Beste Mathieu, Bedankt voor je review. Onze excuses, in het eerste contact is er dan wellicht een fout gemaakt bij het aanvragen van de foto's. Dit kan zijn geweest dat een van mijn collega's of ik zelf niet had gezien dat het om 3 platen ging. Voor een melding die wij aanmaken dienen wij altijd alle platen aan te tonen waar de melding om gaat, dit is geen smet naar jou als klant dat je hier niet eerlijk in bent maar voor het rapport zodat wij duidelijk en grondig aan kunnen tonen waar de melding voor is. Wat ik nu terug kan vinden in mijn systeem is de claim al volledig gemaakt en zal je het geld spoedig terug krijgen op de rekening. Wij wensen je nog een erg fijne dag. Met vriendelijke groet, Denzel
Beste Pieter, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij wensen je nog veel gebruiksplezier van de vervanging voor je ruit en zien je graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Denzel
Beste Ton, Bedankt voor je review. Wij doen ons best de orders altijd zo zorgvuldig mogelijk te produceren, helaas kunnen ook wij ooit een fout maken, hier zullen wij jou nooit de dupe van maken. Wij zijn blij te horen dat jij dit ook zo hebt mogen ervaren. Wij wensen je nog een erg fijne dag. Met vriendelijke groet, Denzel
Hi Simone, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je zelf gaten geboord hebt en dat dit helemaal goed is gekomen. Wist je dat je je platen helemaal naar wens kan bestellen, inclusief voorgeboorde gaten. Dat scheelt je thuis een hoop werk! Met vriendelijke groet, Evelien
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment