Slechte levering en service
Ongelooflijk slecht bedrijf met waardeloze klantenservice. Bij de eerste levering komt van de 6 bestelde items de helft gebroken aan met UPS. Na een omslachtige procedure volgt herlevering. Leveren ze 1 van de 3 platen met DPD. Weer contact gezocht, weer omslachtig gedoe. Resterende 2 platen zouden alsnog verstuurd worden. Ditmaal via GoFo. Pakket een week onderweg, krijg je bericht dat ze het niet konden leveren en dat het retour leverancier gaat (dagelijks ontvangen we in de winkel leveringen van diverse pakketdiensten) Weer contact gezocht met kunststof platenshop: zodra het weer bij hun binnen was werd het pakket direct opnieuw verstuurd. Dat is inmiddels ook alweer een week geleden. En weer contact gezocht, standaard riedeltje dat ze het heel vervelend vinden maar je moet geduld hebben..... Het is druk en ze produceren NIET opnieuw. Inmiddels is mijn bloeddruk behoorlijk gestegen, we zijn bijna een maand verder en de bestelling is nog niet compleet. Diverse mails en telefoontjes verder, maar een oplossing komt niet, behalve dat je maar moet wachten. Wij zitten met een winkel waarvan we een vitrinekast niet kunnen gebruiken en bij kunststof platenshop denken ze niet in oplossingen. Geld is binnen, dus zoek het maar uit. Mijn geduld is op, dus erg vriendelijk was ik niet meer bij het laatste gesprek, maar na bijna een maand is dat ook niet zo gek.
Waarvoor ga je het product gebruiken?
Vitrine
Beveelt niet aan