

Binnen 1 dag in huis, netjes geleverd en niets beschadigd geraakt bij het transporteren. Enige minpuntje die ik kan bedenken is dat je voor de brievenbus-'pakketjes' geen track en trace krijgt. Vind ik zelf persoonlijk altijd een beetje tricky, omdat als ie kwijt raakt je het bijna niet kan achterhalen waar het is fout gegaan.

Zoals het hoort

Goeie prijs, gekregen wat ik bestelde op dag van release

Een van de goedkoopste game webshop van NL.

Prijzen zijn concurrerend, verder snelle verzending, dus gewoon top!

snelle bezorging en goede service

product was er snel, goed geholpen !

Goede prijs en snelle levering

Bestelling netjes en volgens afspraak aangekomen

Erg tevreden over de bestelling. Communicatie was duidelijk en bestelling kwam binnen de beloofde termijn binnen. De prijzen op de site zijn sowieso erg competitief. Enige puntje van feedback misschien: veel winkels hebben tegenwoordig de belofte 'voor 23:00 besteld, morgen in huis' en dit is hier nog 'voor 18:00 besteld, morgen in huis'. Tot later kunnen bestellen voor next day delivery zou helemaal top zijn, maar uiteraard niet noodzakelijk.

Goede en snelle verzending.

Het bestellen ging makkelijk en snel.

Top! Goede prijs en snel geleverd.

Top! Goede prijs en snel geleverd.

Snel en goed!

AllYourGames.nl is meestal de goedkoopste en ook snel!

Super tevreden

Zeer tevreden van de service.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Een game besteld die nog niet uit was. Op de releasedatum netjes thuisbezorgt.

Goede en snelle verzending

Pakket zat goed ingepakt zodat het niet kon beschadigen en snelle verzending kon gelijk volgende dag al aan de slag en helemaal blij mee

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop