Vlot geleverd

Netjes verpakt en vlot geleverd

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanging draadglas in deur

Precies volgens specificatie, netjes op tijd geleverd.

De bestelling ging prima, volgens specificatie geleverd en op de hoogte gehouden van het bestelproces

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Ruitjes binnendeur vervangen ivm klein kind.

Goede producten

Goede producten, perfect op maat en volgens afspraak, lange levertijd maar kan door drukte tijdens Corona zijn natuurlijk, berichtje hierover zou wel wenselijk zijn geweest.

• Wat vind je van het product? Volgens verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Lift Plafond

Perfecte service

Perfecte service en snelle levering Mooie hoogwaardige plaat van hoogglans De volgende keer weet ik waar ik weer moet bestellen Aanbevelen waard

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer onderkant kast dichtmaken

Prima spul

Keurig afgeleverd Geen problemen Prima bedrijf

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zonnewering

8 mrt besteld, heden 24 mrt nog niet ontvangen

Dpd zou volgens track en trace 18 mrt leveren. Maandag 22 mrt gebeld , zonder woord van excuus zou de chauffeur dan wel vandaag komen. Heden 24 mrt nog steeds niets. Ook geen bericht. Zeer zeer slechte bezorgdienst!!! Pluim voor de leverancier zelf! De service van Kunstofplaten is uitstekend. Keurig te woord gestaan, steeds netjes per mail bevestigd. Zal nu alsnog mijn bestelling ontvangen. Alleen blijft het feit dat dpd bezorgdienst slecht presteert en telefonisch zeer klantonvriendelijk is.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Plaat kunststof wordt geplaatst voor de open haard om kou tegen te houden. Zo blijft de haard zichtbaar en kan de plaat in een handomdraai verwijderd worden.

Ik wacht nog op antwoord op een melding dat de olaten niet op maat zijn

In het verleden was het altijd prima op orde maar als het een keer fout gaat is de afhandeling naar mijn mening niet ok

snelle leveng

Goed om te weten en geen hele platen nodig.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? afwerking aan raam

Alles goed.

Na de bestelling kreeg ik een bevestiging. Daarna werd het een paar dagen stil. 4 of 5 dagen later kreeg ik bericht van de verzending. Het zou goed zijn om in de tussentijd ook op de hoogte van de voortgang te worden gehouden.

Perfect!

Snel geleverd, perfect verpakt, exact op maat gesneden. Goede customer care door aantal mails met tips.

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken?

Zoals besteld en top kwaliteit!

Gewoon top

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Het vermoeden dat mijn zending bij ups was kwijtgeraakt werd goed opgelost door direct een nieuwe order te plaatsen en te verzenden. Toen de eerste order toch boven water kwam en de 2e ook al onderweg was kreeg ik bericht dat ik deze kosteloos mocht houden en excuus voor het ongemak.

• Wat vind je van het product? Ziet er goed uit maar nog niet verwerkt
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdak

Prima service.

Snel in huis. Goed verpakt. Kwalitatief materiaal.

• Wat vind je van het product? Goed.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Het zeeaquarium

Gebruiksvriendelijke site, prima en keurig geleverd.

• Wat vind je van het product? Zoals besteld
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? In lijst.

prima en snel

ik ben tevreden

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? in een deur

Snel. Top

Goede service, misschien wat veel reclame.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot

Duidelijk en makkelijk

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Co2 tunnel

Van bestelling t/m het maken van een nieuw raam voor een zeilkuitboot... In een woord "Top"

Voor het opknappen van een oude kajuitszeilboot had ik een nieuw kunststof raam aan bakboordzijde nodig. Het oude raam was gescheurd en lekte. Gezocht op internet voor mogelijkheden om te vervagen. N.a.v. de video's van kunstofplatenshop.nl van het doe het zelf zagen en boren van Polycarbonaat besloten om een stuk van dit materiaal te bestellen. Van bestelling t/m aflevering aan huis door DPD het hele proces goed te volgen. Volgens de werkwijzen op de video instructies aan de slag gegaan. Resultaat een nieuw bootraam exact qua maatvoering nagemaakt inclusief geboorde bevestiging gaatjes. Gezien het resultaat nog een zelfde stuk plaat materiaal besteld. Besloten om het stuurboord raam ook maar te vervangen.... In afwachting van de 2e levering dus

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bootraam kajuitsboot vervangen

Goede kwaliteit en snel geleverd!

• Wat vind je van het product? Goed en netjes verpakt
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Aquarium

Mooi op tijd geleverd!

Klopt!

• Wat vind je van het product? Zoals omscheven
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Water Putdeksel

Makkelijk en keurige levering

Makkelijk te bestellen via overzichtelijke site. Goede informatie voorziening. Keurige levering in adequate verpakking.

• Wat vind je van het product? Bekend product en ziet er keurig uit.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Renovatie lounge.

Gewoon goed

Gewoon goed conform de verwachting

Uitstekend.

Goede kwaliteit gekoppeld aan een snelle levering.

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vogelhok

Goed op maat en kleur en snel geleverd!

• Wat vind je van het product? Netjes
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kattenluik afsluiten

Netjes op afgesproken moment geleverd

Fijn te verwerken product volgens afspraak op juiste maat en tijd geleverd

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Heb het gebruikt

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.