Levering van kunststof plaat duurt lang

De levering van de kunststof plaat is d.d. 5-6-22 nog niet geschiedt.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Radiator bekleding in trappengat

Goede informatie en service gekregen.

Het product werkt naar wens!

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Polycarbonade vensters

Goed en snel

Het is goed en snel geleverd, en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

• Wat vind je van het product? Perfect

Mooi en netjes gezaagd

Het materiaal ziet er zeer netjes gezaagd uit

• Wat vind je van het product? Mooi.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vitrine kast.

Duidelijke website

Op de website kun je goed bekijken welk materiaal je het best ekunt gebruiken en welke dikte geschikt is voor het gebruik dat je in gedachten hebt. Het budget glas is prima van kwaliteit voor als je in een vitrinekast dragende platen wilt maken. Neem wel dik genoeg. en eerder een mm dikker dan te dun..

• Wat vind je van het product? prima, netjes gesneden en goed verpakt
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Legplaat in vitrinekast

Super makkelijk een paar DXFjes laten snijden.

Supermakkelijk, dxf in het scherm slepen en ik zag meteen de prijs. Netjes verpakt en zal zeker nog eens wat laten snijden!

• Wat vind je van het product? Naar verwachting!
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Spoilerruitje op mijn motorwindscherm.

Veelheid aan polycarbonaat platen

Heb een vlotte keuze kunnen maken tussen de aangeboden producten, En het laten zagen op verschillende afmetingen was ook geen probleem, en de prijs vond ik reuze meevallen

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit, en goed beschermd tegen beschadigingen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ruiten voor de bovenzijde van de flybridge van de boot

Netjes op maat

Super bedankt alles mooi op maat gemaakt

• Wat vind je van het product? Super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Lamellen

Beschadigde plaat ontvangen

Een van de bestelde platen was beschadigd op een hoek. De hoek was er vanaf. De verpakking was mijn inziens niet goed en bij transport dus beschadigd.

• Wat vind je van het product? Produkt is goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Zending niet compleet, trage klantenservice

Ik had gelaserde kunststofdelen besteld en een tube acrylaatlijm. De kunststofdelen werden snel geleverd en waren van goede kwaliteit, maar ze waren de acrylaatlijm vergeten. Ik heb meteen een email gestuurd dat de zending incompleet was. Klantenservice reageerde traag, eerst nog met een verhaal over stickers. Reactie op mijn emails duurde telkens weer ~2 dagen. Nadat ik had aangegeven dat de lijm niet was meegezonden duurde het nog 9 dagen voordat ik die lijm ontvangen had, mede door de trage klantenservice. Ik had het nodig voor een prototype op het werk en zat erop te wachten, dus ben niet heel blij met de geleverde service.

• Wat vind je van het product? kwaliteit is goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? prototype en tests voor een nieuw product dat we ontwikkelen

Ik ben 100% tevreden.

Ik ben 100% tevreden. Alles op maat gesneden zoals ik had aangeven. Ook over de klantenservice ben ik super tevreden. Heel erg vriendelijk en meedenkend.

• Wat vind je van het product? Top.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Komt onder een inductieplaat te liggen.

Partly good

Good range of products on the site and easy ordering process. Delivery, however, is slow

• Wat vind je van het product? Very goo
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? In a plant propagator

Snelle levering en perfecte kwaliteit, Exact op maat.

Ik ben super tevreden. Zoals genoemd, snelle levering, netjes verpakt om schade te voorkomen. TOP

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam in poort maken

Perfect op maat, stevig en veilig verpakt en vlug geleverd.

Super gemakkeliojk om te bestellen.

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Stoepbord

Twee bestellingen, keurig geleverd. Goed verpakt en conform (maatwerk) bestelling gezaagd en geboord.

• Wat vind je van het product? Heel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Toneelvoorstelling

Materiaal is beschadigd aangekomen

Wacht nog op afhandeling van deze kwestie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Prachtige kunststof platen goed op maat en snel geleverd

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Trespa was lelek geworden op de serre. Kunsstof platen van 2mm over geplakt. Is weer als nieuw

Prima producten, netjes op maat, verpakking kan beter.

Producten zoals besteld vlot geleverd en netjes op maat. Alle delen zijn in 1 groot karton verpakt waardoor de alu panelen tijdens transport zichtbaar over elkaar heen zijn geschoven met krassen als gevolg. 2 staken door de verpakking naar buiten en zijn op de hoeken beschadigd. Ik kan er omheen werken maar hier is duidelijk ruimte voor verbetering.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Meubelbouw

Producten prima

Super mooi materiaal. Alleen nu UPS nog doen wat ze beloven. 3 x leverdatum opgeschoven.

• Wat vind je van het product? Super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Interieur marktwagen

Super snelle levering. Precies geleverd zoals besteld.

• Wat vind je van het product? Netjes
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Windscherm

Onvoldoende service

De platen zijn 2 weken macaroni de order had geplaatst pas geleverd terwijl er 1-3 werkdagen voor staan. Na een week gebeld en kreeg de mededeling dat het pakket ergens was gescand maar ze hadden geen idee hoe lang het nog ging duren. Toen het pakket kwam was het slordig ingepakt. De kunststof platen staken zelfs uit de kartonnen verpakking. Heel slordig allemaal.

• Wat vind je van het product? Matig

Doen wat ze zeggen!

Simpel om te bestellen, juiste maatvoering en goed verpakt.

• Wat vind je van het product? Zoals verwacht.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Luifel

Uitstekende bezorging en perfecte maatvoering

Mijn bestelling van vier achtergevel panelen werden vlot, netjes en correct bezorgd en de maatvoering kwam exact overeen met de bestelde afmetingen

• Wat vind je van het product? Perfect voor mijn beoogd gebruik
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Gebruikt voor verbetering van mijn achtergevel

supergoed en perfect afgewerkt

goede en snelle service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afsluiting roosters

Snel en

Snel order verwerking en alles precis op maat

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kozijnen afwerken

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment