Snel geleverd. Jammer van hoekje met schade maar daar kan de leverancier niets aan doen.
Precies op maat.
Mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd afmetingen klopten ook
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit Dit klopt allemaal.
De plexiglas spiegel vervormt zo erg dat het niet te doen is. Je wordt gewoon misselijk als je erin kijkt. Ik zou het zeker niet hebben gekocht als ik dit geweten had.
Beste Marieke, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de spiegel niet aan je verwachtingen voldoet. Bij grotere afmetingen kan plexiglas inderdaad vervormen, omdat het een dun materiaal is. Dit kunnen we helaas niet volledig voorkomen. (dit staat ook vermeld op de website) We begrijpen dat dit erg vervelend is en nemen je opmerkingen mee om onze productinformatie te verduidelijken, zodat toekomstige klanten beter weten wat ze kunnen verwachten. Met vriendelijke groet, Linda
Goed product en een zorgvuldige levering.
Ik vond de site erg onduidelijk en lastig om de juiste maat en kleur goed te kunnen bestellen. Tijdens het bestellen werd mij een speciale kit aangeraden, waarvoor ik in dezelfde order nog een extra keer verzendkosten moest betalen (1 bestelling, 2 producten, 2x verzendkosten). Echt niet zo netjes. Product is op eerste oog mooi, maar moet het nog gaan gebruiken.
Beste Vincent, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat het product er mooi uitziet! We vinden het jammer dat je de site onduidelijk vond en dat de extra verzendkosten als onprettig werden ervaren. De extra verzending van de kit wordt gedaan om de producten veilig en schadevrij bij je te krijgen, maar we begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We nemen je opmerkingen mee om onze bestelervaring te verbeteren, zodat het in de toekomst duidelijker en eenvoudiger is. Met vriendelijke groet, Linda
Foute bestelling werd heel snel en keurig hersteld. CHAPEAU!!
Bestelling gedaan in verband met een bovenlicht Post is de bestelling kwijt geraakt, en ze hebben gewoon weer een nieuwe opgestuurd .
De bestelde kunststof plaat werd (vooral snel!) perfect op maat en voorzien van beschermende folie aan beide zijdes afgeleverd. Schadevrij in een kartonnen verpakking met sluitbanden er omheen. Mogelijk verbeterpuntje zou kunnen zijn de (hoeken van de) plaat in het karton extra te beschermen……enkel voorzichtigheidshalve.
30 augustus ee plexiglas plaat besteld. 1 september bericht van UPS dat er een label is aangemaakt maar dat het pakket nog niet ontvangen is. 2 september een mail naar de klantenservice gestuurd. Antwoord; de order wordt verzameld en vandaag naar u opgestuurd. 3 september gebeld want UPS heeft nog niets ontvangen. Antwoord; het wordt vandaag verzonden. 4 september UPs heeft nog niets ontvangen. Weer gebeld. Antwoord: wij hebben problemen met UPS. Ik los het op en ik mail U het verloop. Eind van de dag niets vernomen en weer gebeld: Niets bekend van uw melding of de belofte van de mail. Er is ook geen actie ondernomen." Ik denk dat ik maar een schademelding ga maken". Mijn vraag, en dus? Ja, ik weet het ook niet. Mijn broek zakt af van dit bedrijf, nemen totaal geen verantwoordelijkheid voor het product dat op tijd geleverd moet worden, voelen zich ook niet verantwoordelijk voor het feitelijk leveren. De order annuleren kan ook niet. Bestel niets bij dit bedrijf, geen van de gesproken medewerkers ( 4 mensen) voelt zich verantwoordelijk voor levering van mijn bestelde en betaalde goederen. Kiyoh score begint met 1 ster, dat is cijfer 2 voor slecht. Ik geef niet 1 ster, ik geef een nul, geeen ster
Bedrijfsnaam | Zeilmakerij de Weers |
Beste Bert, Bedankt voor het plaatsen van je review. Het spijt ons enorm om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met de levering van je bestelling. Dit is absoluut niet de service die we voor ogen hebben en wij begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor jou moet zijn geweest. We nemen je feedback zeer serieus en willen dit graag intern onderzoeken zodat dit niet nogmaals gebeurt. Ik zie dat je inmiddels alles hebt ontvangen, dus hopelijk heb je toch wat vertrouwen terug in ons. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je ons dit laat weten. Met vriendelijke groet, Linda
Top levering met ups. Mooi op maat gemaakt zoals gevraagd.
Onze bestelde product kwam beschadigd aan En naar een paar foto,s opsturen werd er een nieuwe plexiglas plaat opgestuurd. De plaat was beschadigd doordat waarschijnlijk het vervoers bedrijf er op gestaan heeft. Uitstekende service!
Got my acrylic plate very fast and it looks great in my kitchen.
De kunststof platen zijn van prima kwaliteit, stevig ingepakt en snel geleverd.
Plaatjes geleverd. Ruw zaagwerk, niet glad aan randen maar met rafels. Geen nette plaatjes om op te hangen. Dus kunnen niet dienen voor zichtfunctie.
Bedrijfsnaam | New Seasons Farms |
Beste Arie, Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat de platen niet aan je verwachtingen voldoen. Je hebt gekozen voor HDPE. Dit materiaal wordt vanwege zijn sterke en functionele eigenschappen veel gebruikt in de industriële sector. Juist door deze eigenschappen is het echter minder geschikt voor toepassingen waarbij een nette of decoratieve uitstraling gewenst is, zoals een display of zichtfunctie. Voor toepassingen waarbij de afwerking en uitstraling belangrijk zijn, bestaan er andere kunststoffen die beter aansluiten bij jouw wensen. Ons klantenserviceteam helpt je hier graag bij. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken welk materiaal beter past bij je toepassing.
Je zoekt wat je wilt hebben. Je kunt de juiste maten zonder problemen opgeven en bestellen maar. Goed prijs en snel geleverd zonder problemen.
bestelde afmetingen kloppen exact volgens mijn bestelling, mooi afgewerkt. Geboren gat in het midden, waarschijnlijk heb ik een vergissing gemaakt in de bestelling, ik had 6cm opgegeven-diagonaal (met gedachten) maar 12cm gekregen. Maar niet erg, mijn waskom dekte de overige stuk gelukkig. Ik ben erg blij mee...
Gemeten, besteld, geleverd, zelf geplaatst. Past precies
De levering was snel (niet echt nodig zo snel), de maatvoering was prima, het bestellen via de site is zeer praktisch, de produkten zagen er over het algemeen goed uit, Kanttekening; de perspexplaten worden geleverd met beschermende folie. Daarin zaten vele krassen en scheuren. Na het verwijderen van de folie bleken de meeste platen ongeschonden te zijn, bij 2 platen zaten toch hele lichte beschadigen. Wellicht toch meer aandacht hieraan besteden.
Bedrijfsnaam | fluitman klussen |
Platen zagen er prima uit, zeer goed verpakt met beschermfolie aan beide zijden. Netjes gesneden ook.
Keurig op tijd en goed verpakt. Netjes op maat gezaagd.
snelle levering en kwaliteits produkt
Bedrijfsnaam | JeGroen Natuurrijke Tuinen |
Hier inmiddels verschillende producten besteld. Tot nu toe altijd tevreden. Bij de laatste bestelling was een van de producten niet de juiste afmeting, dit is snel en eenvoudig opgelost door de winkel.
Net als vorige bestellingen netjes en snel geleverd voor een faire prijs
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment