goed en snel

Prettige website om product te zoeken, goede keuze op maat en snelle levering

• Wat vind je van het product? hoogwaardig
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken afwerking

De bestelling verliep perfect. Geen problemen. Alleen bij het bestellen van de "samples of staaltjes" ondervond ik wat problemen. Ik dacht dat deze gratis waren, maar ik diende 31 euro te betalen. De manier waarop ik deze kon bestellen, vond ik op de site niet zo duidelijk. Ook zag ik dat bij de bestelling er gesproken werd van een "promotiecode" maar die had ik niet.

• Wat vind je van het product? heel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? renovatie luifel veranda

snelle levering, perfect op maat gesneden

Komen waar wat ze beloven, alleen sneller dan ze beloven, echt geweldig dit bedrijf

• Wat vind je van het product? top gesneden
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? schip dashboard

Helemaal in orde!

Goede website, makkelijk plexiglas op maat te bestellen, snelle levering. Goed verpakt

• Wat vind je van het product? Prima kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

Snel en goedkoop :) Szynka i tanio - polecam serdecznie

• Wat vind je van het product? N.v.t.

Keurig geleverd

Netjes verpakt, alleen de levering was later als toegezegd

• Wat vind je van het product? Dakrand
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakrand

Snel en goed!

Makkelijk besteld, snel geleverd. Wel echt 10 bevestigingen gehad. elke keer als er een status veranderede kreeg ik een e-mail. Maar goed, het was er binnen 2 dagen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schoeven

Zéér snelle levering, goed georganiseerd!

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plaatsen op de voordeur

Goede kwaliteit en snelle service

Ik bestel hier al meerdere malen plexiglas platen om zelf vitrines te maken voor mijn verzameling. Goede website,goede kwaliteit platen en een snelle bezorgservice.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vitrine bouw

uitstekend

Stroken geschuimd pvc besteld als afwerking buiten zijde van een frame, prachtig wit, exact op maat gemaakt en super netjes en goed beschermt verpakt. volgende dag al geleverd, erg snel. geweldige shop.

• Wat vind je van het product? goed bewerkelijk, mooi en strak
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? afwerking

Snel geleverd en volgens de juiste maatvoering.

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekkap

Goed en op tijd

Zeer tevreden over de wijze van bestellen (ruime keuze, op maat) en over de levering (goed verpakt, op tijd, redelijke verzendkosten). De afwerking van het materiaal en de randen is prima.

• Wat vind je van het product? zeer goed, volgens verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering, mooi materiaal, goede firma.

• Wat vind je van het product? Geweldig
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als ramen voor het tuinhuis

De bezorging was knudde en jullie service in deze ook

De platen zijn prima, de bezorging niet

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetramen

Top.

Zeer nette plaatjes, snel geleverd en betaalbaar

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam boven binnendeuren vervangen door kunststof platen

Goed netjes en snel

De raampjes van een paardentrailer waren gebroken en verweerd. De originele vervanging is niet meer te verkrijgen. Maar de raampjes konden op maat gemaakt worden en geleverd in de originele bruine tint. Snel, netjes en naar volle tevredenheid.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? raampjes v.e. paardentrailer

Prima ervaring

Zoals vermeld over Kunststofplatenshop.nl, inderdaad hoogwaardige kwaliteit, exact de door mij bestelde maat en snelle levering.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? spiegelperspex plaat aan de muur

Zeer tevreden.

Duidelijke site. Informatie is duidelijk en goed te vinden. Fijn dat er eigen ontwerpen ingebracht kunnen worden. De enige informatie die ik miste was dat er niet kleiner dan 10cm gesneden kan worden ivm de veiligheid van de medewerkers. Deze informatie wel via de mail verkregen waar snel op gereageerd werd. Eén plaat kwam gebroken bij mij aan. Gemaild en ik kreeg meteen antwoord, twee dagen later had ik al een nieuwe plaat in huis. Heel fijn.

• Wat vind je van het product? Ziet er degelijk uit. Mooi helder en goed te buigen door te verwarmen.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Om een zonnebak te bouwen voor mijn huisdieren.

Een overzichtelijke website, met handige monteer video,s

• Wat vind je van het product? Een uitstekend product
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Boegdeel

Snel en correct geleverd

Makkelijk te bestellen en snel binnen. Zoals het hoort!

• Wat vind je van het product? N.v.t.

Prima afgeleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekplaat

Tot en met de levering, nazorg ; waardeloos

Levering keurig op tijd, alleen twee kleine plaatjes niet op de bestelde maat gezaagd.twee maal 33,5 cm ipv 33,5x 35.5 cm. Niet twee juiste opzenden, maar allerlei smoesjes over foto;s maken en zo.Ondertussen zelf maar nieuwe besteld, het klusje wilde ik wel graag af.Juffrouw die dit moet afhandelen waarschijnlijk bij AH gewerkt. Voor de zekerheid, die laatste twee ook zelf betaald.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? isolatie, glas in loodramen

Super zoals het hoort

Komen afspraak goed na, korte levertijd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plaat boven zijdeur

Alles netjes geleverd & exact volgens opgaaf

• Wat vind je van het product? 7
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Lampen

Goede ervaring

Alles stipt en volgens de afspraak. Misschien moet dit gevraagd worden maar de snijkanten mochten gepolierd worden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bekleden van schabben

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.