Goede interface voor het ontwerp, snelle levering. Helemaal tevreden!
Ik ben blij van mijn bestelling
Bedrijfsnaam | H |
Gemakkelijk te bestellen. Vlotte levering. Uitstekend afgewerkt.
Bestelling is netjes uitgevoerd en op tijd bezorgd
6 kunststof panelen op maat bestelt alle mate klote volgens de tekening die ik op de webshop heb ingediend top bedankt
Fijne, duidelijke website. Uitstekende producten. Juist op maat gemaakt. Snelle verzending. Perfect verpakt. Van begin tot het eind: het proces is strak op orde. Mijn vijfde bestelling in een jaar tijd, ik raak 'verslaafd' aan het gebruik van allerlei panelen, je ziet steeds meer gebruiksmogelijkheden, nadat je voor de eerste keer besteld hebt. Tot de volgende bestelling!
Snelle en correcte levering
Goedemiddag Jan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. We steken inderdaad veel tijd en zorg in het up-to-date houden van onze website, dus het is leuk om te horen dat dit opvalt. Daarnaast zijn we blij dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering. Veel plezier met de vitrinekap, en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Linda
correct en snelle levering
Bedrijfsnaam | de knock |
vriendelijk medewerkers
Bedrijfsnaam | Two-B mach.Int.B.V. |
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Het is doet ons goed om te lezen dat onze medewerkers als vriendelijk worden ervaren. We streven er altijd naar om een goede service te bieden. Hopelijk zien we je snel weer! 🙌 Met vriendelijke groet, Linda
Wat een product. Super handig. Fijne website. Goede levering. Hier ga ik vaker terugkomen
Zeer snelle levering. De producten zijn goed en stevig verpakt. Goede communicatie.
Goedemiddag Ingrid, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de verpakking, de levering en onze communicatie en natuurlijk onze producten. Wij wensen je veel plezier met je aankoop en een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Monja
mooi op maat gemaakte plaatjes keurig
Snelle service en goede kwaliteit
Platen besteld voor de bouw van r=een vitrine voor een model van een zeilschip. 115 x 35 x 70 cm. De geleverde platen waren tot op de mm correct gesneden en binnen een paar dagen geleverd. Super. Ook de help-video's en instructies op de site waren prima.
Originele beoordeling
Een aantal plexiglas platen op maat laten maken en bezorgen. Het klopte allemaal prima. Geen fouten, nette afwerking, goed verpakt en snel bezorgd.
Na eerst een keuze gemaakt te hebben uit een viertal samples wilde ik twee delen op maat bestellen. Met behulp van de video voorbeelden op de site heb ik 2 DXF bestanden moet Onshape gemaakt. De twee delen heb ik thuis gekregen en pasten perfect. Blij met het resultaat.
Beste Koen, Super bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestelling, dat het programma Onshape duidelijk was. Wij wensen je veel plezier met de aankoop en succes met het maken van de vensterbank. Fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Monja
Ik gebruik de plaatjes om mee te laseren. De kwaliteit is constant en het wordt goed verpakt en vlot geleverd.
Ik had per abuis een verkeerde kleur plexiglas besteld. Ik had wit maar het moest opaal wit zijn omdat deze geplaatst wordt in een lichtbank en opaalwit en deze een mooier "defuus" licht geeft. Een snelle levering zat er niet meer in wegens de kerstdagen. Spoed bestelling gekozen, Eur 2,00 meer betaald en hopelijk direct na de kerst geleverd.
Bedrijfsnaam | Cafetaria Pijpplein |
Beste Erik, Bedankt voor deze review. We begrijpen de verwarring rondom de kleur van het plexiglas en het is goed dat je de juiste keuze hebt gemaakt voor opaalwit, aangezien dit inderdaad een mooier diffuus licht geeft. We werken tegenwoordig met meerdere vervoerders, waardoor de verwachte leveringsdatum kan variëren. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, we hopen dan ook dat de bestelling snel bij je aankomt. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Linda
De zachte PVC platen waren niet geheel onbeschadigd (lichte deukjes) maar voor de prijs was de kwaliteit prima!
Beste Garbor, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat de zachte PVC platen lichte deukjes vertonen, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Neem in dat geval altijd contact met ons op, dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Fijn om te horen dat je de prijs-kwaliteitverhouding goed vond. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het gerust weten! Fijne jaarwisseling toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
Het zou nog prettiger zijn als de schroeven ook in een lengte 20-25 mm beschikbaar zouden zijn, veel enkelglas kozijnen zijn te dun voor 38 mm schroeven
Beste Dick, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. We begrijpen je opmerking over de schroeven en zullen dit meenemen in onze overwegingen. Op dit moment ligt onze focus vooral op het plaatmateriaal, maar we waarderen je input. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het gerust weten! Fijne jaarwisseling toegewenst! Met vriendelijke groet, Linda
Handige website Handig dat je samples kunt bestellen. Snel geleverd
Kunstofplaten besteld voor een vitrine kast i.v.m modelbouw. Alles keurig volgens de doorgegeven maar binnen gekregen. Zeer goed verpakt.
Goede kwaliteit plexiglas , snel en goed verpakt geleverd
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment