alles is vlot verlopen en simpel
Bedrijfsnaam | sanitair vanbecelaere vincent |
Het bestellen van een plaat op maat ging makkelijk via de website, en de plaat werd boven verwachting snel geleverd.
Ik vind de levertijd voor 2 platen van 60*90 erg lang duren omdat jullie aangeven een snelle levering, maar duurt vaak toch 4 tot 5 werkdagen.
Bedrijfsnaam | Studio Saar |
Goedemiddag, Bedankt voor de feedback. Op de website hebben we een verwachte levertijd van 1 a 3 werkdagen, klopt. Ik zie dat je je bestelling de volgende werk dag geproduceerd en verzonden is, helaas heeft de vervoerder er daarna nog 3 werkdagen over gedaan om de bestelling te leveren, wat erg vervelend is dat begrijpen wij ook heel goed. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Monja
Keurig netjes op tijd geleverd , exact de maten die ik opgeven op de mm.
The acrylic is good quality, and the order was made very quickly and delivered on time and without issue. However, the machine cuts were poor, uneven, and some damage at the corners of the plates rendered the plates useless. The service matches the price.
Bedrijfsnaam | Delft University of Technology |
Van de week trespa platen besteld kleur ral 9016. Toen de platen waren geleverd en tegen onze muur stonden met ral 9016 ( net geschilderd zagen we dat de platen creme van kleur waren. De bijbestelde schroeven ral 9016 waren wel de goede kleur. Hiervoor had ik gemaild met foto's etc. In de omschrijving en in de specificatie staat nergens dat het om een indicatie kleur gaat . (Dit staat wel bij een ander product omschreven na dat ik dus alles ging na kijken) Zei zeiden dat dit wel het geval was en stuur de een screenshot. Wat bleek was dat dit staat bij veel gestelde vragen en dat ik dit maar had moeten zien kwam het op neer. Er is geen passende oplossing aangeboden. Helaas zullen we het ermee moeten doen . Maar besteld hier nooit meer. Maat voering van de gezaagde platen waren prima en ook krasloos geleverd. Jammer van de misleidende tekst en dat ik hierdoor 2 verschillende kleuren heb en dus geen goed passende oplossing is voor is aan geboden. Maar volgende keer maar een andere firma gaan shoppen.
Goedemiddag, Bedankt voor je review! Uiteraard vinden wij het ook vervelend dat de HPL platen wat afwijken van de daadwerkelijke RAL kleur in het wit. Echter hebben wij bij de veelgestelde vragen wel staan dat de RAL-kleur een indicatie is en je hebt bij ons de mogelijkheid om samples te bestellen. Helaas kunnen wij je hierin ook niet meehelpen. Per mail hebben wij nog wel een vouchercode gestuurd. Met vriendelijke groeten, Lennard
Mooie en goede kwaliteit platen met de juiste afmetingen zoals besteld. De levering was alleen niet goed. Het duurde lang, maar nog belangrijker Het pakket viel helemaal uit elkaar en lag half kapot voor de deur waardoor er enkele randen van de platen beschadigd zijn. Er zat een breekbaar sticker op, maar daar was niets van te zien het karton was ook helemaal gescheurd en de platen verder niet extra goed verpakt.
Goedemiddag Silvie, Bedankt voor je review! We vinden het vervelend dat de order beschadigd is aangekomen, dit is niet de bedoeling. We hebben geprobeerd contact met je te leggen via de telefoon en de mail, helaas is dit niet gelukt. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een passende oplossing? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op + 31(0)85 73 25 800 tussen 9:00 en 18:00. Met vriendelijke groet, Lennard
alles volgens afspraak verlopen
Levering binnen 5 werkdagen wordt niet gehaald. Bij navraag per mail wordt niet geantwoord. Het is blijkbaar druk dat de service te wensen overlaat ......(sarcasme knop aan)
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Ten eerste onze excuses dat je de bestelling niet op tijd hebt ontvangen. Helaas kunnen wij op jouw e-mailadres en naam geen ordernummer terugvinden. De mail kunnen wij helaas ook al niet terugvinden, daarvoor onze excuses. Zou je misschien nogmaals contact met ons willen opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een passende oplossing? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op + 31(0)85 73 25 800 tussen 9:00 en 18:00. Met vriendelijke groeten, Lennard
Had een plaat besteld helaas beschadigd tijdens vervoer na de melding direct een nieuwe toegestuurd gekregen Uitstekende service en communiccatie
Goedemorgen Berry, Bedankt voor jouw review. Wij vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk zien wij jou terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Dayna
Mooi materiaal, maar wel een klein krasje op een rand. We kunnen er echter voor dit doel wel mee leven.
Bedrijfsnaam | Kinderopvang Gans Anderz |
Snelle en goede service
Juiste kwaliteit
Bedrijfsnaam | Mobiliteitscentrum Oegema |
Duidelijke website. Snelle en correcte levering.
Goedemiddag Gina, Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze platen. Wij wensen je nog veel succes met het monteren van het raam. Met vriendelijke groeten, Lennard
mooi plaatje en goede maat hou deze zaak zeker in de gaten
duidelijke site. goed en snel geleverd
Bedrijfsnaam | Biek Creatieve Communicatie |
Snel geleveed en volgens opgave. 100% dus.
Ik had een Dibond of Alupanel play nodig voor het bouwen van een 3D printer. Ik had de beschikking over een DFX bestand met daarin de vorm van de Aat en posities die voorgeboord moesten worden. Het bestand ingevoerd op de website en daaruit kwam een bedrag wat een fractie was van wat andere webshops als offerte gaven. Gebeld om te controleren of dit allemaal klopte en of de gaten geboord gingen worden. Na doormailen van een screenshot van het bestand werd heel snel gereageerd dat de prijs op de website klopte. Bestelling geplaatst en binnen 3 dagen perfect verpakt ontvangen. Ziet er fantastisch uit, is precies zoals besteld en bedoeld.
Ik bouw graag zelf ontworpen speakers met plexiglas. Mijn CAD tekeningen upload ik naar dit bedrijf en ik krijg exact hetgeen ik vraag. Bij de laatste bestelling was één van de panelen licht beschadigd; één belletje en ze lossen het gelijk op zonder gezeur.
Goedemiddag Emiel, Bedankt voor je review! Het is inderdaad mogelijk om bij ons DXF-bestanden te uploaden bij verschillende kunststofplaten die wij aanbieden. Wij zorgen daarna dat de plaat zo wordt geproduceerd als in het DXF-bestand. Bij beschadigde platen proberen wij dit altijd netjes op te lossen voor de klant. Met vriendelijke groeten, Lennard
Snel, compleet en volgens opgegeven maten.
Kon zonder moeite de kunststofplaten bestellen, bij aankomst gecontroleerd, prima verpakt. De bestelling verliep vlot, complimenten voor de service!
Snel geleverd, exact op maat
Goed en sterk
ok
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment