Het product is best snel geleverd. Maar er zat een knik in die ik er zelf voorzichtig uit moest halen. Verder waren de randen op twee plekken zichtbaar beschadigd. Verbogen en gebutst. Het kan niet anders dan dat het een productiefout is. Slordig. Maar het kunst en vliegwerk is het gecamoufleerd. Jammer, dit doe ik niet weer.
Beste Frans, Bedankt voor je reactie! We vinden het jammer om te horen dat je platen beschadigd zijn geleverd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. De klantenservice heeft contact met opgenomen om te kijken naar een passende oplossing. We raden onze klanten altijd aan om bij schade contact op te nemen met de klantenservice. Je kan ons bellen, maar ook een email sturen naar info@kunststofplatenshop. Met vriendelijke groeten, Lennard
Na een verstoring bij de levering van mijn bestelling heeft de serviceafdeling van Kunststofplaatsenshop duidelijk en snel laten zien dat men achter zijn doelstelling staat, namelijk correct leveren en tevreden klanten. Waardering en petje af voor de wijze van afhandeling. Ik kan snel en vrolijk verder met mijn klus.
We bestelden B 202,5 - Li H 30,7 - Re H 29,6, bijna rechthoekig dus We kregen vorige week het pakket aan. dit is bestemd voor ons vakantiestudiootje in Frankrijk. We wilden de verpakking niet openen gezien we deze morgen nog moeten vervoeren. Mijn man opende toch de doos en - surprise!! - we kregen een driehoek geleverd. Onze maten werden dus niet correct ingevoerd bij het versnijden !! Onze afwerking van de studio loopt hiermee vertraging op... :-(
Hi Kristel, Bedankt voor je reactie! We vinden het jammer om te horen dat je een verkeerde plaat had ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. De klantenservice heeft contact met opgenomen om te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Lennard
Zou maandag geleverd worden, dinsdag gebeld, medewerker gaf aan dat alles inderdaad klaar was maar nog niet verpakt. aangegeven dat ik het echt nodig had en werd me beloofd dat het diezelfde dag nog verstuurd zou worden. uiteindelijk hebben ze het pas 6 dagen later op de post gedaan. waardeloze service
Ik had het plexiglas nodig voor een kast over een kunstwerk dat onthuld gaat worden. Ik heb echter na 11 dagen nog steeds niets ontvangen en elder plexiglas moeten bestellen om de onthulling door te kunnen laten gaan. De klantenservice van Kunststofplatenshop kon niets voor me doen. Ik had ervoor naar Dronten willen rijden, maar er kon niets geregeld worden. Ik ben benieuwd of het ooit nog gaat komen. Volgens de track & trace had het gisteren moeten komen. Ik ben er de hele dag voor thuis gebleven, maar er is niets gekomen. Ik kan dus niets over de kwaliteit van het product zeggen.
Goedemiddag Peter, Bedankt voor jouw review! We doen onze best om iedere order zo snel en goed mogelijk te laten leveren. We vinden het vervelend om te horen dat de levering van jouw bestelling niet is verlopen zoals je had verwacht. De klantenservice heeft contact met je op genomen om te kijken naar wat er precies gebeurd is zodat we dit kunnen bespreken met onze logistieke partijen. Met vriendelijke groet, Lennard
27-04 een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen.
Goedemorgen Yoshua, Bedankt voor je bericht. Vervelend dat je de order nog steeds niet hebt ontvangen. We hebben net telefonisch contact gehad en een passende oplossing gevonden voor het niet geleverde pakket. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Lennard
Prima prijs, goede kwaliteit en snel geleverd
Artikel was snel in mijn bezit. Door het transport helaas beschadigd. Maar het is snel en adequaat afgehandeld tot volle tevredenheid. Ik raad iedereen aan.
vlotte levering goed verpakt
Goede en solide service met mogelijkheid om extra informatie en uitleg te krijgen.
Keuze is via de webshop snel te maken. Product omschrijving en wat je kunt verwachten is duidelijk. Snelle levertijd, zelfs eerder dan de tijd die genoemd wordt als richttijd. Goed verpakt. Mate van starheid (doorbuiging) bij belasting had in mijn geval nog een toevoeging kunnen zijn in de product omschrijving kunnen zijn maar kunt natuurlijk ook gewoon even contact opnemen om daar achter te komen.
goede site, makkelijk bestellen.
| Bedrijfsnaam | grondverzet van Eerd bv |
| Bedrijfsnaam | zorgcentrum st.barbara |
| Bedrijfsnaam | ZSK-Reiniging |
Het product kwam goed aan en de prijs was goed in verhouding
| Bedrijfsnaam | Borham horeca |
Snelle levering en was netjes ingepakt .
| Bedrijfsnaam | Lebie |
Ik had een specifieke maat besteld en die heb ik op tijd geleverd gekregen.
Aan de maat. Goede kwaliteit. Snel geleverd. Goed verpakt.
Ik had drie kunststof plaatjes besteld om mijn bovenlichtjes mee te blinderen. Levering was vrij snel en netjes.
Moet telkens wel bellen om te weten waar mijn levering blijft... Maar uit eindelijk alles ok
| Bedrijfsnaam | De Gregoriis |
Er was een plaat kapot, na een telefoontje met de mededeling dat er een plaat kapot was aangekomen, werd mij gevraagd foto’s te maken van de plaat en verpakking. Ik moet zeggen dat ik bang was dat het goed zou komen, maar. binnen 2 weken was het probleem opgelost. Perfect geregeld en mijn dank daarvoor.
Beste Emiel, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de oplossing. We wensen je veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Lennard
Originele beoordeling
Nvt
Beste Emiel, We vinden het vervelend dat de order nog niet helemaal aangekomen is, dit is niet de bedoeling. We hebben geprobeerd contact met je te leggen via de telefoon en de mail, helaas is dit niet gelukt. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een passende oplossing? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op + 31(0)85 73 25 800 tussen 9:00 en 18:00. Met vriendelijke groet, Lennard
Prima bestel procedure alleen duurde het vrij lang voor ik de spullen binnen had
Snel, exact!
Erg hamdig via site bestellen en geautomatiseerde levering. Helaas niet binnen aangekondigde termijn maar zal wel door covid-drukte komen en uitzondering zijn. Was er slechts 1 dag later dan beloofd.
Ik ben heel blij met onze ruitjes
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.