MISLEIDEND PRODUCT + SLECHTE SERVICE = NIET BESTELLEN!
Ik heb via deze webshop een plexiglas plaat op maat besteld die op de website duidelijk als glashelder werd aangeboden. Zowel de foto’s als de specificaties geven aan dat de plaat volledig helder en kleurloos is. Op de foto’s tonen ze zelfs een houten ondergrond mét en zonder plaat, waarbij letterlijk geen kleurverschil te zien is en dat wordt gepresenteerd als bewijs van de helderheid.
Wat ik ontvang? Een groenige plaat die absoluut NIET helder is zoals beschreven en afgebeeld. Misleiding ten top.
Ik heb eerst een mail gestuurd met de melding dat ik een totaal ander product heb ontvangen dan wat werd geadverteerd. De reactie? Slechts twee opties:
1. Een vervangend product (oftewel: weer dezelfde groene plaat),
2. Of 25% restitutie (terwijl ik 100% heb betaald voor een fout vanuit hun kant).
Daarop heb ik gebeld, omdat ik hier absoluut niet mee akkoord ging. Tijdens het gesprek bleef de medewerker zich verschuilen achter het argument: “Je hebt precies zelfde gekregen zoals de samples zijn.” Maar ik heb geen sample besteld. Ik heb vertrouwd op wat op de website staat: de foto’s én de beschrijving bij de specificaties. Beide zijn misleidend. Toen ik aangaf dat dit niet klopt en ik recht heb op een volledige terugbetaling, kreeg ik nul begrip en werd er op geen enkel moment meegedacht. Alles wat ik vroeg werd afgewezen met: “Ja, maar dit is gewoon het product.”
Toen ik vroeg om iemand te spreken die daar wél over gaat, zei ze doodleuk dat die afdeling niet bereikbaar was omdat ze bijna gingen sluiten. Uiteindelijk werd het gesprek afgekapt en opgehangen, zonder oplossing.
Dus:
De foto’s en productomschrijving zijn misleidend.
Je krijgt niet wat je denkt te bestellen.
Klantenservice is niet oplossingsgericht en ronduit onbeschoft.
Je krijgt geen volledige vergoeding, ondanks dat jij alles volgens de regels hebt gedaan.
Blijf hier weg. Wat je ziet is niet wat je krijgt en je komt van een koude kermis thuis als je je recht probeert te halen.