• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuin

Levering op zich was prima, vond alleen dat n gevraagde wijziging niet uitgevoerd kon worden. Had per ongeluk 2x iets besteld i.p.v. 1 dit was op zondag gebeurd, gelijk maandagochtend gebeld maar kreeg gelijk te horen dat t niet meer veranderd kon worden omdat t al in productie was maar dat lijkt me toch vreemd omdat de bestelling zondagavond pas was geplaatst en maandagochtend gelijk had gebeld. Toch jammer dat ik nu 1plaat teveel heb waar ik niets aan heb.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekplaat over inductie kookplaat.

Ik geef niet snel 5 sterren maar dit bedrijf doet alles goed.

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede prijs en ze leveren veel informatie over de verwerking.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeiboorden

Goede info site, goede toezending, product goed.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Prima op maat geleverd

Incourante diktes al op maat gezaagd en vlot geleverd. Helemaal top.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kas

Doen wat ze beloven.

Keurige site. Maat precies doorgegeven en snel en juist ontvangen. Ik zocht 6 doorzichtige plaatjes voor buitenboekenkast. —> budgetplexiglas.

• Wat vind je van het product? Kwetsbaar bij bewerken.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitenboekenkast

Uitstekend en snelle levering

Goed en snel geleverd Gekregen wat ik verwacht had

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dj booth

Niks op aan te merken

Telefonisch bereikbaar en hoed geholpen. Binnen de afgesproken tijd was het product binnen. Wat kan je nog meer wensen!!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vijver

Goede service, wat lastig programma qua custom maten en daarna irritante spam voor review

Verzenden duurt vrij lang, custom plaat maken is wat lastig qua programma. Service wel fijn. Kyioh spam voor review is ****e.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Nog nooit zo een slechte service meegemaakt

Bestelling is besteld op 9 mei en door een verkeerd adres (postcode) lang onderweg geweest. Mede door de inflexibiliteit van DPD. Uiteindelijk op 19 mei is een deel van de zending gearriveerd, maar sindsdien is het tweede deel spoorloos. Afgelopen woensdag is bevestigd dat de zending weer terug was bij de kunststofplatenshop. Twee dagen later kan men nog steeds niet bevestigen waar het pakket nu is (waarschijnlijk gisteren aangeboden aan DPD, maar die weten van niets) laat staan een verwachte leverdatum. Er wordt volgens zeggen hard gewerkt aan een oplossing, maar dit leidt niet tot enige duidelijkheid of resultaat. Dat het werk hier al twee stil ligt is niet hun probleem, als klant moet je rustig afwachten of het ooit besteld gaat worden.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

prima verzorgd en buitengewoon veel mogelijkheden

Volledige oplossing van mijn probleem door een uitgebreide keuze van materialen en de mogelijkheid een ontwerp te maken in Onshape.

• Wat vind je van het product? uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bevestiging plafond spots

Gewe

Produkt keurig verpakt en precies op tijd afgeleverd.

• Wat vind je van het product? 10
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Terras

mijn ervaring is goed ,en duidelijk

mijn ervaring is goed,je krijgt een goed en duidelijk antwoord op je vragen,wat wel en niet mogelijk is. en de website is goed.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? hobby

Snelle levering.

Snel en precies wat ik besteld heb.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur

Mooi nieuw kunstofraam

Het is belangrijk om de juiste maat door te geven, daarna gaat alles perfect, raam past precies. Jammer dat het druk is waardoor de levertijd iets langer duurt

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? raam

Ik heb precies gekregen wat ik wenste. Dat was een fijne ervaring! De volgende bestelling is ook al de deur uit. Ik ben héél erg tevreden.

• Wat vind je van het product? Prachtig.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor mijn tuinkas. De kopse kant was van plastic en is nu vervangen door dit prachtige product.

topservices

alles correct

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? serre

Gewoon goed!

Snel geleverd, prachtige kwaliteit fijn dat er twee geleverd werden

• Wat vind je van het product? Mooie alu plaat.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Goed product en goed op maat

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Terrarium

Gewoon goed

Zoals het hoort , gewoon goed

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor mijn dak

Correcte levering. Wel lang onderweg.

Ik zou zeker weer in kunststofplatenshop bestellen

• Wat vind je van het product? Was o.k.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plinten aan de buitenzijde van een veranda.

Super snelle levering, product was precies zoals verwacht

Product precies zoals verwacht. Super snelle levering, goede prijs!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Interieur decoraties

Prima !

nvt

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? reclamebak

Vlotte levering en keurig verzorgd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een kast

Van begin tot eind prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kozijnen vernieuwen

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.