goed en snel

ze leveren met goede kwaliteit, snelheid en klanenservice!

• Wat vind je van het product? prima!

Jammer genoeg niet best

Kreeg verkeerde maat foute afmeting na telefonisch gesprek en mailtjes met fotos als bewijs hoop ik wel dat ik snel de juiste plexiplaten

• Wat vind je van het product? Nog niet juiste maat ontvangen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Terrarium

Super service en altijd perfect op maat en goedkoop

- snelle levering - duidelijk - gratis op maat

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten vervangen

Netjes gezaagd. Mooi op maat. Snel en goed geleverd.

Alles klopte, maatvoering perfect, heel zorgvuldig verpakt en binnen twee dagen thuis. Top.

• Wat vind je van het product? Perfect
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer/WC

Perfect en snel geleverd.

Het zwarte plexiglas was precies op maat zoals ik aangegeven had. Het was goed verpakt. Geen beschadigingen. Het verzenden met DPD ging goed.

• Wat vind je van het product? Prima materiaal
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Lezenaar voor mijn zwarte hoogglans piano

Snel en alles keurig op maat

De mogelijkheid om kunststof rond op maat te bestellen is ideaal voor mij.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Schijf vloermachine

Wel snel maar materiaal was niet schoon

Levering was en snel en netjes op maat gemaakt. Maar op alle witte hpl platen zaten kleine zwarte stukjes die heel vieze strepen werden als je er aan ging poetsen. Ook de stickers waren lastig te verwijderen. Dan kan echt beter.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten

Prima klantenservice vrienden en behulpzaam

Ik moest een CAD tekening aanleveren. Nog nooit eerder zo is gedaan. Met instructies op de website ging het prima. Plaatje plexiglas op de juiste gewenste maat en vormgeving gemaakt.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekken kabels van tv Ed . Een soort achter wand

Snelle afhandeling

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Makkelijk te bestellen, goede communicatie, prima verpakt en optijd geleverd.

• Wat vind je van het product? Voldoet aan de verwachtingen.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming wand in hondenhoek.

Precies wat ik besteld had Snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Word goed meegedacht met de materialen die je bij een product moet gebruiken.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Douche

perfect produkt

snelle levering, eenvoudige installatie. Zeer aan te bevelen.

• Wat vind je van het product? top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? corona scherm

Slechte maatvoering, kunnen niet haaks zagen

Een paar jaar geleden een hoeveelheid 10mm dik PVC plaat op maat laten zagen. Keurig op de maat (binnen 0,2mm nauwkeurig) en alles haaks. Onlangs weer een aantal panelen besteld maar dit keer zaten er maat afwijkingen in tot 0,8mm, panelen niet evenwijdig (0,5mm afwijking) en een aantal gewoon niet haaks. Dit noem ik geen hoogwaardige kwaliteit.

• Wat vind je van het product? product is OK
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? inbouw toiletrolhouders

Mooie kwaliteit

Ondanks dat het lang duurde voordat de platen geleverd werden ben ik wel zeer blij met de kwaliteit.

• Wat vind je van het product? stevig, handig
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Een bak voor bodembedekking in een knaagdieren kooi.

Prima zaak, snel geleverd, precies goed

3 plaatjes PVC laten zagen en bezorgen. Prima gedaan, prima gegaan.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bijzettafel

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aquarium

Top product

Snelle levering, goed product, volle trevedenheid. Aanrader

• Wat vind je van het product? Zeer netjes en mooi afgewerkte randen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Als voet voor de muur verlichting aan huis

geen fijne ervaring met dit bedrijf

bestelling gedaan had in het winkelmandje de hoeveelheid niet goed in gesteld. gelijk mailtje erachter aan gestuurd en maandag gelijk gebeld maar volgens hun was het niet mogelijk om het met dezelfde bestelling mee testuren. nu eisen zij dat ik extra hendeling kosten en verzend kosten betaal voor een extra bestelling van 6 euro dit is wel een beetje erg triest.

Bestelling word niet geleverd

In het verleden een goede ervaring hiermee gehad. Ik plaatste daarom zonder problemen weer een bestelling. Nou dus nooit meer. Ik heb nu 4x gebeld met de klantenservice wanneer word mijn bestelling geleverd. En al 4x word er gezegd “hij staat klaar maar is nog niet ingepakt of verzonden”. En “ik ga het uitzoeken en mail u terug”. Er word niets gemaild en niets verzonden. Je leest veel goede reviews maar mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Volgende keer bestel ik bij een ander bedrijf wat zijn afspraken nakomt. Uiteraard zullen hun hierop reageren met dingen als “onze excuses dat het mis is gegaan” of iets dergelijks. Maar dat is alleen maar interessant voor potentiële nieuwe klanten zodat het lijkt alsof ze hun verantwoordelijkheid nemen. Maar dat hadden ze de eerste 4x ook kunnen doen.

Slecht

Onlangs 2 Plexi platen besteld bij dit bedrijf. Toen het binnen kwam waren de producten gescheurd (beschadigd). Direct daarna hebben wij meerdere keren contact opgenomen met dit bedrijf om de platen te ruilen waarvoor goedgekeuring was gegeven. Na bijna 2 weken wachten wij nog steeds op de platen en krijgen wij niets anders te horen dat dit een interne fout was en het klaar lag voor verzending, maar dat niet gedaan werd voor welke reden dan ook. De platen zijn tot op heden nooit aangekomen.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voertuigen (ramen)

Service niet goed en leveringen niet volgens bestelling

Men kon niet aangeven hoe de lijn, acrfix na uitdroging te verwijderen. Ga maar naar de fabrikant werd mij verteld. Daarnaast 2 keer verkeerde bestelling plexiglas en nu heb ik nog steeds niet wat ik wil.

• Wat vind je van het product? Niet straks genoeg gezaagd
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kap platenspeler

Snelle levering, goed product

Na de maten te hebben ingegeven is de Hpl plaat besteld. Na volgende dag werdt de plaat gezaagd en opgestuurd. De dag erop heb ik alles ontvangen. Perfect. alles was op maat.

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? wandafwerking bij kunstof kozijn

prima product, snelle bezorging

prima product, snelle bezorging

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? inlijsten kunst

duidelijke webpagina, eenvoudig te bestellen, en snelle levering

• Wat vind je van het product? zoals verwacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetruit

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.