Makkelijk te bestellen, snelle levering en perfect op maat gemaakt

De bestelling via de webshop ging zeer makkelijk, na 2 dagen is het pakket netjes verpakt geleverd. De bestelde platen zijn zeer goed en netjes op maat gemaakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlicht voor deuren

Perfect site en snelle levering. Ook goed verpakt!

Super bedankt voor het goede advies en de snelle levering!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichten kruipluik

Aanrader

Kunststof platen perfect op maat gesneden naar mijn afmetingen , goed verpakt en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? overkapping modelbouw schip

Zowel materiaal als levering op maat

Een prima 1e kennismaking. Vlotte levering en volgens de door mij opgegeven specs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeidelen afdekken

Goede kwaliteit, netjes ingepakt afgeleverd.

heel goed. Goede kwaliteit, netjes ingepakt afgeleverd. goede prijs. handige filmpjes tbv het bewerken van de plaat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afdekking professionele koeling

netjes

nette plaat. Je kunt netjes de maten aangeven en die kloppen precies

• Waarvoor ga je het product gebruiken? als achterwand boven de wasbak

PRIMA.

Goed product. Volgens afspraak op tijd en netjes geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Nieuw hordeur aan onderzijde wordt deze plaat gemonteerd

Mooi HPL maar voor mij is de RAL kleur te onnauwkeurig

Snel, nauwkeurig op maat geleverd. Mooie afwerking van het HPL oppervlak. De kleur was circa RAL 9016 en hoewel ik begrip heb voor “circa” wanneer het op RAL kleuren aankomt, had ik het idee dat het qua helderheid meer in de buurt zat van RAL 9010. Naast de kleurenstaal van RAL9016 en andere RAL9016 oppervlakken die ik al heb, is het helaas te donker. Blijft mooi HPL en snel op maat geleverd dus als de kleur niet te kritisch is raad ik het zeker aan.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? De kleur zit te ver van RAL 9016 dus ik kan het niet gebruiken.

Top product!

Plexiglas raam met gat voor de mobiele airco slang besteld. Binnen enkele dagen binnen en is echt perfect. Mooie afwerking en maten geheel correct. Bestellen was ook plezierig en eenvoudig door het voorbeeld aan de hand van mijn i gevulde maten. Zeer tevreden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam met gat voor mobiele airco slang

Accuraat, snel en goed verpakt.

Twee plaatjes (1 Plexiglas XT en 1geschuimd PVC) als ‘opspan’ /‘inleg’ voor borduurwerken in en lijst besteld. Op de mm nauwkeurig respectievelijk gelaserd en gezaagd. Snel verstuurd, adequaat verpakt; kortom: TOP. Graag tot een volgende keer.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Opspan/inleg borduurwerk in houten lijst.

Omdat ik niet zeker wist welke kleur van de kunststofplaat het mooiste zou zijn, heb ik 4 proefjes opgevraagd. Deze ontving ik snel. De kosten hiervoor werden zonder probleem in mindering gebracht op de bestelde plaat. Ook al had ik een afwijkende zaagsnede besteld, ook deze plaat ontving ik binnen een week. De plaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afdekplaat buitenpomp

Heel goed alles

Alles goed

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitenverblijf

Top Notch products and service

I ordered a lot of plexi and some glue for a semi-professional project and the service, tips, and help were great and quick! 10/10 would recommend P.S. We also use kunststofplatenshop at my job so you know they do a great job

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Semi-professional Project

Makkelijk, goede kwaliteit en snel geleverd

Producten zijn van goede kwaliteit en worden op maat gemaakt indien gewenst. Iedere bestelling wordt snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Halfabrikaten

Plaat prima op maat n goed afgeleverd Snel en makkelijk

heel goed.

Zeer goede ervaring, top. Precies op maat, netjes verpakt en snel thuis bezorgd.

Goed en snel geholpen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor afwerken camper

Past perfect

Plaat voor raam,airco, besteld, precies goede maat. Ook netjes afgeleverd en op tijd. De moeite waard

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam, uitgang airco

Voldoet aan de wens

Nvt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Top, maar verzenden via UPS is knudde

Mooie duidelijke website, goede prijs, en goed op maat gesneden producten! Helaas 1.5 ster minder in de beoordeling want verzenden via UPS is echt een heel groot minpunt tegenwoordig. UPS maakt er al een tijdje een potje van (zie ook andere reviews) en helaas is de webshop er uiteindelijk de dupe van in een beoordeling. Maar ja, dan moet de keuze voor UPS maar eens heroverwogen worden. Het weerhoudt mij er niet van om weer te bestellen, maar voor andere: bestel op tijd, en ga niet wachten op UPS, die komen toch pas dagen laten.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Display/stofkap

Makkelijk te bestellen, nauwkeurig geleverd

Alles kwam goed en snel binnen. Enige nadeel was dat ik er referenties bij had vermeld aangezien ik een best grote bestelling had geplaatst, maar deze vond ik niet terug op de platen..

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Fotolijstjes

Afdekplaten voor 10 aquaria van polycarbonaat

Prima kwaliteit. Stevig verpakt. Mooie snede van de plaat . Voor dit maatwerk kun je zelf geen platen zagen. Iig niet zo recht . Aanrader

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aquariums afdekplaten tegen verdampen water

Supper

Snel verstuurt zeer netjes verpakt en preciese maten top top top. En staat prachtig op mijn console boot zeer goed buigbaar met hetelucht.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Console boot

Duidelijke website en bestellingen snel geleverd.

Als (particuliere) klusser bestel ik regelmatig kunststof plaat. Wordt netjes op de gewenste maat voor je gezaagd. Ruime keuze van kunstofplaat, geef de gewenste afmetingen op, besteld, betaald en snel in huis.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekkap E-kast tuin

Nu twee keer iets besteld en snel en precies op maat geleverd.

Snel geleverd en exact op maat! Top.

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment