Snel en goede producten

Om de bovenlichten te vervangen heb ik plastic HPL platen besteld Het werkt prima en is veel mooier

• Wat vind je van het product? Voldoet
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Nieuw bovenlicht

Snelle levering, goede website

Goede omschrijving van product. Prijs gemiddeld. Zeer snelle levering van maatwerk. Prima !!

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie toiletramen (voorzet)

Perfect geregeld!

Duidelijke website, bestelling snel en keurig geleverd. Top!

• Wat vind je van het product? Conform verwachting, erg goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

Supersnelle en nauwkeurige levering. Prima kwaliteit en goed verpakt geleverd. Absolute aanrader.

• Wat vind je van het product? Super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kastdeuren wijnkast

Zeer goede kwaliteit, design en kleur. Ben er erg blij mee!

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Snelle jongens.

Bestelling was heel snel verzendbereid maar helaas ging het transport via DPD en dat is niet de beste. Voor de rest keurig netjes verpakt en goed materiaal. Voordat complimenten. Dat andere is helaas.

• Wat vind je van het product? Schitterend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterplaat fornuis

Geen goeie ervaring. Helaas

Door een klein foutje nu €186 armer…

• Wat vind je van het product? Zal wel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Cabine

snel gemaakt aflevering duurt te lang

het was snel gemaakt maar voor dat het afgeleverd was dat duurde langer dan de 3 dagen en het was slecht in gepakt

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voor glas in lood ramen beter te isoleren

Uitstekend materiaal

Ik had een mooie plexiglas plaat besteld voor een lijst met een fotocollage. Was strak op maar, goed verpakt en prachtig materiaal, waardoor de foto's nog mooier uitkomen.

• Wat vind je van het product? prachtig
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? fotolijst

Snel geleverd prima kwaliteit.

Deskundig advies en goed verzorgd.

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bootramen

Service gericht en snel geregeld

Artikel werd snel geleverd en er wordt een goede service gegeven.

• Wat vind je van het product? Degelijk
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Monteren plexiglas plaat

Mooi en snel op maat gemaakt! De levering liet echter wel wat op zich wachten, of het om de transporteur of kunststofplatenshop gaat laat ik in het midden, uiteindelijk wel goed verpakt geleverd.

• Wat vind je van het product? Mooi op maat en afgewerkt
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Eigen projectje

Goede prijs kwaliteit en op tijd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam isoleren

Very good

Fast and quality service and product. Thank you guys!

• Wat vind je van het product? Plexiglass
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Restaurant

levering op tijd, goed verpakt

alles volgens bestelling geleverd

• Wat vind je van het product? conform specificatie
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? reclamebord

Beetje Jammer

Eerste bestelling prima Tweede bestelling geen bericht gekregen dat ze niet kunnen leveren gaven aan dat 4mm plaat wel voorradig was maar voor paar euro meer niet kostenloos willen leveren heb ik toch 4 mm besteld en gebeld of ze m dan met spoed konden maken aangezien vertraging door hun veroorzaakt is en gewoon niks mee gedaan had platen dit weekend nodig gehad

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kerstdorp

Netjes en op tijd geleverd

Eerst duidelijk advies via de telefoon, daarna makkelijk besteld op de site en binnen redelijke termijn netjes afgeleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking/bescherming muur

zeer goed geregeld

snel en correct afgeleverd. misschien een vraag in de laatste plaats zit een scheur die zichtbaar werd toen de plaat nat werd. Is dat te lijmen als hij droog en wat voor lijm kan ik daar het beste voor gebruiken. of hebben jullie daar een lijm voor.

• Wat vind je van het product? zeer mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? langs de overkapping

Toen ik twijfelde of ik wel het juiste product had gekregen, kreeg ik s el en gericht antwoord dat hout sneed. Ik ben dus een supertevreden klant: snelle levering en vriendelijke, vakkundige klantenservice!

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als vervanging van twee deurrampjes en als inlijstglas.

Kwaliteitsvolle producten

snelle service en afhandeling producten van zeer goede kwaliteit en de opgegeven maten klopten er ontbrak 1 product, gemaild en 2 dage, nadien ontvangen zeker een aanrader

• Wat vind je van het product? uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? spatwand keukentje

Zeer snelle levering.

Was verbaasd de bestelling heel snel te ontvangen in de drukste periode van het jaar en keurig verpakt en de juiste maat. Was ook niet anders gewent omdat vorige levering ook keurig was. Als ik in de toekomst weer wat nodig heb kom ik zeker terug. Groet van Rein

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakoverstek

Goed en snel geregeld. Maatvoering uitstekend.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? isolatie/extra voorzetraam

snelle levering en goede kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding is goed. snelle levering

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? scoreborden voor tennis

Goede prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit zeer goed. Mooi materiaal en echt goed op maat en recht. Verzenden van grotere platen is wat minder goed geregeld. omdat ze niet kunnen aangeven hoe laat de bezorger komt en op welke dag. Alleen vanaf welke dag. Dus ben 3 dg thuis gebleven. Het kwam ook door de kerstdrukte dat alles langer duurde. Ik zou hier zeker weer bestellen

• Wat vind je van het product? Erg tevreden, proffesioneel op maat gemaakt, kaarsrecht en spiegelglad
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Terrarium

perfect materiaal en correcte- en snelle levering

de site geeft uitgebreide informatie over het materiaal en welk materiaal je het beste voor je klus kunt gebruiken. Het opgeven van de gewenste maten voor het plexiglas gaat heel gemakkelijk. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Prima materiaal en correcte en snelle levering.

• Wat vind je van het product? goed product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? wand met plexiglas ramen, in huis

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment