Product paste perfect Geleverd op de tijd die was afgesproken Goede kwaliteit. Makkelijk te bestellen

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherm plaat voor de vogels

Snel en netjes

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Alles is netjes en op tijd afgeleverd. Vele malen sneller en netter dan een plaat van bijv. Gamma en zelf zagen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vogelkooi afschermen

Geweldig.

Hetgeen dat besteld was voldeed aan de opgegeven maten en kon binnen 1,5 uur worden gemonteerd.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Om een grote vogelkooi katveilig te maken.

wat een puinhoop is het daar

je koop een plaat, vraagt wat je wel en niet kan doen doe je dat en dan gaat i stuk.je maakt een bocht in de plaat om hem te buigen en hij breekt op een recht stuk. maar dan is het jou probleem en kan je dag zeggen tegen een oplossing ik zal er nooit meer wat kopen en ook nooit meer aanraden voor andere erg jammer

• Wat vind je van het product? erg slecht het breekt
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? badkamer

Snelle levering. Precies op maat. Top

Snelle levering, precies op maat, top.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor de douchekabine.

Snelle levering! En fijn dat je kunststof opmaat kan bestellen! Top!

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plafond afdekplatjes.

Zeer tevreden.

Super. Op tijd geleverd en mooi op maat!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitenkant

Prima prijs - kwaliteit verhouding

De bestelling via internet liep soepel. Ook de automatische terugkoppeling van het bestelde via een mailbevestiging was prima geregeld, Ik had alleen mijn bedenkingen toen het pakket thuis afgeleverd werd.... de verpakking was aardig gehavend. Maar gelukkig niets met de inhoud aan de hand bleek achteraf. Dus een tip voor de inpakafdeling ... zorg dat minimaal de hoeken extra beschermd worden. Verder niets te klagen.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het vervangen van het gescheurde kunststof in een kleine luifel.

Accuraat

Exacte maat, keurig gezaagd en degelijk verpakt.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Frontjes voor de boot.

Handig bestellen en snelle levering

Mooi product en makkelijk te verwerken.

• Wat vind je van het product? Top product en netjes afgewerkt.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Dichtmaken golfplaten

Product voldoet niet aan bruikbaarheid

Ik heb niet licht doorlatende witte plexiglas platen besteld. Deze bleken toch licht door te geven. Dit bleek geen foutje. De plexiglas platen geven altijd minimaal 2% licht door kreeg ik te horen. Daar baalde ik wel van. Op de website wordt namelijk anders geadverteerd. Ik moest meerdere foto's doorsturen. De afwikkeling duurde in mijn ogen iets te lang. Uiteindelijk hebben ze mijn geld terug gegeven. Verder was ik wel tevreden over de maat en levering. Dat verliep allemaal soepel. Ook het geleverde product zag er kwalitatief goed uit. Het deed alleen niet wat het moest doen, namelijk geen licht doorlaten.

• Wat vind je van het product? voldeed niet aan bruikbaarheid
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bovenlicht deur dichtmaken

Tevreden over bestelling

Duidelijke website, prima levering. Tevreden.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voor het maken van een houder voor fietsoplader, je kunt verwarmd vervormen, goed toepasbaar

Goed geleverd plexiglas

Goed verpakt en exact op maat.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Blad op een buitentafel

goed en snel

goed , verpakt en snelle levering..liet niks te wensen over

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? volieredak

snel

prima bedrijf om zaken te doen

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Levering was te laat

Ik beld over mijn levering ,vroeg beleeft naar wanneer het zou komen. op de side staat 3-5 dagen ,maar het was bij de inpak afdeling ,werd gezegt. Toen vroeg ik of ze even kon informeren wanneer het dan geleverd zou worden,toe was het andwoord "DAT WAS NIET MOGELIJK" In mijn ogen onbegrijpelijk maar goed . Als nog een ander bedrijf gebeld en de zelfde dag nog het zelfde produkt gekocht en een dag later geleeverd. Ik had al betaald dus er staat nu een ruit hier wat niet meer wordt gebruikt ,Jammer allemaal . Ik ga zeker niet dit bedijf aanbevelen bij andere mensen . Met vriendelijke groet Peter Bode Yachtsolutions

• Wat vind je van het product? is oke
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? motor yacht

Na de eerste zending die door de vervoerder duidelijk was beschadigd werd voor een nieuwe zending gestuurd. Nu wel goed.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voliere

Perfect product

Heel vlugge levering en perfecte afwerking product

• Wat vind je van het product? Afwerking perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunstwerk

Website werkt gemakkelijk en product is van goede kwaliteit. Jammer dat er is gekozen voor bezorging door UPS, slechtere klantenservice en bezorgafspraken kun je niet treffen.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? kozijn huis

prima verzorgt

prima vlotte bezorging

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? div

Snelle en correcte levering van het bestelde. Goederen waren met zorg verpakt om beschadiging te voorkomen

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Eerste levering met schade,maar uitstekend opgelost

Eerste levering bevatte een plaat met barsten en lak beschadigd. Nieuwe plaat binnen enkele dagen ontvangen zonder kosten, zoals het hoort.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming wanden

Prima service!

• Wat vind je van het product? Goed.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche.

Goed aanbod en levering

Overzichtelijke website en goed aanbod. Tijdige levering en goed verpakt. Leuk dat ze uitleggen hoe je zelf vormen kan tekenen.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Zwevende plankjes

de plaat kwam gebroken op 2 hoeken aan

De plaat was ingepakt maar de hoeken niet extra beschermd; dus de plaat kwam gebroken aan. Ik ga mijn geld terug vragen.

• Wat vind je van het product? heel slecht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vuilnisbak

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.