Perfect voor de vervanging van ruit oldtimer tractor
Ik vind het beter als fysiek winkel waar ik het ook kan kopen, maar nog moet kijken hoe ik het naar huis krijg
We hebben deze helder platen besteld voor onze vide. Door zijn kristal helderheid zie je niets . Of het van glas is! Zeer tevreden met het resultaat.
Ik heb de besteldatum uitgesteld omdat er maar 1 bezorgdag goedkoop was en ik op die dag het pakket niet kon ontvangen. Er is geen keuze. Uiteindelijk door DHL niet thuis bezorgt maar bij een depot. Speciaal voor thuis gebleven. Zogenaamd niet thuis volgens DHL.
Snelle levering en mooi product ontvangen.
Helaas zijn de ontvangen panelen niet te gebruiken. Had het plan om eerst de koof van de standpijp te bekleden met Albond en vervolgens de muur ernaast. Kunststofplatenshop.nl geeft aan dat de geleverde platen juist zijn en de breedte maat de verticale lengtemaat is en de hoogte de horizontale lengtemaat. Volgens de fabrikant moeten alle panelen in dezelfde richting geplaatst worden (volgens de pijl op de folie) wat zou inhouden dat ik de panelen op de muur nu horizontaal moet gaan plaatsen in plaats van verticaal. Dit is niet gewenst en ook niet logisch volgens mij. Ik wilde 1 plaat op de muur gaan gebruiken zonder naad. Ook raden ze aan dezelfde batch nummers te gebruiken. Daarom toch maar voor tegels gekozen. Zonde van deze investering.
Op de producten, de mogelijkheden en het bestelproces allemaal niets op aan te merken. Heb er eerder spullen gekocht en zal dat blijven doen maar de kosten voor verzenden zijn echt niet te volgen. Twee kleine producten, een kunststof plaatje en een boortje die apart van elkaar verzonden worden voor een totaal bedrag van 12,99. Dan ontvang je twee enveloppen in de bus. Beide hebben een nagenoeg gelijk gewicht en de één kost 3€ en de ander een tientje en dat had samen in het zelfde envelopje had kunnen zitten. Waarom apart? Waarom die hoge kosten? Het doet afbreuk aan de hele bestel ervaring.
Beste Arjen, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en het bestelproces! We vinden het super dat je eerder bij ons hebt gekocht en dat ook blijft doen. De producten worden soms apart verzonden om beschadiging tijdens transport te voorkomen. We begrijpen dat dit de verzendkosten kan verhogen, maar dit doen we echt alleen om ervoor te zorgen dat alles onbeschadigd bij je aankomt. Met vriendelijke groet, Linda
Snel, correct
| Bedrijfsnaam | 3DTS |
Ik heb de gevraagde platen volgens verwachting in goede staat ontvangen. Ook de lijm zat er apart verpakt bij.
| Bedrijfsnaam | Ed van Haren |
Snelle levering van een kwalitatief goed product, waar ik heel tevreden mee ben. Overigens conform de opgegeven afmetingen.
Alupanel naar levering uitgepakt...constanteerde krassen op de folie. Dacht dat het alleen de folie was . Heb de alu panel op de geplakt...folie verwijderd. Blijkt de alupanel toch beschadigd te zijn. Verpakking in het karton was prima. Is dus voor het inpakken al beschadigd.
Beste Leo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Wat vervelend om te horen dat de panelen beschadigd zijn aangekomen. We raden altijd aan om eventuele schade direct te melden, dan zorgen we samen voor een oplossing. Zou je contact kunnen opnemen via [email protected]? Dan kijken we meteen wat we kunnen doen om dit recht te zetten. Met vriendelijke groet, Linda
Overzichtelijke website, waarbij je direct de maten kunt opgeven en prijs kan aflezen. Na bestelling, ook snelle levering en overzichtelijke informatie mbt order Status. Al diverse orders geplaatst en steeds goede ervaringen. Top
Eerst nuttig, telefonisch advies gekregen mbt plexiglas als achterzetraam tbv geluidsisolatie. Bestelling werd snel geleverd, materiaal ziet er goed uit, valt nauwelijks op en lijkt redelijk te isoleren. Zeer betaalbaar in vergelijking met 'echte' achterzetramen. Wel een beetje vreemd dat het plexiglas en klitteband door 2 verschillende transportbedrijven werd afgeleverd, niet erg milieubewust.
Beste Mark, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je nuttig telefonisch advies hebt gekregen en dat je tevreden bent met het plexiglas! We doen de platen en toebehoren vaak via aparte zendingen versturen om te voorkomen dat het materiaal beschadigd raakt tijdens transport. Goed om te horen dat het materiaal netjes is aangekomen en voldoet aan je verwachtingen qua isolatie en prijs. We nemen je opmerking over de twee transportbedrijven mee; we kijken altijd hoe we dit zo efficiënt en verantwoord mogelijk kunnen doen. Met vriendelijke groet, Linda
Ik had 2 platen met specifieke maten besteld. Levering was vlot, platen netjes gesneden en met folie, en ze platen precies. Niets op aan te merken.
Plaatje kunststof besteld. Goed gemaakt volgens de opgegeven maten. Goed verpakt en vlot verstuurd.
Ik wilde een simpele plaat tegen de muur monteren waar mijn prullenbak staat, zodat de dekstel van de prullenbak niet steeds tegen die arme witte muur aan ramt. Nu is mijn muur wit, mijn prullenbak zwart en de kozijnen rondom de muur zijn gebroken wit. Tja, welke kleur plaat monteer je dan? Gelukkig kon ik vier stalen bestellen en de kosten daarvan als tegoed terugkrijgen. Ik koos wit, gebroken wit en zwart. Toen ik de verschillende platen tegen de muur hield, kwamen mijn vrouw en ik al snel uit op gebroken wit. En omdat niet al mijn stalen even dik waren, kon ik gelijk zien dat ik 3mm nodig had om goed uit te komen met de plint en het kozijn. Het fijnste was dat ik exact de afmetingen kon opgeven die ik wilde. Dat scheelt gedoe en stress met zelf zagen, want met mijn figuurzaag ben ik niet super precies. Ik heb wel drie keer de muur gemeten om zeker te zijn van de juiste afmetingen. In mijn geval kon de plaat beter een millimeter te smal dan te breed zijn, want de zijkanten ging ik toch kitten. Na een paar dagen kwam de plaat aan, netjes verpakt in karton. Ik heb hem gelijk aan de muur gekit, ik was in een kwartier klaar. Nu ben ik elke keer in mijn nopjes als ik de prullenbak open en de deksel komt tegen de plaat aan.
Beste Koen, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat fijn om te lezen dat alles precies zo uitpakte als je hoopte! Daar zijn de stalen natuurlijk voor, zodat je de juiste kleur en dikte kunt kiezen voordat je bestelt. Super dat je die eerst besteld hebt, zo voorkom je gedoe en verrassingen achteraf. Leuk om te horen dat de montage snel ging en dat je nu elke keer blij bent als de prullenbak de muur niet meer raakt. Bedankt voor het delen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Linda
Ik had een bestelling geplaatst en deze werd 'bezorgd' door pakketdienst Ups. De levering was echter slecht, en dan neem je contact op met de klantenservice van de website en die zeggen doodleuk dat je voor de slechte bezorging bij Ups moet zijn. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Website is altijd verantwoordelijk voor de bezorging. Zij hebben namelijk een overeenkomst met de bezorgdienst. Ronduit jammer.
Hoi Martin, Wat vervelend om te horen dat je zo’n slechte ervaring had met de levering. We zien helaas geen eerder mailcontact terug. Zou je contact kunnen opnemen via [email protected]? Dan kunnen we samen kijken wat er misging en hoe we dit kunnen oplossen. We begrijpen je punt over de bezorging, maar bij klachten over schade of problemen tijdens het transport kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de pakketdienst zelf. Desondanks helpen we je natuurlijk graag verder om tot een oplossing te komen. In dit geval komen we dus graag met je in contact, zo kunnen we alsnog iets voor je betekenen. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Linda
Hoewel mijn bestelling niet helemaal naar wens verliep heeft kunststofplatenshop dit perfect en naar volle tevredenheid opgelost! Uitstekende service!
Wij wilde graag ons raam boven de deur in de slaapkamer dicht hebben. Door een handige uitleg op de website het raam kunnen opmeten. Na een hele snele levering kwamen de platen binnen en ze passen perfect! Ontzettend blij mee
Mooie producten, alleen jammer dat het zonder bescherming wordt opgestuurd. Begin 2025 zonder bescherming opgestuurd en nu eind oktober 2025 nog steeds. Kortom, er veranderd niets in hun logistieke afdeling. Klagen heeft geen zin. Jammer, want het kost zoveel tijd om steeds weer een claim in te dienen van de beschadigde producten. Ook de producten die opnieuw gemaakt en verzonden worden, wederom zonder bescherming, gaan geheid klappen krijgen tijdens het transport. Ook die producten weer claimen.. Jammer van de tijd en materialen. 2/5 Sterren wegens het wel oplossen van het probleem, maar pak de oorzaak toch eens aan!
Beste, Bedankt voor je review en je duidelijke feedback! Fijn dat we het probleem uiteindelijk konden oplossen. We snappen dat het frustrerend is dat je bij eerdere zendingen extra tijd kwijt was aan claims. Normaal kun je ervan uitgaan dat producten die met speciaal vervoer mee gaan, zoals in dit geval, goed aankomen en niet beschadigd raken. We waarderen je geduld en het meedenken enorm en hopen dat je bij een volgende bestelling een nog soepelere ervaring hebt. Met vriendelijke groet, Linda
Had een HDPE plaatje besteld, 30x30 cm was prima materiaal en prima prijs. Alleen de verzendkosten 9,99 vind ik wel enorm aan de hoge kant! Haal ik ditzelfde plaatje bij AliExpress betaal ik nog minder en dit komt uit China. Jammer er zijn vervoerders die versturen tussen 4- 7 euro. Dit weet ik omdat ik soms pakketten verstuur van 10kg voor 6,45 euro. Verder geen probleem maar voor een bedrijf in Nederland?
| Bedrijfsnaam | Geen |
voor een redelijke prijs ontspiegeld plexiglas besteld om bij een grote foto de reflectie weg te nemen. Resultaat is prima en ook de levering was snel.
Ik was in verwarring, omdat de ene kant met wit plastic was belegd en de andere kant met semi doorzichtig. Ik had dus de indruk dat er allemaal krassen op mijn platen zaten. Maar dat was dat semi doorzichtige folie. Wellicht een beter idee beide kanten met wit te beleggen.
Beste Martine, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de heldere kwaliteit van de platen! We snappen je verwarring over de beschermfolie, dat komt vaker voor. De platen zijn aan beide kanten voorzien van folie om ze tijdens transport en verwerking goed te beschermen. De kleur van de folie kan per zijde verschillen, maar er zit geen voor- of achterkant aan de platen. Goed dat je dit aangaf; we nemen het mee om dit op de website nog duidelijker te vermelden. Met vriendelijke groet, Linda
Aan boord van onze boot zowel het aanrechtblad als een blad boven de koelkast vervangen. Helemaal tevreden!
Goed product en snel geleverd
Meander 1101
6825 MJ Arnhem
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment