Mooie service en mooi materiaal

Ik heb proef/monsters besteld en deze hebben mij aanleiding gegeven om een bestelling te doen. Mooi materiaal mooie kleuren..

• Waarvoor ga je het product gebruiken? In de keuken als spatwand

goed product en goede service

tijdens verzending kapot gegaan/aangekomen, zonder probleem nieuw exemplaar gekregen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? spiegel

Prima service en produkt

eenvoudig besteld en snel bezorgd. Het materiaal was prima verpakt en ziet er uitstekend uit. Kortom: top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Salontafel

snel besteld en goed geleverd

Op maat bestelde HPL platen en montageschroeven goed verpakt en snel geleverd. Fijne web site, erg duidelijk. Bedankt, voor herhaling vatbaar.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bouw

Snel geleverd en precies de goede kleur

Is goed en duidelijk te vinden wat je moet hebben en prijs kwaliteit zijn prima

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Varanda

er zit een krasje op de plaat

Klein zwart pvc plaatje besteld 82,5 bij 66 gisteren uitgepakt en er zitten kleine beschadigingen op aan beide kanten! had niet zo erg geweest als het aan een kant zat. maar nu en omdat ik het weet is dit erg storend.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? kastje

keurig

keurig en snel

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

het was prima verpakt en heel netje afgewerkt het is een mooi tussenschot voor mijn bakken met de snoepkabels ben er heel blij mee

• Waarvoor ga je het product gebruiken? tussenschot

De ervaring met Kunststofplatenshop is top.

De levering was een mooie ervaring. Zo perfect en kleurrijk pakket heb ik nog nooit gezien. En zo goed dat schade nauwelijks mogelijk is. Perfect op maat geleverd, tot op de mm nauwkeurig. Vandaag gemonteerd en het ziet er prachtig uit. Mijn oprechte complimenten!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeidelen garage

Mooie afwerking, snelle levering

Product voldoet aan de verwachtingen. Netjes afgewerkt en correct geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om een intercom bovenop te monteren.

Snel en verzorgd

Ik bestel regelmatig mijn acrylplaten bij Kunststofplatenshop.nl en ben altijd tevreden over de service en zorg waarmee mijn platen verstuurd worden. Ik heb in al die ook geen klachten gehad. Een aanrader!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? om een presentatiewand te maken

Super snel en prima prijs/kwaliteit

Ik heb nu meerdere malen wat besteld en het is altijd snel in huis en de maten kloppen ook precies

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Duivenhok

Exact op maat, supersnelle levering, eerlijke prijs!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Tevreden klant.

De op maat gezaagde witte HPL platen, om het glas van de overlichten van twee slaapkamers te vervangen, zijn in goede order ontvangen en zien er mooi uit nu ze op hun plek zitten.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overlichten

snel en perfect.

xxx.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzet ramen keukendeur.

goede verzending

Doen wat ze beloven

Spiegels op klein formaat besteld. Snel en goed geleverd en op de gewenste maatvoering. Beter kan niet!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Alles goed en duidelijk geregeld.

Na bestelling duurde de levering wat langer. Na contact werd uitgelegd dat dit lag aan de bezorger. Snel daarna werd de mooie plaat geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Onderstel voor campingwasmachine

Alles tip-top in orde

Correct snel en prima kwaliteit. Goede ingepakt zodat er niks kan gebeuren. Ik ben meer dan tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het stofvrij te maken van een modelbouw schip in boerenschuur.

helemaal naar verwachting

Ik had een zeer grote poster aangeschaft waarvoor nauwelijks lijsten zijn te vinden. Dus heb ik er zelf een gemaakt met dun triplex aan de achterkant en doorzichtig kunststof voor de voorzijde. Prijs en levertijd zijn veel beter dan bij bijvoorbeeld een bouwmarkt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? posterlijst

Precies wat ik zocht

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam kweekkas vervangen

Zeer duidelijke uitleg op website

Bestelling snel ontvangen, mooi afgewerkt en verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kleine salontafel

Bestelling prima service via kunststofplatenshop

De aflevering is prima . Ook snelle levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Prima klantenservice!

Bij het uitpakken van de plaat bleek deze gebroken. Toch maar gemeld, en na het doorlopen van de gewenste stappen, was de volgende reactie dat er een nieuwe plaat naar me onderweg was!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering en zoals ik via cad ontworpen had geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Airbus a320 simulator

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment