Perfect gezaagd, op tijd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Goede service mooi verpakt

2 HPL platen besteld. Goed verpakt. Ga vaker zaken doen met dit bedrijf.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Blinderen

Gewoon goed

Bestelde materiaal netjes op maat geknipt en bezorgd

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? modelbouw en bovenlicht

Twee polycarbonaat platen besteld met de marten opgegeven in mm. en ook zo op die maat geleverd gekregen. Binnen in vloek en een zucht voorzetramen gemaakt voor de oude bijkeuken deur mede danzij het instructiefilmpje dat je tipt om te boren met een gebruikte metaalboor.

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Prima service duidelijke webshop.

Fijn om voorbeelden te zien van klanten. Ook goed om een filmpje te krijgen met tips!!! Bedankt, wij zijn blij met het resultaat!

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als achterwand voor keukenhand- en theedoeken

het pasten precies tot op de milimeter, topi

makkelijk besteld en vlug geleverd

• Wat vind je van het product? glad en op kleur door en door
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? glas vervanger

Gewoon goed

Makkelijk uit te kiezen en precies op maat gesneden geleverd.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekplaat onder onze led hanglampen

Snel en goed

Goede info snelle levering en van prima kwaliteit. Ben zeer tevreden

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Thuis

Fijne overzichtelijke site en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Naambord

Keurig en snel afgeleverd

Keurig gezaagd en snel afgeleverd

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Zijkanten van een kast

Prima kwaliteit, prima service

Via de zeer gebruiksvriendelijke website is een bestelling zó gedaan. Bevestiging en levering waren strak georganiseerd en werden prima volgens afspraak uitgevoerd. Uiterst professioneel.

• Wat vind je van het product? prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? onderdorpels voor mijn keuken

Duidelijke en degelijke site, snelle verzending

Ideale site, helpt je zonder te pushen op weg om juiste materiaal te vinden. Kosten zijn helemaal prima, pakket werd snel op de post gedaan. Halve ster eraf omdat de levering via UPS zeer moeizaam ging. Gaf eerst aan 'niet thuis' terwijl ze nooit langs zijn geweest, daarna dat het 10KM verderop afgeleverd was in een winkel - wat bij aankomst daar niet zo bleek te zijn. Uiteindelijk met veel moeite werd het nogmaals aangeleverd. Uiteraard niet de schuld van de site, maar ik betaalde net zoveel voor levering als voor het product zelf, dus dan laat dat toch een wansmaak achter.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Enkelglas isoleren

kwaliteit zeer goed!

gave kunststofplaten, keurig afgewerkt en op de millimeter nauwkeurig!

• Wat vind je van het product? perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bovenlichten bij deuren

met zorg verstuurd, plaat conform afspraak.

de kunstof plaat is bijna klaar voor direct gebruik, alleen de kleine braampjes weg schuren (plaat is voor ondergrond muur-poster)

• Wat vind je van het product? zeer goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? muur-poster (rond)

Snelle en goede levering van bestelde product.

Idem

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plexiglas fabricatie

Prima, snelle levering

Van boeiboord een stuk trespa afgewaaid, jullie gebeld en na tien minuten wachten ermee gestopt. Toen bedrijf gezocht voor bevestigen plank trespa op serre hoogte. Niemand wil komen. Toen bij jullie schoonmaak, plakband en lijm besteld. Nu moet ik het zelf nog gaan doen, vrouw 73 jaar. Ik hoop dat het me zal lukken met de producten van jullie.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Indien je op maat gezaagd geleverd wilt krijgen, NIET BIJ DEZE FIRMA KOPEN!

Bestelling geplaatst voor een 5-tal plexiglas delen voor het maken v.e. Stofkap. Bestelling heb ik vlot ontvangen, maar daar houdt het positieve nieuws wel mee op! Eenmaal bezig met m'n stofkap project kom ik er achter dat v.d. 5 geleverde plexiglas delen, er 3 te kort gezaagd zijn (1,5 tot 2 mm). Hierover natuurlijk mijn beklag gedaan bij dit bedrijf en die vroeg mij om een 3-tal foto's te sturen volgens hun 'instructies' (met meetlint zichtbaar etc.). Deze hoge resolutiefoto's heb ik volgens instructies toegestuurd,. Vervolgens bericht het bedrijf "dat ze het niet helemaal goed kunnen zien"! (Ik had in plaats van de 3 gevraagde foto's, op voorhand al 9 foto's gestuurd om JUIST eventuele vooringenomenheid-, bagetaliserinde redenen om te ontkennen v.h. bedrijf, te voorkomen! Daarna heb ik een stevige e-mail geschreven en ze geadviseerd dat wellicht een bezoek aan 'een opticien' een goed idee is! Hierop werd warempel na 1,5 week gestegel, mij een nieuwe plaat toegezonden (maar 1 plaat overigens, niet 3 stuks). Door de andere 2 'te kort' geleverde pexi platenplaten, heb ik de 2 'goed' geleverde plexiplaten moeten 'inkorten' (afschuren dus!). Enig idee hoeveel schuurlinnen je nodig bent om er 1,5 mm plexiglas af te halen? (plexiglas wordt warm en smelt als het ware, daardoor raakt je schuurpapier snel 'vol'). Enfin, nieuwe plaat ontvangen, en wat schets mijn verbazing!? WEER NIET OP MAAT GEZAAGD!!! Deze keer was de plaat 1 tot 1,7 mm te groot gezaagd. (dus nog scheef ook, maar dat was met die andere platen ook al het geval). Wederom min ongenoegen ge-uit bij dit bedrijf en komen nu opeens terug met de reaktie dat ze 1 mm tolerantie aanhouden. Voor minder kritieke projecten (daglicht venstenster oid) is 1 mm geen punt, maar voor kunstofkappen (voor je platenspeler e.d.) moet je vooral niet bij dit bedrijf zijn! Hoewel vriendelijk via de e-mail vindt ik de GELEVERDE SERVICE RONDUIT SLECHT! Opm: overigens , men rekent voor verzending Euro 7,95 excl. 21% BTW

• Wat vind je van het product? Niet volgens opgegeven maatvoering geleverd!
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Stofkap

Perfect !!

Voor de eerste keer besteld bij Kunstofplatenshop.nl. Materiaal, kleur en afmetingen waren perfect en inderdaad een snelle levering dus dik tevreden !

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als beschermplaatjes voor onze met stof beklede nachtkastjes

Tevreden

Ik ben heel tevreden staat netjes blijft goed zitten, kleur is goed.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Adequaat advies en snelle levering

Wij zochten een scherm dat goed vervormbaar was Na telefonisch advies waar ik snel te woord gestaan werd gaven ze mij aan welk materiaal ik het beste kon gebruiken Het scherm is inmiddels gemonteerd en voldoet perfect

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Corona scherm bij balie

Netjes geholpen

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? overkapping

Mooi product

Na een kapotte plaat geleverd te krijgen binnen een paar dagen weer een nieuwe. Hele goede service!

• Wat vind je van het product? Mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een diamond painting van 1.20x90

Keurig, precies volgens opgegeven maat en geleverd op de toegezegde dag.

Vier plexiglas platen, keurig in gevraagde maat en geleverd op toegezegde dag. De verpakking heeft de reis niet goed overleefd, gelukkig waren de plexiglas platen onbeschadigd. Ben dus heel te vrede. Aanrader iets meer aandacht voor de verpakking, vervoerders zijn niet altijd zo voorzichtig.

• Wat vind je van het product? Ziet er goed uit, verwacht het langdurig te kunnen gebruike
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voorzet raam, i.p.v. dubbelglas

Ik kan geen enkele klacht bedenken.

Snelle verzending, uitstekend materiaal wat zeer degelijk was verpakt voor verzending.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Deels dichten van overkapping

Snel en precies op maat.

Op de millimeter nauwkeurig.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Beglazing voor kamer afscheiding

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment