Ruimte voor verbetering!
De grootste ergernis: De website is ongelooflijk traag!
Bestelproces:
Bij de eerste poging om te betalen ging het mis — mijn fout, iets met een daglimiet. Vanuit mijn account probeerde ik daarna de bestelling alsnog te voltooien, maar dat lukte niet vanwege vele Cloudflare-foutmeldingen.
Uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd en alles opnieuw moeten invoeren. Dat kostte onnodig veel tijd en moeite.
Ik bestelde in totaal 10 platen, plus de benodigde kit en accessoires. De bestelling werd echter in vier afzonderlijke zendingen op verschillende dagen bezorgd. Dat kan echt beter.
Volgens Kunststofplatenshop worden de platen apart verzonden om beschadigingen te voorkomen, maar de bestelbus zat verder gewoon vol met andere pakketten.
Verbetersuggestie: lever de complete bestelling in één keer af bij de klant.
Bestelde platen:
Het is mij volledig onduidelijk waarom de achterkant van de platen is voorzien van een beschermfolie. Die folie had ik juist liever aan de voorkant gezien! De kwaliteit van de platen lijkt verder prima in orde. E.e.a was prima op maat gezaagd. Wel ontbraken er op een aantal platen de sticker met de afmetingen.
Tussenprofielen:
De bestelde tussenprofielen werden aanvankelijk niet meegeleverd. Eén mailtje naar de klantenservice was gelukkig voldoende om dit op te lossen — ze stuurden de profielen na en ik ontving zelfs een kaartje met excuses en een kortingscode.
Toch viel de montage tegen: het kostte veel moeite om de profielen goed te plaatsen, en het lijkt erop dat ze nét niet goed passen.
Conclusie:
Er is nog veel ruimte voor verbetering — zowel in de website, het bestelproces als de levering.