De bestelling plaatsen ging vlot en de levering was perfect.
Goedemiddag Jan, Bedankt voor je feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed en snel gegaan is. Wij hopen dat de tuinhuisramen er mooi uit zullen zien. Met vriendelijke groet, Monja
Prettige duidelijke website en snelle levering
Zoals bij eerdere bestellingen, als je goed besteld hebt is controle niet meer nodig.
Goedemiddag Henk, Bedankt voor de feedback. Wat fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en dat je tevreden bent. Veel plezier met de aankoop Met vriendelijke groet, Monja
Duidelijke tips en adviezen wat betreft materiaalkeuze en afwerking.
Bewerkelijke opdracht geplaatst. Uitstekend resultaat geleverd.
Geen aanrader. Ze vragen om te vele foto’s voor ze überhaupt de klacht in behandeling nemen. In het bijzonder van de verpakking, die je meestal weggooit als deze bij ontvangst niet beschadigd was.
Goedemiddag Remo, Bedankt voor de feedback. We hebben je telefonisch proberen te bereiken, helaas zonder resultaat. Wij vragen inderdaad om extra foto's omdat de foto die we ontvangen hebben alleen te zien is dat er een hoek van één plaat kapot is terwijl er 6 platen besteld zijn. Zonder de gevraagde foto's is het voor ons lastig een schademelding te maken. Wij zullen via de mail alsnog contact opnemen. Met vriendelijke groet, Monja
Snelle levering, perfect opmaat gemaakt. Goede kwaliteit.
Goedemiddag Dennis, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de order snel en opmaat is geleverd. Goed ook dat de tafel nu extra beschermd is met onze kunststofplaat. Wij wensen je er nog veel plezier mee! Met vriendelijke groeten, Lennard
De pas vorm was heel goed,wel met de bij passende lijm natuurlijk
Bedrijfsnaam | Heb ik niet |
Slechte kwaliteit en erg slechte klantenservice!
Bedrijfsnaam | ShrimpHouse |
Goedemorgen Mark, Bedankt voor je review! Vervelend dat je order met een slechte afwerking is geleverd, daarvoor ook onze excuses. Per mail zullen wij even foto's hiervan opvragen, zodat wij ook de slechte afwerking kunnen beoordelen. Zodat wij hier ook een oplossing voor kunnen aanbieden. Met vriendelijke groeten, Lennard
Bestelling kwam een aantal dageb later binnen dan aangegeven op de website! Daarnaast zitten er krassen in de ploycarbonaat plaat.
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat er krassen in de plaat zitten en daarvoor onze excuses. Helaas kunnen wij geen communicatie terugvinden op het e-mailadres wat je hebt ingevuld bij de review. Daardoor kunnen wij niets terugvinden hierover. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een passende oplossing? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op + 31(0)85 73 25 800 tussen 9:00 en 18:00. Met vriendelijke groeten, Lennard
Goede kwaliteit snelle levering Exacte maatvoering Dik tevreden
Bedrijfsnaam | Euronet |
Goedemiddag Anton, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over de kwaliteit van onze PVC plaat. Wij wensen je nog veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, Lennard
Alles netjes op maat gezaagd zoals gevraagd Vlotte levering
Snelle en goede levering, exact op maat.
In het bericht van de bestelling wordt een afleveringsdatum gelijk aan de besteldatum vermeld. Wekt onrealistische verwachtingen. Even bijstellen dus.
Bedrijfsnaam | CTIsa |
Maat is prima, mooi afgewerkte kunststofplaat
Goed product, makkelijk bestellen ,korte leveringstermijn, prima aan huis geleverd
Bestelling snel geleverd en in perfecte staat ontvangen
Positief
Bedrijfsnaam | Molhoek |
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Wat fijn om te lezen dat het advies dat je ingewonnen hebt goed gegaan is en je tevreden bent met het bestelde product. Wij wensen je veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Besteld, geleverd , alles verliep soepel.
Netjes afgeleverd
Goed product, snelle service makkelijk ingerichte
Goedemiddag Michael, Super bedankt voor de feedback. Wat fijn om te lezen dat je onze webshop goed en makkelijk ingericht vind en onze snelle service waardeert. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Gewoon goed
Zie boven
Goedemiddag Rik Jan, Super fijne feedback, bedankt daarvoor :) Fijn dat de service en bewerkingen goed zijn verlopen. Veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Goede ervaring met kunststof platenshop. Alles netjes op maat gezaagd. Ik heb 2 paketten met 28 platen besteld die voor vervoer wel iets beter ingepakt hadden kunnen worden. Werden geleverd in kartonnen dozen zonder hoekbeschermers of iets dergelijks waardoor de dozen deels uitgescheurd werden geleverd. Heeft geen beschadiging opgeleverd maar wellicht een idee om wel toe te passen.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment