Uitstekend!

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, makkelijk te bestellen via de website, alles op maat en een snelle levering

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? achterwand bijkeuken

Leveringsproblemen ondanks intensief contact

Ik had een PVC plaat besteld en had die plaat snel nodig. Eerst als werd de plaat meegegeven aan de "verkeerde" vervoerder, wat dat dan ook betekenen mag. De vervoerder heeft de plaat teruggestuurd naar de shop. Dat maeteriaal stond dus ingepakt voor verzending, maar het heeft nog een week geduurd voordat ikzelf contact heb opgenomen met de shop met de vraag waar de plaat bleef. De shop zou het zo snel mogeijk regelen. Enige dagen later opnieuw gebeld met de mededeling dat ik een paar weken niet thuis zou zijn en dat de plaat op een ander adres bgeleverd moest worden. Wat schetst mijn verbazing: Kunststofplatenshop gaat opnieuw in de fout en stuurt de plaat naar het verkeerde adres. Alles wat mis kon gaan, gaat ook mis. Jullie worden bedankt. Hoewel ik een terugkerende klant ben, moet ik misschien nu toch op zoek naar een andere leverancier.

geweldig

had contact met Justin. Zijn enthousiasme maakte mij dat ik alles gevraagd heb en super goed bent geholpen. Niets was hem teveel. Hij was vrolijk en beleefd.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? hondenbench

Erg slecht

Een fout bij het invullen van aantal kon niet worden veranderd. Nog 3 erbij bestellen weer €21,00 kosten 1 was ook al €21,00 Nee geen bestelling meer hier

Plaat was beschadigd

Plaat op meerdere punten beschadigd en slecht gezaagd

• Wat vind je van het product? In basis mooie plaat maar met meerdere beschadigingen ontvangen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Teleurstellend

4 simpele rechthoekige plaatjes besteld. Allemaal ruim een millimeter te kort en te smal. Ja jammer zeggen ze want de millimeter valt binnen hun tolerantie. Heb het niet eens gehad over dat er hoekjes kleur af waren gespat. Gelukkig geen grote bestelling en ik neem mijn verlies wel. Wel was dit eens en nooit meer bij Kunststofplatenshop.

• Wat vind je van het product? buiten beschadigingen om product goed.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking kunststof dakraam. Nu maar afgekit.

Beschadiging aan geleverd materiaal.

Ik had vier kunststof platen besteld, bij uitpakken van de levering bleken er twee beschadigd. T zal wel bij transport gebeurt zijn, maar dat stemt me niet happy.

Verkeerd product ontvangen

Inhoud van de verpakking was verkeerd, kan gebeuren natuurlijk, maar vervolgens zelf de klantenservice moeten contacten, en nu na ruim een week nog steeds niks gehoord.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Alle maten correct gesneden, redelijke levertijden en uiteraard een goede prijs kwaliteit verhouding.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Modelbouw

Je krijgt wat je bestelt

Makkelijk besteld en de op maat gezaagde plaat werd zonder problemen en op tijd geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

ik kreeg een verkeerde zending, wat goed opgelost werd

Op mijn reactie dat ik niet het bestelde had gekregen kwam snel een reactie van de klantenservice. De communicatie verliep echter niet goed. Mijn advies aan klantenservice is dan ook om de procedure bij een verkeerde zending meteen duidelijk te maken en de vragen en opmerkingen gericht te beantwoorden. Dit had mij ergernis, een aantal mails en een telefoongesprek kunnen besparen.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vitrine

Prima service, snel, maar verpakken..

Prima zaak en materialen. Service ook snel. Meerdere keren besteld. Handelen geschillen goed af. Maar op een of andere manier krijg ik het ze niet wijs dat plaatmateriaal veel beter beschermd moet worden op de hoeken. Grote platen schuiven in het karton (plak ze vast zodat ze de hoeken niet in glijden met schade tot gevolg). Of zoek een andere koerier want DPD smijt het gewoon neer ondanks de rode stickers.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Meubels, audio, klokken

Nauwkeurig, hoge kwaliteit.

Zeer deskundig maatwerk. Uitstekende producten.

positieve ervaring

bestelling in één keer goed geleverd.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? trespa lijmen

Prettige supplier die goed aan de verwachtingen voldoet.

Prettige supplier die goed aan de verwachtingen voldoet. Mooi en goed verpakt product; zowel de kartonnen verzend verpakking als de folie rondom het perspex.

• Wat vind je van het product? Mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad voor alu profiel werktafels

Prima gegaan, prima ondersteund bij vragen.

Prima gegaan, prima ondersteund bij vragen.

• Wat vind je van het product? Netjes
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Machine beveiliging

Zal hier zeker opnieuw bestellen

Alles op maat en degelijk verpakt voor verzending. Degelijke kwaliteit van materiaal

• Wat vind je van het product? Mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Leggers

Perfecte service

Goeie service, snelle levering

• Wat vind je van het product? Goeie kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking electriciteitskast

Doen wat ze beloven,snel en prima service

De bestelde kunsstofplaten hadden vervoersschade. Zonder problemen werden nieuwe kunsstofplaten bezorgd. Geweldige service zonder zeuren.

• Wat vind je van het product? Zoals verwacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinhuis

Goede webshop

Duidelijke uitleg toepassingen. Goed op maat gemaakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Broeikas

mooi product en scherpe prijs

Product was goed ingepakt en maten klopte perfect. Zeker aan te raden

• Wat vind je van het product? polycarbonaat
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? herstelling

Prima gegaan!

App is super, heel snel besteld en precies wat ik moest hebben.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Cnc machine deuren

Dik verdiend een 10

Netjes en deugdelijk verpakt, duidelijke track trace, snelle afhandeling. Wat wil je nog meer? En niet de eerste keer, alle vorige keren verkoop ook goed afgehandeld. Goede prijs kwaliteit en op maat gezaagd.

• Wat vind je van het product? Super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming rol gordijn

Gewoon doen wat je zegt Old school doen wat je zegt Old school

Dik in orde

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Plafondtegels

Goede service en kwaliteit

Een plaat besteld en in perfecte staat ontvangen

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.