Niet aan de maat

Zowel de lengte als de breedte was een cm te kort. Heb ivm levertijd mijn lichtbak aan moeten passen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lichtbak

het zou beter zijn om in mijn geval het in te pakken. Ik had 19 lexaan platen besteld en die stonden los in de auto. Ik ben niet met de auto te bereiken en moest met de steekwagen de 19 platen 200 meter naar huis lopen. Als ze bij elkaar verpakt waren had ik 5 sterren gegeven

• Wat vind je van het product? super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetramen

De Kunststofplatenshop maakt prachtig professioneel maatwerk zelfs voor een leek mogelijk.

De maatwerkfunctie op de website gaf me het idee dat het voor een leek als ik toch mogelijk moest zijn om een kunststof plaat met uitsnede en afgeronde hoeken exact op maat te maken. Dat bleek toen ik eenmaal de stoute schoenen aangetrokken had echt helemaal waargemaakt te worden. Ik ben echt heel blij met het resultaat.

• Wat vind je van het product? heel mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Om een inductiekookplaat passend te maken in het gat in m'n aanrechtblad dast ontstond omdat ik ivm gasvrij maken van m'n woning een grote gasplaat had verwijderd.

snel geregeld met verwacht product

Snel kunnen bestellen en geleverd. Product is gewoon goed

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? laser machine

Zeer tevreden over het product en de afhandeling van het materiaal.

Voor mij de eerste ervaring met het materiaal. De platen zijn inmiddels geplaatst. Ziet er heel goed uit.

• Wat vind je van het product? Tot nu prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voorzetraam voor minder warmteverlies.

Perfect product geleverd

Via DXF bestand een eigen ontwerp aangeleverd. Perfect uitgevoerd en zeer snel geleverd.

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Verlicht ornament

genaaid

Ik heb bij jullie kunststof knevels gekocht .[Bestelling #159944NL] (4 oktober 2022). Omdat ik er meer wilde hebben ben ik op internet verder gaan zoeken omdat ik ze erg duur vond. Bij Flexinplex kon ik een betere kwaliteit kopen voor 1 euro ex btw per stuk. Dat is minder dan de helft van jullie prijs .Dus ik voel me genaaid .Vriendelijke groet Berry Dillen. Snel na mijn bovenstaand negatieve review, werd ik gebeld door de kunststofplatenshop . Zij waren geschrokken van mijn review en hadden mijn verhaal gecontroleerd en ontdekt dat het prijsverschil groot was. Zij begrepen niet dat het product geleverd kon worden ver onder hun inkoop prijs. Zij zouden al het mogelijk doen om hun prijs vanaf nu aan te passen. Ik was aangenaam verrast en vertelde dat ik mijn bestelling bij de kuststofplatenshop had gedaan omdat hun side zeer helder vond. Alleen de knevels bleken na de hand te duur en daar wordt nu wat mee gedaan. Ik vind de reactie van het bedrijf sympathiek en geeft vertrouwen ,daarom heb ik mijn mening over de Kunststofplatenshop positief bijgesteld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snel geleverd en kwaliteit was perfecte

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als Voorzet Ramen

Mijn ervaringen zijn erg goed.

De ramen die ik besteld heb zijn op tijd en precies op maat geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als ramen

Goede en snelle levering en een correcte prijs

Daar kunnen een heleboel bedrijven van leren. Duidelijke communicatie. Ook al is dat via mail.

• Wat vind je van het product? Precies wat ik nodig had. Dat was voordat mijn man hem liet vallen tot 2x toe en hoekjes eraf waren:)
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achter de vogelkooi bevestigen

Netjes en snel geleverd

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterzitje ramen

netjes geleverd volgens opgave

snel geleverd netjes verzonden

• Wat vind je van het product? goed product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? kapot raam schuur

Alles naar wens gemaakt

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Puppyren

top levering

top levering en service . na 1e levering plaat beschadigt door besteldienst gebeld foto,s op gestuurd na 3 dagen nieuwe plaat top werk

• Wat vind je van het product? top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voor zet raam

Redelijk maar kan beter

De bestelde maten kloppen niet exact op de mm. De bestelling werd elders bezorgd terwijl ik gewoon aanwezig was.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? fretboard mal

Alles correct en in goede staat geleverd

• Wat vind je van het product? Leek
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kou wering

alles vlgs afspraak

volgens afspraak netjes en snel geregeld. alles op maat zeer tevreden klant

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? als "voorzetraam" voor matglazen bovenlichten

Gewoon top, zeer tevreden

Zoals je ziet is de site perfect, geen gezoek. Levering snel en materiaal goed verpakt en ook afgewerkt. Tja helemaal niks op aan te merken. Complimenten.

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ramen

zeer goed

Snelle en correcte levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Prima, snel en betaalbaar.

Dit soort dingen zijn altijd prijzig, maar in verhouding is deze firma betaalbaar. Prima kwaliteit, wel duidelijk massa. Vlug in huis.

• Wat vind je van het product? Prima kwaliteit, wel duidelijk massa. Niet even afgewerkt oid.

Alles naar wens

Vlot geleverd. Goed verpakt. Alles correct op maat.

• Wat vind je van het product? Prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Licht dempen en warmtebesparen bovenramen.

Kunsttastisch!!

De eerste keer hield de bezorger het een aantal dagen 'vast' de 2e keer had ik de bestelling eigenlijk wel met spoed nodig. Toen heb ik even gebeld. Deze bestelling had ik echt super snel in huis. Top service dus!!

• Wat vind je van het product? Super goed!
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Reclamebord

Alles goed

Vriendelijke en duidelijke hulp bij bepalen materiaal

Precies op maat

Platen zijn precies volgens bestelling geleverd.

• Wat vind je van het product? Doorzichtig
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kast voor 3D printer

Top geregeld.

Snelle service. Precies op maat.

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Op een inductie kookplaat

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment