Gekregen wat ik wilde... Precies goed binnen een juiste tijd.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Gordijn...zonwering met grassen ertussen en een folie laten zitten

Goede kwaliteit

Zoals de titel zegt: een mooie plaat die aan de verwachtingen voldoet, nette levering en een makkelijke editor die mij de plaat exact liet maken zoals ik wilde.

• Wat vind je van het product? Voldoet aan de verwachtingen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Spat plaat in de keuken

Ja hoor, helemaal naar mijn zin en keurig afgeleverd. Dank!

Zie bovenstaande

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobby

mooi dibond maar enkel aan 1 kant

Als het om één van beide kanten dibond plaat te gebruiken is, vergeet het maar, mijn panelen kwamen vol, maar echt vol krassen aan de achterkant...

• Wat vind je van het product? vlug vlug gesneden zonder controle
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? aan alu plaatsen

Standaard mailtje als reactie op mijn klacht

Ik heb een schade gemeld aan mijn bestelling mét foto's en uitleg. In plaats van een persoonlijke reactie op mijn bericht en enige toelichting indien er nog iets ontbreekt of uitleg hoe de klacht verholpen zal worden (reeds aangegeven in de mail wat wenselijk is). Krijg ik een duidelijk gestandaardiseerde reactie. Men lijkt voornamelijk geïnteresseerd te zijn in de mogelijkheid om schade te reclameren bij de transporteur, terwijl daar in dit geval helemaal geen spraken van is. Een behoorlijke tegenvaller op een afhankelijk positieve ervaring. Nu maar nogmaals foto's mailen, in afwachting van de volgende knip en plak reactie.

• Wat vind je van het product? Schade aan een artikel en overtollig materiaal op de overige artikelen welke ik zelf nog moet verwijderen.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Aquariumdeksels

goede persoonlijke service, haperende en dus onwerkbare website

Website werkte niet (thuis, van achter computer) bij opgeven boorgaten plexiglas. Medewerkster servicedesk was zeer behulpzaam. Remedie was uitzetten cookies. Dit bleek bij elk item opnieuw te moeten gebeuren. in ons geval (19 ruiten) onwerkbaar. Tweede medewerker adviseerde ons (na hulp en goed overleg gezien meerprijs) boorgaten zelf te verzorgen en dus ongeboord te bestellen. Prima. Maar site moet nog wel bijgesteld worden.

• Wat vind je van het product? plexiglas of site?
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? zie boven

Duidelijke, overzichtelijke en snelle levering

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken

DAT IK DOL GELUKKIG BEN

iK BEN ZO BLIJ DAT IK JULLIE HEB GEVONDEN OP INTERNET ,HARTELIJK DANK

• Wat vind je van het product? 10
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Op de teras tafel

Uitstekend materiaal!

Eenvoudig te bestellen; snelle, goed verpakte levering ! Wat de website belooft, krijg keurig thuis!

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als vervanger van een ovalen glas plaat ( melk glas) boven een eettafel.

Niet beschadigd. Goed aan de maat.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Tegen inkijk keukenraam

site werkt prima

goed spul

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? spleet tussen screen en balkon m.b.t. schaduw opvullen

Zeer snel geleverd

Ik had vier platen nodig om iets af te dekken. Gemeten, ingevoerd en een dag later lagen ze al in de brievenbus (sort of). Netjes precies gezaagd en veilig verpakt. Ik kan ze aanraden.

• Wat vind je van het product? Netjes gezaagd
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Home decoration

Prima Website - prima afhandeling

Keurig volgens bestelling materialen snel gekregen.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? industriele toepassing

Goede service en probleem wordt opgelost

• Wat vind je van het product? Prims
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

Tevreden

OP tijd geleverd tegen een goede prijs.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming van tekeningen

Nn 'b

Beste mensen, ik ben bezig geweest met jullie formulieren. Maar ben er mee gestopt. Veel te ingewikkeld voor een 86 jarige. Ik wil wel mijn ervaring melden. Ik heb kunststof platen bij jullie besteld voor de afdekking van glas in lood ramen in mijn oude huis. Zowel voor bescherming als voor isolatie tegen de kou. De bestelling door jullie is zeer nauwkeurig en zeer snel behandeld. De oplossing die ik gevonden heb is goedkoop. Ik heb de rand van de platen voorzien van plastic strips die ook wel gebruikt worden voor grote folders als uithangbord. Die strips klemmen er prachtig omheen en voorkomen voor een deel de eventueel nog aanwezige tocht. Ik heb het geheel aangebracht door een aantal gaatjes aan de rand te boren en de plaat vast te zetten met koperen schroefjes. Ongeveer iedere twintig cm een schroefje omdat de platen enigszins buigzaam zijn. Ik heb geprobeerd om het resultaat te fotograferen maar door de spiegeling levert dat geen bruikbaar resultaat op. Ik ben van plan voor een paar andere ruiten met gegraveerd glas ook deze methode toe te passen. Kortom complimenten voor jullie product en voor de prijs en snelle bediening.. Hartelijke groet Martin Groot Tel.0725335573

• Wat vind je van het product? Gg
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hh

Goede product alleen bezorgen duurt lang

Plexy glas in orde ontvangen. Alleen bezorgen ik vind duurt lang Brief post 4 dagen

• Wat vind je van het product? 10
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Showmodel

keurig afgeleverd.

De bestelde afmetingen klopten precies.

• Wat vind je van het product? ik had het iets minder buigzaam verwacht.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? onderkant tuinschutting

Mooi en netjes gezaagd

Top, netjes verpakt

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking raam

Goede website met veel mogelijkheden alles precies op maat te krijgen.

Ik kon mijn specifieke wensen makkelijk op de mm aangeven en zo werd het ook binnen enkele dagen perfect afgeleverd. Prima service.

• Wat vind je van het product? Gewoon goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bovenlicht met ventilator

snel geleverd en een mooi product, helaas slecht verpakt

Mooi product voor een nette prijs en snel geleverd, de bestelling bevatte 2 strips aluminium van 3 mm dik x 10 cm breed x 23 cm lang. Deze waren zonder versteviging in een platte kartonnen doos verzonden met UPS. De platen werden geleverd met een flinke knik, de verpakking was opengescheurd. Mijn advies: kwetsbaar materiaal beter verpakken/ beschermen door bijvoorbeeld een plaat hout achter het materiaal .

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? kozijn afwerking

Snelle levering en scherpe prijs.

Snel geleverd en scherpe prijs. Bij levering was de verpakking kapot. Pakket was gevallen denk ik. Voor mijn toepassing maakte het niet uit dat de hoekjes beschadigd waren. Zou zelf adviseren om in de doos op de kop z’n kant stukje piepschuim oid te doen zodat die de klap opvangt bij vallen.

• Wat vind je van het product? Prima zoals verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ophoging in vitrine kast

Snel, helder en betrouwbaar

Héb geen idee vwb prijs-kwaliteit maar de prijs was wat ik er voor over had en afhandeling verliep vlekkeloos

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen tafelblad salontafel voor buiten

Keurig afgeleverd

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Camper

Prima, al meerdere leveringen gehad

Het invullen van de bestelling ging gemakkelijk Levering lekker snel. Prima dus.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeien van garage

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment