Plexiglas voorzet raam besteld met bij behorende knevels, netjes passend en compleet geleverd. Montage advies via website erg duidelijk.
Bedrijfsnaam | prive |
Goedemiddag Jan, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat alles is goede orde hebt mogen ontvangen. Veel plezier met je nieuwe voorzetraam. Met vriendelijke groet, Brian
zie boven staande
Bedrijfsnaam | harlaarbedrijfsvloeren |
Goed door een bestelmenu geloodst om de bestelling te kunnen doen.
Goedemiddag Jan, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de manier van bestellen. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Brian
Duidelijke site. Makkelijk bestellen. Snel en goed verpakt, onbeschadigd en op maat geleverd, Mooi materiaal.
Bedrijfsnaam | . |
Goedemiddag Harrie, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de manier van bestellen en de levering! Veel plezier met je nieuwe schoenen kast! Met vriendelijke groet, Brian
Fijne website en goede prijs / kwaliteit in snelle en nette levering
snelle levering, goede kwaliteit en correcte maatvoering
Bedrijfsnaam | gdk plastics bv |
Maten opgegeven en betaald en binnen een week geleverd!,klasse
Goedemiddag Carel, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product en de manier van bestellen. Veel plezier met je bestelling toegewenst! Met vriendelijke groet, Brian
Mijn zending bestond uit 2 delen: Het pakketje via post.nl werd direct bezorgd. Het 2e deel (kunststof plaat) kwam eerst na 5 dagen. Na een telefoontje met de zaak kwam er direct schot in de verzending...Dus deze transporteur had het laten liggen.
Het was snel besteld, snel in huis en goede kwaliteit.
heb het heel goed gevonden hoe het allemaal ging
Goedemiddag, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe alles is gegaan. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Brian
Op een duidelijke en eenvoudige wijze flexiglas besteld, met goede tips en nazorg worden producten geëtaleerd.
Bedrijfsnaam | Thuis Werk |
Snel en netjes. Beetje prijzig
enkele platen plexiglas besteld om ramen beter te isoleren ivm gestegen gasprijs. Levering correct. En daarna meteen zelf gemonteerd. Meteen warmer in huis.
Goedemorgen Pieter, Hartelijk dank voor de review. Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens verlopen is en dat je meteen baad hebt van de voorzet ramen. Met vriendelijke groet, Monja
Korrekt volgens afspraak snel geleverd.
Ik heb voorzetramen besteld.die keurig op maat gezaagd worden en prachtige knevels om vast te zetten. Alleen jammer dat het in twee pakketjes bezorgd wordt.wat betekent twee dagen voor de pakketten thuis blijven .en voor de kunststof platen shop dubbele verzendkosten
Beste Willem, Hartelijk dank voor het geven van een review. Fijn te lezen dat de bestelling in goede orde ontvangen is. De reden dat de toebehoren apart verzonden wordt van de platen is dat na het ontvangen van feedback van andere klanten hiervoor gekozen is om zo te voorkomen dat de plaat schade heeft wanneer deze geleverd wordt. Veel plezier met de voorzetramen. Met vriendelijk groet, Monja
Het is nog niet afgeleverd dus nog even afwachten maar tot nu toe prima.
Bedrijfsnaam | Bruijns |
Plexiglas achterzetramen besteld. Binnen 3 dagen geleverd en kwaliteit en maatvoering is perfect
Goedemorgen Gert-Jan, Bedankt voor je review. Goed te lezen dat je tevreden bent over de levering en kwaliteit van de producten. Veel plezier met de achterzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
!
duidelijke site wat bestellen eenvoudig maakt. platen zijn ook prima
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Na het ontbreken van een deel van de bestelling werden de ontbrekende onderdelen snel verzonden. Erg tevreden
Beste Roger, Bedankt voor de review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze producten en de afwikkeling van de klacht. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
De plaat werd geleverd met een blanco sticker er op. Met een föhn de sticker verwijderd. Bleef lijmrest over. Met sticker verwijderaar verwijdert. Deel materiaal opgelost, Nu zwarte bultjes. Wat nu? m.v.g. Jan van Hoeven Bestelling 157977NL
Bedrijfsnaam | van Hoeven |
Beste Jan, Bedankt voor de review. Onze plexiglas platen worden geleverd met folie aan beide kanten die er afgetrokken kunnen worden, dit hoeft niet met een föhn te gebeuren. Zijn beide kanten van de folie eraf zoals via de mail ook al gevraagd is. Met vriendelijke groet, Monja
Levering overeenkomstig afspraak.
Bedrijfsnaam | nvt |
Beste Bert, Hartelijk dank voor de review. Goed te lezen dat je tevreden bent over de levering. Wij wensen je dan ook veel plezier met de achterzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
prima product, snelle levering
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment