Volgens afspraak en mooi snel.
Het product wat is wilde, betaalbaar, snel bezorgd én extra informatie ontvangen over het gebruik ervan
Bedrijfsnaam | Nvt |
Goed advies en snelle levering van bestelde materialen.
Ondanks de snelle afhandeling toch nog lang gewacht op de bezorging. Maar, dit komt door de bezorger DPD. Zij presteren het om de zending als ' geleverd' af te tekenen terwijl het geheel in hun bus is blijven staan.
Tevreden
3 kleine budget plexiglas platen besteld, snel geleverd, ongeschonden aangekomen, goed verpakt, netjes gesneden, geen ruwe randjes, geen krasjes en dat alles voor een lage prijs.
Hoi Karin, bedankt voor jouw leuke review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling bij ons. We wensen je veel klus plezier en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Evelien
Is zeer goed
Een stel kleine plexiglasplaten. Er zitten allemaaal krassen op die niet door de verzending ontstaan kunnen zijn. Krassen zo diep dat je nagels er heel goed achter blijven hangen. Hoe durven ze zoiets te verzenden... Overigens de laatste keer dat ik een negatieve review achterliet via kiyoh.com, kreeg ik daarna allemaal spam op mijn encrypted mail. Dus met die privacy zit het ook niet snor.
Goedemorgen Herman, Bedankt voor je bericht. Onze oprechte excuses dat er een bestelling geleverd is met beschadigingen, dit is uiteraard niet de bedoeling en wij kijken graag met je mee. Wij adviseren om voor beschadigingen, missende producten, etc. contact met ons op te nemen zodat wij kunnen meekijken met je. De klantenservice heeft contact met jou opgenomen over de beschadigde bestelling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Dayna
prima service snelle levering
4 trespa platen besteld, deze werden helaas slecht verpakt, en daardoor beschadigd geleverd. Dit is nu de 2e maal dat dit voorvalt. De eerste keer kreeg ik slechts een kortingsbon van 25% als vergoeding.
Bedrijfsnaam | MLDR BV |
Goedemiddag Emile, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat dit voorgevallen is. Is er al eerder contact over geweest? Ik kan helaas niet jouw order nummer vinden in ons systeem of eerder contact. Wij adviseren om contact met ons op te nemen zodat wij met jou kunnen meekijken. Het is namelijk belangrijk voor ons dat de klant tevreden is en dat wij producten leveren die in orde zijn. Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Dayna
Plaatjes geleverd. Verkeerde maat. de 3 plaatjes zijn identiek. Er is een foto gevraagt van de afmetingen. Ik heb een foto gestuurd met de rolmaat erop van 1 plaat. Wederom een mail terug dat alle platen gefotografeerd dienen te worden. Dat schijnt de procedure te zijn. Na diverse keren heen en weer gemaild te hebben, ze zijn immers identiek, ben ik het geheel al beu. De plaatjes gaan de ton in en ik bestel wel bij de concurrent. Hier bestel ik nooit weer. Wat een klantbeleving is dit. Diverse keren netjes geantwoord, maar na 6 keren begint ik het behoorlijk beu te worden.
Bedrijfsnaam | Luxit |
Hallo J.S, Bedankt voor jouw review. Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad, maar om zeker te weten dat alle platen incorrect zijn vragen wij hiervoor bewijs van iedere plaat. Zodra wij dit ontvangen kijken we altijd gezamenlijk naar een passende oplossing. Wij zien graag de foto's tegemoet! Met vriendelijke groet, Evelien
Er is geen annuleringsbeid, eenmaal besteld kun je niet meer terug
Bedrijfsnaam | Etbo |
Hi, Bedankt voor je review. Op onze website vragen wij de klant om alles te controleren en akkoord te gaan dat je bestelling direct naar de zaagmachine wordt gestuurd en dan niks meer aangepast kan worden. Door onze snelle levertijden zullen de bestelling ook snel geproduceerd gaan worden, daarom dat annuleren dan niet mogelijk is. Mocht je nog opmerkingen of dergelijke hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Monja
Precies volgens verwachting geleverd.
Duidelijke site, met goede tutorials over het maken van een 3d model. Ik had nog wat extra hulp nodig, en er werd snel en vakkundig gereageerd op m'n mail. Uiteindelijke product was op maat gesneden, en toch al binnen twee dagen geleverd. Top!
Ik ben goed te spreken netjes geleverd goed op maat afgeleverd. En goed op de hoogte gehouden waneer het verstuurt is.
Bedrijfsnaam | Snippe onderhoud |
Snelle levering, plexiglas zoet goed verpakt en is ongeschonden aangekomen. Maatvoering was exact als besteld.
I used Kunststofplatenshop.nl to create the panels i needed for my kitchen. All I needed were the measurements and then ordering them. In 3 days they were arriving at my house.
Zie korte omschrijving
Ik heb via internet een aantal hpl platen besteld op maat. Alles werd keurig en vlot geleverd ondanks de feestdagen. Top!
Bedrijfsnaam | Van Dort |
Hi Robbert, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Monja
Eerder bij jullie besteld en ook nu weer 100% in orde en een prima advies gekregen. Dank je wel.
Prettige en snelle website, ieder formaat beschikbaar en altijd snel geleverd, prima verpakt ook.
Ramen zien er inclusief alle gaatjes netjes uit. Snel geleverd ook.
Snel en goed geleverd.
Daar wij niet direct wisten hoe en wat te doen op online site ( tenslotte zijn wij al op leeftijd) heb ik zoals het vroeger ging eerst de telefoon ter hand genomen. Waar ik vriendelijk te woord ben gestaan en met duidelijke uitleg, als het echt niet zou lukken mocht ik terug bellen.Echter de uitleg was duidelijk genoeg en is het ons gelukt.We zijn goed op de hoogte gehouden van leveringsdatum en tijd.Sluit ik af met de woorden Klantvriendelijk bedrijf en ga zo door. Meer J M Deckers van der Els.
Bedrijfsnaam | Niet van toepassing |
Snelle en goede reacties. Snel geleverd wat werd gevraagd.
Bedrijfsnaam | Automagicly |
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment