Levering duurde iets langer, maar materiaal en maatvoering helemaa naar verwachting.
De gevraagde onderdelen waren perfect op maat en de kwaliteit prima.
Goedemiddag, Bedankt voor je bericht. Fijn om te lezen dat de platen perfect zijn geleverd. Heb je de platen toevallig al gemonteerd? Wij zijn namelijk zeer benieuwd naar het eindresultaat van de stalramen. Zou je hier foto's naar ons kunnen mailen? Misschien kun je nog wel meedoen met onze klusaward. Met vriendelijke groeten, Lennard
Snelle levering en goede kwaliteit
2 ramen van plexiglas besteld.
Goede info beschikbaar over producten en gebruik. Informatie over levering na plaatsen order kan iets beter: na bestelling bleef het dagen onduidelijk wat de status was. Uiteindelijk wel keurig verpakt geleverd cfm bestelling
Transportschade werd prima opgelost.
Bedrijfsnaam | Duotone |
De plexiglasplaten voldeden aan het gevraagde. Correcte afmetingen, zorgvuldig verstuurd , vlugge levering, goede kwaliteit
bestelling miste een artikel en was vermengd met artikel uit een bestelling van een andere klant, er werd snel gereageerd op mijn opmerking en het missende artikel werd snel nagestuurd.
Goede plaat voor mij Gaming muis project
Al 2x een bestelling gedaan; 1x hpl plaat voor mijn badkamer en 1x plexi plaatjes voor een vitrine. Uitstekend op maat (tot op de mm nauwkeurig) en keurig snelle levering. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Klantenservice kennen ze hier niet. Geven advies om order te cancellen na al maanden gewacht te hebben. Omdat ze iets niet in het computersysteem voor je of willen aanpassen. Vervolgens moet je het opnieuw bestellen is het alweer uitverkocht. Schandalig dat je dit advies dan durft te geven. Dat is niet met je klanten meedenken.
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je onze klantenservice zo ervaren hebt, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij werken inderdaad met een automatisch systeem waardoor wij een geplaatste order helaas niet kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Dayna
vlotte afwerking en verzending
snel verstuurd, prima product!
Bedrijfsnaam | schenk technischedienst |
als je iets bestel is het altijd op tijd of eerder
Firma levert plaat met de verkeerde afmetingen. Dit met duidelijke foto's met ordernummers zichtbaar kenbaar gemaakt via de email. Hier word niet op gereageerd, moet ik zelf achteraan bellen. Firma gaat dan nog moeilijk lopen doen ook, want er staat geen rolmaat op de foto. Klacht kan anders niet in behandeling worden genomen zeggen ze. Een gevalletje: Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Een firma welke slecht werk levert, verwacht dat ook van anderen.
Goedemiddag Frank, Bedankt voor de feedback. Wij vinden het vervelend om te lezen dat de maten niet juist zijn, door de Paasdagen is er een extra dag weekend geweest waardoor het iets langer duurt om de mails helaas te beantwoorden. Naar aanleiding van telefonisch contact hebben we gevraagd een foto te ontvangen met een meetlint zodat we de klacht verder in behandeling kunnen nemen en hebben een oplossing aangeboden. Groet, Monja
Het bestelde plaatmateriaal klopte met de specificaties en was heel zorgvuldig verpakt.
Goedemiddag Kees, Bedankt voor je feedback. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is, wij wensen je dan ook veel plezier met de aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
De bestelling was precies als verwacht.
Bedrijfsnaam | Bitte Schön |
Ik heb vóór ik besteld heb 2 keer gebeld met de klantenservice of de levertijden actueel zijn, ook bij een grote order, omdat ik snap dat dat soms langer duurt. Er werd mij verzekerd dat ze de levertijd van 3 werkdagen makkelijk halen. Ik had de order uiterlijk binnen 5 werkdagen nodig dus ik heb de gok genomen en besteld. De bestelling heb ik gedaan op een vrijdag en vervolgens wacht ik al 6 dagen (4 werkdagen) op een verzendbewijs. Ik heb dinsdag en donderdag de klantenservice gesproken die lacherig zeggen dat ik maar geduld moet hebben. “Want”, zo werd er gezegd,” de order is allang klaar maar wacht nog op een pick up van het vervoersbedrijf, daar kunnen wij verder ook niet zoveel aan veranderen, en we kunnen je ook geen voorrang geven want dat zou echt een beetje raar zijn hè” Ik zit inmiddels met een deadline van mijn klus en moet weten wanneer de order geleverd wordt. Het is heel vreemd dat iedereen die ik gesproken heb of waar ik een mail van heb gekregen niet weet waar de order is en wanneer deze geleverd wordt. Het bedrijf lijkt een slechte dropshipper. Dit is voor mij de laatste bestelling die ik hier plaats. Ik raad aan hier niet te bestellen als je je order geleverd wilt hebben binnen de geschatte levertijd of wanneer je iets van een planning wilt kunnen maken zodat er iemand aanwezig is om de bestelling aan te nemen. Want niemand weet wanneer er iets geleverd wordt en de track en trace code doet het “misschien” maar “misschien zijn ze wel al onderweg.. Daarentegen als je van vage mail reacties die niet ingaan op je vraag en sarcasme aan de telefoon houdt, waarbij je het gevoel krijgt dat je absoluut niet serieus genomen wordt en er niet meegedacht wordt op geen enkele manier dan zou ik zeker bestellen, want daar kun je absoluut op rekenen wanneer je contact hebt met de klantenservice na je bestelling.
Goedendag, Wat vervelend om te lezen, op de website vermelden wij een verwachte levertijd en wij kunnen nooit garanderen wanneer een bestelling geleverd wordt. Wij gaan via de mail ook nog contact opnemen om het een en ander te bespreken en uitsluiten. Met vriendelijke groet, Monja
Het product zou al lang bezorgd moeten zijn
Goedemiddag, Bedankt voor je review! Wij zien dat de order gisteren toch nog geleverd is bij je. Heb je het pakket wel in goede staat ontvangen? Indien je het pakket niet hebt ontvangen, zou je dan contact met ons kunnen opnemen? Je kan ons bellen, maar ook een email sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Lennard
Ik heb de service als prima ervaren. De kunststof plaat kwam keurig op tijd aan en zag er netjes gezaagd uit.
Hallo Anton, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Groetjes, Monja
Waardeloos bedrijf waar ik al meer dan 3 weken wacht op een simpel trespa plaatje. Je hoort niets ,alleen 1 keer met de volgende text, Ivm onze kwaliteits eisen duurt het iets langer
Bedrijfsnaam | Ruggepolle bv |
Goedemiddag Hans, Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat je allang wacht op jouw bestelling. Heb je misschien het ordernummer voor ons? Dan gaan wij het even voor je uitzoeken. Wij kunnen helaas geen ordernummer terugvinden op e-mailadres of op naam. Zou je het ordernummer kunnen mailen naar het volgende e-mailadres: [email protected] Met vriendelijke groeten, Lennard
Levering etc. super netjes! Goede prijs kwaliteit ook! Echter een stuk polycarbonaat getest door simpel een sleutelbos er een paar keer langs te halen. (Geen kracht op een sleutel, aan de hanger rond slepen over polycarbonaat) dit veroorzaakt redelijk wat krassen naar mijn mening. Hiervoor raad ik PPF aan.
Lange levertijd, geen informatie, onbeschoft aan de telefoon, geen reactie op mail, en 2x verzendkosten betalen a €8,95 op 3 plaatjes. Mooie website, maar amateuristisch bedrijf.
Goedemorgen Michel, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je onze klantenservice zo hebt ervaren, onze excuses hiervoor. Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk te leveren, naar verwachting mag je de bestelling deze week nog ontvangen. Met vriendelijke groet, Dayna
Kreeg mijn bestelling binnen helaas zat er een schade aan de plaat Vrijdagavond een mail maandag direct een reactie met de keus uit twee oplossingen Dus probleem goed en snel opgelost Heb eigenlijk slechte ervaringen met aankopen via een webshop maar bij deze onderneming is dat zeker niet aan de orde . Kosten voor het transport zijn wel stevig
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment