lange wacht tijd met leveren

slecht wacht nu al een hele week op leveren en na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat het nog een week kan duren

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Keurige aflevering van scherp gesneden platen

De platen waren correct op maat, scherp afgesneden en veilig verpakt. Levering vond vlot plaats.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? gat in plafond dichten

Wantrouwende support

Mijn 3 geleverde platen waren 2 cm te lang. Foutje, kan gebeuren. Klantenservice vraagt vervolgens een foto te sturen als bewijs. Ok, dat is te doen. Uit "coulance" bieden ze een nieuw product op te sturen of je geld terug. Mijn gevraagde oplossing was een kortingscode, om een nieuwe, aangepaste order te plaatsen, maar dat kon niet. Jammer, want ik wilde nog meer bestellen. Dus geld terug gevraagd. Na "goedkeuring" werd er 1 plaat vergoed... terwijl ik er 3 besteld had (in dezelfde maat). Opnieuw contact met de klantenservice. Vervolgens vragen ze foto's als bewijs van alle 3 de platen. Wattt?!! Mijn inziens erg overdreven en tijdrovend voor 3 plaatjes die per ongeluk verkeerd gesneden zijn. Tip: neem een degelijk klantenservice systeem zodat iedereen de voorgaande communicatie kan zien. Nu lijkt het dat ik iedere keer opnieuw moet beginnen en steeds dezelfde standaard vragen terug krijg om jullie in beweging te krijgen. Jammer, ik was fan.

Reactie van het bedrijf

Beste Mathieu, Bedankt voor je review. Onze excuses, in het eerste contact is er dan wellicht een fout gemaakt bij het aanvragen van de foto's. Dit kan zijn geweest dat een van mijn collega's of ik zelf niet had gezien dat het om 3 platen ging. Voor een melding die wij aanmaken dienen wij altijd alle platen aan te tonen waar de melding om gaat, dit is geen smet naar jou als klant dat je hier niet eerlijk in bent maar voor het rapport zodat wij duidelijk en grondig aan kunnen tonen waar de melding voor is. Wat ik nu terug kan vinden in mijn systeem is de claim al volledig gemaakt en zal je het geld spoedig terug krijgen op de rekening. Wij wensen je nog een erg fijne dag. Met vriendelijke groet, Denzel

Adeqaat gereageerd op mijn klacht

De eerder geleverde hpl platen waren niet vlak en daardoor onbruikbaar voor hetgeen waarvoor ik ze wilde gebruiken. Na mijn klacht daarover bij de klantenservice is deze vlot opgepakt en zijn nieuwe platen geleverd , die helemaal naar wens waren . Ik kreeg zelfs nog 1 plaat extra. Perfect !!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als geleider voor zaagtafel en lintzaag

Echt een aanrader. Snelle service en goede kwaliteit

Snelle correcte levering

Top!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ruitje vervangen.

Alles in orde

Gebruiksvriendelijke website, vlotte aankoop, mogelijkheid van boren gaten snelle levering naar België, veilig verpakt gekregen wat ik bestelde Ik ben tevreden en raad deze firma aan.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? om kooi knaagdieren geschikt te maken voor muizen

Had al eerder een recensie gestuurd!

Goede en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als ramen voor mijn aanbouw overkapping

netjes en perfect

ze hebben het heel mooi op maat gesneden perfect

• Waarvoor ga je het product gebruiken? idee

Probleemloos elke maat en vorm plexiglas

Probleemloos elke maat en vorm plexiglas tegen een redelijke prijs. Goede service.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plexiglas in sponning openslaand raam voor mobiele airco. Bij bestelling reeds de oorvoering voor de slang in het plexiglas laten maken

Aangenaam verrast door de snelle service

Voor het eerst een kunststof plaat gekozen als vervanging van een ruit. Bestelproces prima doorlopen en een eerlijke prijs (in mijn ogen), Supersnel geleverd en zeer goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ruit

Reactie van het bedrijf

Beste Pieter, Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij wensen je nog veel gebruiksplezier van de vervanging voor je ruit en zien je graag terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Denzel

Goed product, snelle levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamer

Bedrijf doet en levert wat het beloofd

Ook als er iets mis gaat (wat altijd een keer kan gebeuren) wordt dit op zeer correcte wijze opgelost

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Legplank

Snelle levering, perfect op maat gemaakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Camper

Super op maat!

Snelle levering en keurig op de maten die ik had opgegeven gezaagd. Ga zo door! Ik ben reuze tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een paar lichtbakken voor de kleinkids.

Kan niet anders zeggen dan dat de levering perfect was. Zeer goed verpakt en netjes op maat. Deze kwaliteit van leveren zie je niet vaak.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuintafel

makkelijkte bestellen snel en goed ontvangen een minpuntje de prijs!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? windscherm

goede service en prijs

Ik heb meerdere bestellingen gedaan. Altijd keurig aangekomen. De laatste keer een foutje in, maar goed opgelost

• Waarvoor ga je het product gebruiken? naambordjes

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Bedankt voor je review. Wij doen ons best de orders altijd zo zorgvuldig mogelijk te produceren, helaas kunnen ook wij ooit een fout maken, hier zullen wij jou nooit de dupe van maken. Wij zijn blij te horen dat jij dit ook zo hebt mogen ervaren. Wij wensen je nog een erg fijne dag. Met vriendelijke groet, Denzel

Super klantenservice

Klachten worden snel behandeld. Service is gewoon top!

super

Ik had 2 platen nodig voor balkon afscherming (tegen vuil en muizen). Alles werd netjes verpakt en tot de deur geleverd. Alleen de gaatjes boren was wel een ding maar het is goed gekomen balkon is nu netjes dicht. Conclusie goede beslissing en correcte service. M.v.g Simone

• Waarvoor ga je het product gebruiken? balkon

Reactie van het bedrijf

Hi Simone, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je zelf gaten geboord hebt en dat dit helemaal goed is gekomen. Wist je dat je je platen helemaal naar wens kan bestellen, inclusief voorgeboorde gaten. Dat scheelt je thuis een hoop werk! Met vriendelijke groet, Evelien

Van bestelling tot aan aflevering in één woord: TOP!

Mooi product, precies op maat, voldoet aan onze wensen!

• Wat vind je van het product? Goed product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Snelle levering, mooi afgewerkt, goede service

Snelle reactie op vragen via mail.

• Wat vind je van het product? Perfect zoals verwacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Prima website en snelle levering

Vriendelijk, zakelijk en correct.

• Wat vind je van het product? Goede maat
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kajuitdeur

Geheel volgens wens en verwachting

Mooi product snel geleverd

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bootruiten

besteld, bevestigd, geleverd.

prima volgens afspraak

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? afwerking verticaal groen

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment