Goed materiaal, en een snelle levering.
Bedrijfsnaam | Derrick Eefting Techniek & Ontwikkeling |
Product en afhandeling gaan perfect!
Bedrijfsnaam | Siegersma Techniek |
Goedemorgen, Fijn dat je de tijd neemt een review te plaatsen, dat waarderen we enorm. Goed te lezen dat de afhandeling en ons product naar wens zijn. Wij wensen je dan ook veel plezier met het zonnen/windscherm voor de boten. Met vriendelijke groet, Monja
Snel en makkelijk. Top
Plexiglas plaat. Snel en onbeschadigd geleverd, goed op maat en stevig verpakt. Top!
Goedemorgen Luuk, Hartelijk dank voor de review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product. Veel plezier met de plexiglas plaat. Met vriendelijke groet, Monja
Wanneer product ergens anders verkeerd geleverd is, mag je het zelf uitzoeken. Telefonisch contact zwaar onbeschoft, niet meewerkend. Geen klant meer, zo ook geen contacten en opdrachtgevers meer van ons.
Bedrijfsnaam | Architectenbureau van Ginneken |
Beste Klant, Bedankt voor je review. Wat spijtig om te lezen dat de vervoerder verzaakte de bestelling bij je thuis te leveren, waarvoor onze oprechte excuses. Spijtig te lezen dat je je niet gehoord voelde bij onze klantenservice, dit zullen we zeker meenemen om klanten beter te woord te staan. Inmiddels is er contact met je over de levering. Met vriendelijke groet, Monja
Uitleg op de site was zeer bruikbaar en gemakkelijk. Mijn bestelling was er snel en ik ben zeer tevreden over de goede manier van verpakken en de kwaliteit van het product.
Beste Carlo, Super bedankt voor de review. Wij zijn blij te lezen dat de uitleg op de site duidelijk en bruikbaar was, dat je tevreden bent over de producten. Succes met de voorzetramen. Met vriendelijke groet, Monja
Mooie Kunststofplaten, en een voordeel op maat geleverd
Zie bovenstaande omschrijving.
doe niet zo vaak een beroep op jullie maar als ik dat doe verloopt alles op rolletjes.
Bedrijfsnaam | elfrink |
Beste Ruud, Super bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat als je beroep op ons doet dat alles op rolletjes verloopt, wij hopen dan ook dat de boeidelen mooi uitkomen. Met vriendelijke groet, Monja
Alleen de bezorgdienst isnietduidelijk. met bezorg dag en tijd
Alles netjes op tijd. Goed plexiglas. Redelijke transportkosten bij klein formaat.
Voor het eerst iets bijzonders besteld: kleine cirkelvormige stukje hard pvc 2 mm met grote gaten erin. Leek me best lastig om te maken. Was helemaal goed, gaaf en heel precies op maat. Prima!
Goedemiddag Rob, Bedankt voor je review. Super om te lezen dat je tevreden bent over het lastige stukje pvc dat je besteld hebt. Wij wensen je dan ook veel plezier met de inbouwspotjes en hopen dat je er lang van kan genieten. Met vriendelijke groet, Monja
goed en snel
Bedrijfsnaam | bouwpunt |
Snelle, accurate en verzorgde levering.
Duidelijke site en snelle levering
Zeer snarl geleverd en flexibel qua maat
Snel geleverd, prima verpakt en goede communicatie
Beste Frank, Super bedankt voor je review. Fijn te lezen dat je tevreden bent over de levering, producten, verpakking en onze communicatie. Wij wensen je dan ook veel plezier met je ramen. Met vriendelijke groet, Monja
Duidelijke site, goed product en ze komen afspraken na. Snelle levering.
Het pakje bezorgd via DPD stond gemeld als geleverd maar ik had geen pakje gezien. Gebeld naar DPD maar ik moest contact opnemen met de leverancier. Mail gezonden naar shop maar kreeg gedurende 5 dagen geen reactie. Uiteindelijk na 6 dagen stond het pakje aan mijn deur. Ik weet niet wat mis ging maar fijn dat het terecht is gekomen. Hetgeen ik besteld had voldeed volkomen aan mijn verwachtingen.
Meerdere kunststof panelen besteld en zeer tevreden over de kwaliteit. Goed verpakt en snelle levering.
Goedemiddag Rutger, Super bedankt voor je review. Fijn dat je blij bent met de levering en kwaliteit van onze platen, doet ons goed te lezen. Wij wensen je veel plezier met het glaswerk boven de deuren en dat het een mooi resultaat mag geven. Met vriendelijke groet, Monja
Goede levering, op tijd. Perfect verpakt. Goede service.
Goedendag, Wat fijn dat je tijd neemt om een review te plaatsen. Wij zijn blij te lezen dat je tevreden bent over de levering, service en verpakking van onze producten. Veel plezier met de overkapping. Met vriendelijke groet, Monja
Snelle levering, platen keurig op maat en netjes verpakt!
mooi op maat en goed verpakt
Bedrijfsnaam | thuis |
Levering volgens afspraak
Goedemiddag Daan, Bedankt voor je review. Wat fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met de Volière. Met vriendelijke groet, Monja
Goed advies , snelle levering, netjes bezorgd.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment