Op een idee gebracht

N.a.v. een direct mail van Kunstofplatenshop.nl om i.v.m. de energiecrisis voorzetramen van Perspex te gaan toepassen, brachten zij mij op een idee om vierkante Perspex doorzichtige platen aan te brengen/te monteren onder de kunststof bovenlichten in onze uitbouw met platdak. Kunststof perspexplaten transparant en 4mm worden op hun plaats gedragen door zilver geanodiseerde aluminium hoeklijn van 1 x 1 cm Doel om een extra stilstaande luchtlaag te creëren voor extra isolatie om energie te besparen. Platen besteld en vlot geleverd. Het beoogd resultaat voldoet; minder geluid van de regen op het bovenlicht en minder afkoeling in de uitbouw van de woonkamer

• Wat vind je van het product? Prima oplossing voor beoogd doel
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Extra isolatielaag bovenlicht

Goede online shop

Makkelijk te bestellen, correcte en snelle levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuintafelblad

Snel geleverd, prima service

Dit is al de derde keer dat ik hier iets bestel. De producten zijn altijd van goede kwaliteit, op de juiste maat gezaagd en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voorzetraam

Snel en correct afgeleverd. top

Correct afgeleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? En een raamkozijn

Bekisting van Kuststofplaten

Mijn bestelling geplaats en binnen 48 uur ontvangen op maat gezaagd zoals aangegeven bij mijn bestelling. Maar ervaring heb ik altijd inclusief de nodige advies hoe materiaal aan elkaar te lijmen. Top!!

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bekisting maken voor gipsmallen

Goede kwaliteit, snelle levering

Besteld plexiglas tbv voorzetramen. Goede voorlichting en makkelijk te configureren op website. In goede staat ontvangen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam enkel glas

uitstekend op maat gezaagd en tijdig geleverd

uitstekend op maat gezaagd en tijdig geleverd

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? isolatie

Snelle service, mooi product, super netjes afgwerkt.

Snelle service, mooi product, super netjes afgewerkt.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Aan buitenkant traliewerk binnen- konijnenkooi.

Zeer snel geleverd.

Is snel geleverd en zat goed ingepakt.

• Wat vind je van het product? Voldoet prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voorzet glas voor een kopie schilderij

Goede service, zeer vriendelijke mensen, supersnel geleverd

Ik heb hier een achterwand plaat gekocht, voor bij de kookplaat. Er is veel keuze, en als je vragen hebt, krijg je goed advies. Het was heeel snel geleverd, en het was goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Snel, betrouwbaar. Top kwaliteit.

Aanrader

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen van glazen bovenlicht van binnendeuren

Snel, op maat, goed verpakt

Vertrouwd adres voor accurate, kloppende en snelle levering zonder schade van perspex platen voor isolatie enkelglas ramen

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie binnenzijde enkelglas bovenramen

Snelle bezorging

Snelle, efficiënte service. Bedankt!

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hemelbekleding van autodak

Snel en opmaat geleverd ondanks al mijn kleine opgegeven maten

• Wat vind je van het product? Perfect voor buiten
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kistje en bankjes in open bootje

Mooi product

• Wat vind je van het product? Service
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming van muur

Perfect product

Makkelijk te bestellen met de online configurator. Netjes verpakt geleverd, product ziet er perfect uit. Zou mooi zijn als er ook een mogelijkheid is om inserts te kunnen laten monteren in de HPL. Maakt het monteren voor niet-standaard toepassingen makkelijker.

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plafond

snelle levering en perfect gesneden en zeer goede prijs

• Wat vind je van het product? zeer goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? dustcovers maken

Order netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

Helaas bij het openen van het pakket en de folie verwijderd was er toch een stukje van de grootste plaat afgebroken. Ik heb op de bezorgdag dinsdag 8-11 een mail gestuurd hierover maar geen bericht terug gehad. Gr Herman Deiling

• Wat vind je van het product? prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Duidelijk beschrijving uitleg

Nvt

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering en keurig verpakt

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Niet tevreden met product

Product koperkleurige spatwand komt van kleur helemaal niet overeen met de fotos online, het ziet er roze uit en dat is toch niet wat we van koper verwachten....

• Wat vind je van het product? Geen correcte kleur
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Jammergenoeg niks

Zeer goed !

Verschillende plaatjes v.v. gaten besteld in meerdere materialen met geboorde gaten volgens patroon. maatvoering o.k. en nauwkeurig gemaakt. Netjes verpakt. Vrijdagavond besteld en dinsdag in huis. Met correcte track and trace. Ik ben een tevreden klant.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? klemsysteem

Snelle levering en leuke prijs

snelle levering voor leuke prijs. Keurig verpakt.

• Wat vind je van het product? uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? isolatie

De platen zijn keurig op tijd afgeleverd.

Zijn nog niet verwerkt

• Wat vind je van het product? Okay
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voordeur isolatie

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.