vlot en correct

alles is vlot verlopen en simpel

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Het bestellen van een plaat op maat ging makkelijk via de website, en de plaat werd boven verwachting snel geleverd.

levertijd duurt lang

Ik vind de levertijd voor 2 platen van 60*90 erg lang duren omdat jullie aangeven een snelle levering, maar duurt vaak toch 4 tot 5 werkdagen.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? lasersnijder

Uitstekende ervaring.

Keurig netjes op tijd geleverd , exact de maten die ik opgeven op de mm.

• Wat vind je van het product? Uitstekend.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscheidingen in een bestaand aquarium.

Good quality material and fast shipping but bad cuts

The acrylic is good quality, and the order was made very quickly and delivered on time and without issue. However, the machine cuts were poor, uneven, and some damage at the corners of the plates rendered the plates useless. The service matches the price.

• Good material, poor machining
  • Scientific applications

Misleidende product omschrijving

Van de week trespa platen besteld kleur ral 9016. Toen de platen waren geleverd en tegen onze muur stonden met ral 9016 ( net geschilderd zagen we dat de platen creme van kleur waren. De bijbestelde schroeven ral 9016 waren wel de goede kleur. Hiervoor had ik gemaild met foto's etc. In de omschrijving en in de specificatie staat nergens dat het om een indicatie kleur gaat . (Dit staat wel bij een ander product omschreven na dat ik dus alles ging na kijken) Zei zeiden dat dit wel het geval was en stuur de een screenshot. Wat bleek was dat dit staat bij veel gestelde vragen en dat ik dit maar had moeten zien kwam het op neer. Er is geen passende oplossing aangeboden. Helaas zullen we het ermee moeten doen . Maar besteld hier nooit meer. Maat voering van de gezaagde platen waren prima en ook krasloos geleverd. Jammer van de misleidende tekst en dat ik hierdoor 2 verschillende kleuren heb en dus geen goed passende oplossing is voor is aan geboden. Maar volgende keer maar een andere firma gaan shoppen.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ombouw tegen gevel ivm bekabeling

Zeer tevreden over het product maar het is heel slecht geleverd

Mooie en goede kwaliteit platen met de juiste afmetingen zoals besteld. De levering was alleen niet goed. Het duurde lang, maar nog belangrijker Het pakket viel helemaal uit elkaar en lag half kapot voor de deur waardoor er enkele randen van de platen beschadigd zijn. Er zat een breekbaar sticker op, maar daar was niets van te zien het karton was ook helemaal gescheurd en de platen verder niet extra goed verpakt.

• Wat vind je van het product? In principe goed, maar slecht geleverd.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunst object

alles volgens afspraak verlopen

• Wat vind je van het product? oke
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? windscherm

slecht

Levering binnen 5 werkdagen wordt niet gehaald. Bij navraag per mail wordt niet geantwoord. Het is blijkbaar druk dat de service te wensen overlaat ......(sarcasme knop aan)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Had een plaat besteld helaas beschadigd tijdens vervoer na de melding direct een nieuwe toegestuurd gekregen Uitstekende service en communiccatie

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Hobby

Vlotte afhandeling van de bestelling

Mooi materiaal, maar wel een klein krasje op een rand. We kunnen er echter voor dit doel wel mee leven.

• Wat vind je van het product? Mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Spiegel bij Kapstok in kinderopvang

Snelle en goede service

Snelle en goede service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Decoratie

Juiste kwaliteit

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voor onze Camper

Dikke klasse! Mooi product.

Duidelijke website. Snelle en correcte levering.

• Wat vind je van het product? voldoet aan verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? raam in tuinhuis

top ff denken dat het melkglas was

mooi plaatje en goede maat hou deze zaak zeker in de gaten

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? schilderij glas

gewoon goed

duidelijke site. goed en snel geleverd

• Wat vind je van het product? prima

Uitstekend.

Snel geleveed en volgens opgave. 100% dus.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot

Geweldige service en snelle levering

Ik had een Dibond of Alupanel play nodig voor het bouwen van een 3D printer. Ik had de beschikking over een DFX bestand met daarin de vorm van de Aat en posities die voorgeboord moesten worden. Het bestand ingevoerd op de website en daaruit kwam een bedrag wat een fractie was van wat andere webshops als offerte gaven. Gebeld om te controleren of dit allemaal klopte en of de gaten geboord gingen worden. Na doormailen van een screenshot van het bestand werd heel snel gereageerd dat de prijs op de website klopte. Bestelling geplaatst en binnen 3 dagen perfect verpakt ontvangen. Ziet er fantastisch uit, is precies zoals besteld en bedoeld.

• Wat vind je van het product? Petfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? 3D printer, electronische ruimte

Vakwerk en prima service

Ik bouw graag zelf ontworpen speakers met plexiglas. Mijn CAD tekeningen upload ik naar dit bedrijf en ik krijg exact hetgeen ik vraag. Bij de laatste bestelling was één van de panelen licht beschadigd; één belletje en ze lossen het gelijk op zonder gezeur.

• Wat vind je van het product? Prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Speakers

Goede kwaliteit en snelle levering

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming raam

Snel, compleet en volgens opgegeven maten.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goed produkt en uitstekende service

Kon zonder moeite de kunststofplaten bestellen, bij aankomst gecontroleerd, prima verpakt. De bestelling verliep vlot, complimenten voor de service!

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ruiten in de kas vervangen

super

Snel geleverd, exact op maat

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? ruiten tuinkas vervangen

Mooi spul

Goed en sterk

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Motorzitje maken

gewoon goed, volgens afspraak

ok

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? tuinkas

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment