De bestelling is netjes uitgevoerd. De afmetingen klopen precies zoals ik had besteld. Netjes afgesneden en goed verpakt. Alle platen hadden een afdekplastic tegen krassen. Goed verpakt en snel geleverd. Top qualiteit product.
Overzichtelijke site met veel nuttige informatie.
Het product werd heel snel bezorgd en alles zag er goed en netjes uit. Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding ook zeer goed. Erg blij met het product. Aan te raden om bij jullie te kopen.
Op tijd bezorgt, het juiste product, in de juiste maat. Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Wat wil je nog meer!
Voor het eerst hier iets besteld en dat beviel mij uitermate goed. Duidelijke site en handige klustips erbij, super!
Mijn bestelling was snel en netjes geleverd, fijne duidelijke website, prima producten
Het materiaal ziet er goed uit, ik moet er nog aan beginnen! Ik ga het dan aanpassen voor het daklicht voor mijn caravan.
exact de goede maten, goed verpakt en snel geleverd
Bedrijfsnaam | - |
Goede kwaliteit, snelle levering, goed afgewerkt en verpakt.
Makkelijk bestelproces, snelle levering en alle platen netjes gestickerd met de maten erop.
Goede site en levering .
Een klein probleempje met de levering werd onmiddellijk rechtgezet. Zeer goede communicatie en snelle levering.
Kunststof platen exact zoals verwacht, pasten precies in het bovenlicht van onze deuren. Snel verzonden.
8 stukken plexi op 1/10de van een mm nodig gehad, de stukken waren perfect gesneden en normaliter op tijd geleverd, echter waren er wat problemen met de leverdienst DPD, geen schuld van de webshop.
Helaas werden mijn plexiglasspiegels kapot geleverd. Spiegels van verschillend formaat zat in één doos zonder tussenmateriaal of beschermlaag, hierdoor hebben de spiegels elkaar bekrast. De levering is bij een klant thuis gebeurd dus helaas ben ik niet in staat om heir zelf fotos van te maken. Mijn voorstel: ik betaal de order nogmaals, en stuur de kapotte later terug of stuur hier foto's van, als ik de nieuwe order maar binnen 4 dagen heb om de klus af te gaan ronden. Helaas lijkt zo`n simpele oplossing teveel gevraagd voor deze winkel... Bar slechte service en niet in staat om mee te denken.
Goedemiddag Nino, Dankjewel voor je reactie! We streven ernaar om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het jammer dat je dat niet zo hebt ervaren. Wij zien dat er al contact is over de schade en dat wij nog op 1 foto wachten. Mochten wij deze ontvangen kunnen de klacht verder in behandeling nemen. We hebben bepaalde richtlijnen waar we ons aan moeten houden, daarom dat wij aangeven dat wij foto's van de schade nodig hebben. Wij horen graag van je. Groet, Monja
Ik heb onlangs HPL platen besteld van het eigen merk. De kwaliteit is echt super. De prijs zeer acceptabel, top
Zeer snelle en zorgvuldige levering van maatwerk
Hi Rob, Bedankt voor jouw review. We vinden het fijn om te horen dat de bestelde platen naar alle tevredenheid zijn geproduceerd en geleverd! Met vriendelijke groet, Monja
Originele beoordeling
tot 2 maal toe de foutieve materialen geleverd. kunststof staf rond 47mm X 1000mm 1 stuks geleverd ipv kunststof staf rond 40mm X 1000mm 2 stuks besteld
Hi Rob, Bedankt voor de feedback, jammer om te lezen. Helaas verkopen wij geen kunststof staven, wellicht een review bij het verkeerde bedrijf? Ik zie dat je wel HPL platen hebt besteld, ik hoop dat daarmee alles naar wens is? Met vriendelijke groet, Monja
Geleverd zoals gevraagd, snelle service en levering ! Waarvoor dank !
Super snelle service.
Alles perfect verlopen. Makkelijk bestellen en levering keurig op tijd.
Bedrijfsnaam | HW Huis & Wonen |
Alles netjes en snel ontvangen zoals besteld.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment