Alles goed
I ordered a lot of plexi and some glue for a semi-professional project and the service, tips, and help were great and quick! 10/10 would recommend P.S. We also use kunststofplatenshop at my job so you know they do a great job
Dear Mo, Thank you so much for your fantastic feedback! We’re thrilled to hear that you’re happy with our products and service, and that the tips and help were useful for your project. It’s great to know that we’re your go-to supplier both personally and at your job, that means a lot to us! Thanks again for the recommendation, and we look forward to helping you with any future orders. Kind regrads, Linda
Producten zijn van goede kwaliteit en worden op maat gemaakt indien gewenst. Iedere bestelling wordt snel geleverd.
Plaat prima op maat n goed afgeleverd Snel en makkelijk
Zeer goede ervaring, top. Precies op maat, netjes verpakt en snel thuis bezorgd.
Goed en snel geholpen
Plaat voor raam,airco, besteld, precies goede maat. Ook netjes afgeleverd en op tijd. De moeite waard
Nvt
Mooie duidelijke website, goede prijs, en goed op maat gesneden producten! Helaas 1.5 ster minder in de beoordeling want verzenden via UPS is echt een heel groot minpunt tegenwoordig. UPS maakt er al een tijdje een potje van (zie ook andere reviews) en helaas is de webshop er uiteindelijk de dupe van in een beoordeling. Maar ja, dan moet de keuze voor UPS maar eens heroverwogen worden. Het weerhoudt mij er niet van om weer te bestellen, maar voor andere: bestel op tijd, en ga niet wachten op UPS, die komen toch pas dagen laten.
Beste, Bedankt voor je mooie woorden over onze website, prijs en maatwerk! We vinden het jammer om te horen dat de ervaring met UPS je teleurstelt. We begrijpen je frustratie en nemen dit zeker mee in onze evaluatie van de verzendopties. Gelukkig kun je zelf de vervoerder kiezen bij het bestellen, zodat je hopelijk in de toekomst een betere ervaring hebt. Fijn dat je ondanks dit punt toch weer bij ons wilt bestellen. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen! Met vriendelijke groet, Linda
Alles kwam goed en snel binnen. Enige nadeel was dat ik er referenties bij had vermeld aangezien ik een best grote bestelling had geplaatst, maar deze vond ik niet terug op de platen..
Prima kwaliteit. Stevig verpakt. Mooie snede van de plaat . Voor dit maatwerk kun je zelf geen platen zagen. Iig niet zo recht . Aanrader
Snel verstuurt zeer netjes verpakt en preciese maten top top top. En staat prachtig op mijn console boot zeer goed buigbaar met hetelucht.
Bedrijfsnaam | Knpv |
Als (particuliere) klusser bestel ik regelmatig kunststof plaat. Wordt netjes op de gewenste maat voor je gezaagd. Ruime keuze van kunstofplaat, geef de gewenste afmetingen op, besteld, betaald en snel in huis.
Snel geleverd en exact op maat! Top.
Ik heb via deze webshop een plexiglas plaat op maat besteld die op de website duidelijk als glashelder werd aangeboden. Zowel de foto’s als de specificaties geven aan dat de plaat volledig helder en kleurloos is. Op de foto’s tonen ze zelfs een houten ondergrond mét en zonder plaat, waarbij letterlijk geen kleurverschil te zien is en dat wordt gepresenteerd als bewijs van de helderheid. Wat ik ontvang? Een groenige plaat die absoluut NIET helder is zoals beschreven en afgebeeld. Misleiding ten top. Ik heb eerst een mail gestuurd met de melding dat ik een totaal ander product heb ontvangen dan wat werd geadverteerd. De reactie? Slechts twee opties: 1. Een vervangend product (oftewel: weer dezelfde groene plaat), 2. Of 25% restitutie (terwijl ik 100% heb betaald voor een fout vanuit hun kant). Daarop heb ik gebeld, omdat ik hier absoluut niet mee akkoord ging. Tijdens het gesprek bleef de medewerker zich verschuilen achter het argument: “Je hebt precies zelfde gekregen zoals de samples zijn.” Maar ik heb geen sample besteld. Ik heb vertrouwd op wat op de website staat: de foto’s én de beschrijving bij de specificaties. Beide zijn misleidend. Toen ik aangaf dat dit niet klopt en ik recht heb op een volledige terugbetaling, kreeg ik nul begrip en werd er op geen enkel moment meegedacht. Alles wat ik vroeg werd afgewezen met: “Ja, maar dit is gewoon het product.” Toen ik vroeg om iemand te spreken die daar wél over gaat, zei ze doodleuk dat die afdeling niet bereikbaar was omdat ze bijna gingen sluiten. Uiteindelijk werd het gesprek afgekapt en opgehangen, zonder oplossing. Dus: De foto’s en productomschrijving zijn misleidend. Je krijgt niet wat je denkt te bestellen. Klantenservice is niet oplossingsgericht en ronduit onbeschoft. Je krijgt geen volledige vergoeding, ondanks dat jij alles volgens de regels hebt gedaan. Blijf hier weg. Wat je ziet is niet wat je krijgt en je komt van een koude kermis thuis als je je recht probeert te halen.
Beste Parisa, Dank je wel voor je uitgebreide feedback. We vinden het oprecht vervelend dat de geleverde plaat niet aan je verwachtingen voldeed, en dat je de communicatie als teleurstellend hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. De plaat komt overeen met het type zoals vermeld in de specificaties, maar we begrijpen dat de uitstraling in jouw geval anders overkwam dan verwacht. We nemen je opmerkingen over de productfoto’s en omschrijving serieus en zullen die intern opnieuw onder de loep nemen. Inmiddels hebben we akkoord gegeven op je verzoek tot volledige terugbetaling. We hadden dit graag direct met je opgelost voordat het zo ver kwam, en vinden het jammer dat het zo snel geëscaleerd is. Hopelijk biedt deze oplossing alsnog enige tevredenheid. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd open voor contact. Met vriendelijke groet, Linda
Besteld en gelijk door kunstofplatenshop verstuurd. Pakket tot drie maal toe niet geleverd door UPC op de afgesproken dag en tijd. Vervolgens ook nog beschadigd aangeleverd. Ga niet opnieuw retour zenden en bestellen want dan kan ik weer drie middagen vrij nemen. Waardeloze service dus door UPC, kunstplatenshop zelf valt niets te verwijten. Adviseer hun hierbij om een andere bezorger te kiezen, tot dan op eigen risico en plan pas je werkzaamheden na de bezorging.
Beste Reinder, Bedankt voor je review en je duidelijke feedback. Vervelend om te horen dat de levering door UPS zo is tegengevallen, met meerdere gemiste bezorgmomenten en uiteindelijk een beschadigd pakket, dat is uiteraard niet de bedoeling. Zoals je aangeeft, verzenden wij direct na productie. Tegenwoordig kun je, indien mogelijk bij het bestellen zelf een vervoerder kiezen, dus er zijn ook andere vervoerders mogelijk. Wel willen we je meegeven: meld schade alsjeblieft altijd bij ons. Ook als de bezorger tekortschiet, doen wij echt ons best om het netjes op te lossen. Dank dat je onze service toch positief benoemt, dat waarderen we zeer. En je feedback nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Linda
Ik had een bestelling van verschillende plexiglas-platen op maat. Er ontbrak er 1 in de bestelling, dat kan een keer gebeuren natuurlijk, dus geen probleem. Ik heb dat gemaild en nog dezelfde dag was de ontbrekende plaat keurig op maat gemaakt en verzonden. Ik had de verzendbevestiging zelfs eerder binnen dan de reactie op mijn bericht. Geweldige service, snelheid en klantvriendelijkheid. Alle platen waren trouwens tot op de millimeter strak op maat gesneden, dus ronduit perfect. Superenthousiast over deze leverancier, een mooi product en een geweldige klantenservice. Wat wil je nog meer? :)
Beste Steven, Wauw, bedankt voor je superpositieve en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, communicatie én het product. Excuses nog voor het ontbrekende plaatje, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen. We doen ons best om alles tot in de puntjes goed te regelen, en het is fijn om te horen dat dat zo gewaardeerd wordt. Dank voor je vertrouwen en enthousiasme. Daar worden wij ook blij van! 😊 Met vriendelijke groet, Linda
Maten waren perfect alles kwam netjes en goed verpakt aan zonder schade Lekker snel geleverd en geen gedoe toppers zijn het
Nadat mijn vrouw weer een lego project kocht ( de dino REX ) weer eerst goed mijn maten opgemeten en weer uiteraard besteld bij jullie want mijn platen worden zeer goed gesneden en verstuurd . Het verlijmen gaat steeds beter en mooier, dat maakt mijn vrouw weer blij en je weet happy wife happy project ook dankzij jullie.
Ik ben bezig een terrarium te maken en had 3 platen nodig. Ik wilde geen acryl, dus heb gekozen voor polycarbonaat 3mm. Deze platen moeten sterk genoeg zijn om 6 gekko's incl zand in hun terrarium te houden. Maten doorgegeven, kleur platen en betaald. Ze zouden binnen een week geleverd worden, echter had ik ze na 2 dagen al! Platen zijn precies de afmetingen en zoals vermeld op de website.
zie boven
De Kunststofplatenshop.nl doen wat ze BELOVEN!
Plaatje op maat laten maken met gefreesde zijkantjes . Werkelijk perfect geleverd.
Perfect service for reasonable price. With custom cutting of the plexi from cad drawings. Recomanded.
Gemakkelijke keuze en bestelling. Volgens afspraak geleverd zelfs mee gelopen naar mijn appartement. Grandioos.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment