Kwaliteit HPL producten perfect op maat en snel geleverd, dit alles voor een mooie prijs.
De plaat zit vol met krassen. Nu is deze voor tijdelijk gebruik, maar netjes is het niet.
Beste Erwin, Bedankt voor het achterlaten van de review. Wat vervelend om te lezen, de platen die besteld zijn kunnen licht krassen bevatten dit staat ook bij het bestelde product op de website vermeld. Met vriendelijke groet, Monja
Artikelen zijn na anderhalve week nog niet geleverd. Servicedeskmedewerker kan niets doen omdat hoofdkantoor geen informatie geeft over bezorging. Ondertussen moet ik maar afwachten of en wanneer ik mijn bestelling ontvang. Slechte klantenservice.
Beste Mark, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen, wij zijn er druk mee bezig maar het lijkt erop dat er iets mis gegaan is en hebben een oplossing voorgesteld via de mail. Met vriendelijke groet, Monja
Bestellen was eenvoudig op de website en dan nog sneller geleverd dan bedacht. Een extra terugkoppeling over stand van zaken was er niet, terwijl dat wel toegezegd was. Dus volgen van bestelling was er niet bij, maar dan ging het ook zo rap dat er weer geen behoefte aan was. Maar eigenlijk moet je dat dan beter maar niet toezeggen als leverancier
Bedrijfsnaam | Jolie |
Beste Jos, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je bestelling snel geleverd is. Wij wensen je dan ook veel plezier met de voorzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
Bestelling en levering gingen prima. Marges in meetinstructies zijn nogal ruim gesteld en in ons geval hadden de platen kwa maten de binnenkant van de kozijn + breedte van de isolatieband kunnen (moeten) zijn want ramen liggen op het kozijn.....
Matig, de bestelling kwam zo krom als een hoepel aan. Hoeveel moeite is het om achter een strook dibond van 234 cm een plank te doen. Een klein kind snapt nog dat als je dat niet doet het krom aankomt, daar de posterijen er maar mee lopen te gooien.
Beste JP, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat spijtig om te lezen dat je bestelling krom is aangekomen, wij raden klanten aan om dan met de klantenservice contact op te nemen. In dit geval zullen wij contact met jou opnemen. Een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Monja
Besteld en op maat gemaakt in enkele dg, Goed verpakt afgeleverd. Zoals je het wilt !
Goede ervaring
bestelling nog niet ontvangen
Bedrijfsnaam | Pvchoogeveen |
Beste Arend, Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je jouw pakket nog niet hebt ontvangen. Wij zien inderdaad dat er nog een pakket bij jou geleverd moet worden. Mocht er morgen nog niks geleverd zijn, stuur dan een mail naar [email protected] en dan pakken wij het graag verder op. Met vriendelijke groet, Jameson
Prima, ook als er iets niet helemaal goed gaat, wordt direct opgelost.
Bedrijfsnaam | LC consultancy |
Ik wacht nog steeds op een deel van mijn bestelling, hierover ook gemaild. Nog geen reactie helaas.
Bedrijfsnaam | HorecaHero |
Beste Jochem, Bedankt voor je review. Wat spijtig om te lezen, de klantenservice zal contact met je opnemen om dit gelijk op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Monja
Pakket netjes afgeleverd
Snel geleverd het product was prima op maat. Helemaal tevreden.
Goed product, mooi gezaagd. De eerste bestelling kreeg ik echter de verkeerde maat geleverd. Foto's gemaild en het zou in orde komen. Toen moest ik nog meer foto's sturen omdat "het hoofdkantoor dat wilde". Ook gedaan en toen duurde het nog een week voordat ik het juiste product mocht ontvangen. Kwaliteit perfect, vriendelijke klantenservice maar wat traag in levering.
Beste Robert, Hartstikke bedankt voor je review. Fijn te lezen dat je tevreden bent, jammer dat het mis gegaan was met de maten maar gelukkig wel opgelost is. Succes met je voorzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
Alles wat ik wil zeggen staat in de titel
veel meer dan zeggen dat ik tevreden ben kan ik niet. bestellen verliep vlot. betalen verliep vlot. levering zoals beloofd. en wat ik nog het belangrijkste vind is de verpakking. het materiaal werd zeer goed ingepakt en daardoor waren er dus geen beschadigingen.
Goed duidelijk en netjes geleverd, Vind de verzendkosten erg hoog, en vond het ook niet nodig dat het in twee pakketjes geleverd werd!
Beste Tom, Bedankt voor het nemen van je tijd voor de review. Fijn te lezen dat alles goed gegaan is, de verzendkosten kunnen wij ook niet omheen door de kosten die wij vanuit vervoerders ontvangen voor onze producten. Wat betreft de twee pakketjes, heeft dat te maken met feedback dat we hebben gehad van klanten dat toebehoren beschadigd raken door platen of andersom. Veel plezier met je wc raam. Met vriendelijke groet, Monja
Ben zeer tevreden, alleen een beetje misleid door de e-mail die ik kreeg, daarin stond korting op voorzetremen van 4mm plexiglas, deze heb ik besteld, maar achteraf had ik gewoon 2mm kunnen nemen wat een stuk voordeliger was geweest.
Goedemiddag Ineke, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We hadden inderdaad een kortingsactie voor de voorzetramen plexiglas 4 mm, dit staat los van de 2 mm plexiglas platen. Veel plezier gewenst met je bestelling. Met vriendelijke groet, Monja
Een snelle afhandeling van schade vermoedelijk door transport.
Beste Frank, Hartelijk dank voor het nemen van je tijd voor het schrijven van een review. Fijn te lezen dat je tevreden bent, inmiddels al contact geweest voor de schade dat opgelost wordt. Veel plezier met de voorzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
Ik ben helemaal tevreden met het geleverde. Alles snel en goed geleverd. Ik had wel enige moeite met het plaatsen van de bestelling, omdat ik geen uitblinker ben in digitale zin. Ik kreeg steeds een stortvloed aan informatie over de produkten en de verwerking daarvan. Allemaal prima, maar ik denk dat het puur plaatsen van een bestelling in een aparte rubriek heel duidelijk en stap voor stap een echt verbeterpunt zou kunnen zijn. Ik had tenminste bijna de moed opgegeven. ook moet bij de bestelling van plaatmateriaal expliciet nog eens duidelijk worden aangegeven, dat de opgeven maten INCLUSIEF de 4 centimeter overlap moeten bevatten. De opgegeven maten zijn de maten die gezaagd worden. Verder alles prima
Beste Theo, Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling en alles snel geleverd is. Jammer te lezen dat het niet helemaal duidelijk was, waarvoor excuses. Wij proberen het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken. Veel plezier met de achterzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
Ik ontvang snel een kwaliteitsproduct.
Geweldig product en vlotte levering
Ik doe niet aan beoordelingen
Gewoon goed
Bestellen en leveren ging super eenvoudig. Kwaliteit die je mag verwachten en is ook zo. Ze staan zeker in mijn adressen lijst.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment