Alles prima Communicatie Levering Verpakking
vlotte aflevering en duidelijke website
Handige site om te bestellen, ik kon de nodige informatie direct vinden. Snelle en correcte levering.
Dito
Bestelt en snelle levering. De plaat was ook zeer goed en veilig ingepakt. Geen beschadigingen.
Prima aflevering en informatie
| Bedrijfsnaam | Joost timmerwerk |
Overzichtelijke website om te bestellen. Ruim aanbod wat betreft diktes en kleuren. Handige tool om de gewenste vorm en afmetingen in te geven. Snel en goed ingepakt geleverd.
Mooie strakke panelen, op de mm nauwkeurig op maat geleverd !
Ik had een plexiplaat besteld met lijm. Lijm was er niet bijgeleverd. 8 dagen moeten wachten. Na telefonisch contact heb ik de verzendkosten teruggekregen. Dus toch nog netjes afgehandeld. Plexiplaat fijn verwerkt nu. Ziet er prima uit....
| Bedrijfsnaam | Van Gerven Beheer |
Beste Nanita, Bedankt voor je reactie! We vinden het fijn om te horen dat je blij bent met de oplossing en hopen dat je veel plezier hebt van je bestelde platen. Met vriendelijke groeten, Lennard
Originele beoordeling
Ik had een plexiplaat besteld met lijm. Lijm niet geleverd. Na telefonisch contact op dinsdag, zou lijm voor zaterdag geleverd worden. Vrijdag nog geen track en trace ontvangen. Weer gebeld, konden mij niets zeggen wanneer geleverd zou worden. Nu 8 DAGEN later pas een lijmpje geleverd. Slechte service!
| Bedrijfsnaam | Van Gerven Beheer |
Beste Nanita, Bedankt voor je reactie! We vinden het vervelend om te horen dat je de bestelling incompleet hebt ontvangen. De klantenservice heeft contact met je opgenomen zodat we de bestelling z.s.m. compleet kunnen maken. Het missende product komt zo snel mogelijk jou kant op. Met vriendelijke groeten, Lennard
Alles zeer netjes geregeld. Ik had veel problemen om de verpakking open te krijgen door al het plakband. Mensen met zware artrose zoals ik kunnen dan problemen krijgen en om geen beschadigingen te maken kan je ook geen mes gebruiken
Het product is goed aangekomen en heel keurig geplaatst.
Plaat dibond besteld, tot 2x toe beschadigd aangekomen. Reden: korte zijde slecht/niet beschermd, waardoor deze buiten de verpakking kwam. Via DPD verstuurd, doos beide keren beschadigd aan alle 4 hoeken. Je weet dat die koeriersdiensten niet echt voorzichtig omgaan met de pakketten, zorg dan dat de platen goed verpakt worden. Er zijn prima dozen daarvoor, voorts nog hoekbescherming in vele varianten. Zelfs nadat ik had gemeld dat de 1e plaat beschadig was aangekomen werd de plaat de 2e keer even slecht verpakt. Op 10-03 werd meegedeeld dat de bestelling wordt gecrediteerd, en dat is ook keurig op deze datum gebeurd.
| Bedrijfsnaam | Colorpro(o)f |
Goedendag, Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te lezen dat beide leveringen beschadigd aangekomen zijn, dit is natuurlijk niet onze bedoeling. We zijn blij om te horen dat je het bedrag inmiddels terug hebt ontvangen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Monja
Originele beoordeling
Plaat dibond besteld, tot 2x toe beschadigd aangekomen. Reden: korte zijde slecht/niet beschermd, waardoor deze buiten de verpakking kwam. Via DPD verstuurd, doos beide keren beschadigd aan alle 4 hoeken. Je weet dat die koeriersdiensten niet echt voorzichtig omgaan met de pakketten, zorg dan dat de platen goed verpakt worden. Er zijn prima dozen daarvoor, voorts nog hoekbescherming in vele varianten. Zelfs nadat ik had gemeld dat de 1e plaat beschadig was aangekomen werd de plaat de 2e keer even slecht verpakt. Op 10-03 werd meegedeeld dat de bestelling wordt gecrediteerd, echter, ik heb het bedrag nog niet ontvangen op 14-03...
| Bedrijfsnaam | Colorpro(o)f |
Goedendag, Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te lezen dat beide leveringen beschadigd aangekomen zijn, dit is natuurlijk niet onze bedoeling. De terugbetaling vind plaats binnen 3 a 5 werkdagen, het kan dan ook kloppen dat het bedrag nog niet op je rekening staat. Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Monja
Platen waren goed verpakt, echter sommige platen waren beschadigd op de hoeken, vermoedelijk beschadigd ingepakt. Youtube filmpje over 'het lijmen' is niet correct. Andere opmerking: Onderaan staat: "Velden met * zijn verplicht. E-mailadres wordt niet gepubliceerd", vervolgens moet ik een vinkje zetten bij "Ik ga akkoord......" en dan staat er : (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) ==> vrijwillig invul ? net daarboven staat dat de velden met een * verplicht zijn !?
Goedemiddag, Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te lezen. Over het filmpje over of het wel of niet goed is hebben we al contact over gehad per mail. We publiceren de gegevens en zijn niet zichtbaar voor bezoekers op de pagina. Maar doordat wij dit kunnen zien kunnen we achterhalen wat de ordernummer is. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Monja
ontevreden geen reacties
| Bedrijfsnaam | IJs & Koffie Hof "d'n Boggerd" |
Beste Conny, Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent en geen reactie ontvangt. Ik heb in ons systeem gekeken en kan helaas geen contact van jou kant achterhalen. We raden onze klanten altijd aan om bij schade of klachten contact op te nemen met de klantenservice. Je kan ons bellen 0031857325800, maar ook een email sturen naar [email protected]. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Monja
Prima product dat snel werd geleverd. Verpakking prima. 2 stroken van 25x120cm besteld. Na uitpakken bleken de stroken uit verschillende platen te zijn gezaagd met ook nog eens verschillende zaagrichtingen volgens de pijlen van de folie. Dit gaf verschil in kleurindruk bij plaatsing naast elkaar . Ondanks verschillende telefoontjes en mails met foto's werd me verteld dat dit niet kon bij dit materiaal. "De pijlen stonden voor niets op de beschermfolie". Ik moest nog maar eens een foto sturen waarop dit 'kleurverschil' dan te zien zou zijn. Ik had geen zin meer om hier nog meer tijd aan te verdoen en heb elders maar nieuwe stroken besteld. Het ging over een beperkt bedrag. Dus geen aanrader...!
| Bedrijfsnaam | K E S |
Beste, Bedankt voor de feedback. We hebben elkaar telefonisch gesproken en daarin hebben we beiden kenbaar gemaakt hoe of wat en zijn we tot een wederzijdse oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Monja
Website misschien iets te overdonderend... Levering liet wel langer dan 48u op zich wachten, wat voor mij geen enkel probleem was -en gezien de overbevraging van pakketdiensten...
goed telefonisch advies en mooi materiaal
Bestelling snel en geheel volgens wens ontvangen. Goede prijs kwaliteit verhouding
Makkelijke en duidelijke site Snel geleverd en goed product Nette prijs
Precies goed zoals de bedoeling
Ie hier boven.
besteld en direct een reactie dat het onderweg gaat.
| Bedrijfsnaam | Hazelhekke Promotions |
het was even zoeken welk product en materiaal het beste paste bij mijn vraag. De telefonistes van Kunststofplatenshop hebben mij heel prettig en vaardig bij mijn keus geholpen. De levering kwam netjes verpakt en goed op tijd. Prima dus!
| Bedrijfsnaam | Smeding Psychologie in Verbinding |
Mooi gesneden plaat precies in de juiste maat
| Bedrijfsnaam | Staring College |
Goede snelle levering en product van goede kwaliteit, mij zien jullie sowieso binnenkort weer terug
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.