Bestellen gaat gemakkelijk en de levering ook snel
| Bedrijfsnaam | LM de Putter beheer bv |
Goedendag Levien, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Mooie kwaliteit, levering zou wat sneller kunnen. Overall: goed gevoel bij deze leverancier
| Bedrijfsnaam | Gloep Music |
Hi Erwin, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
uitstekend geen commentaar
Hallo Carina, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Vlot en goed geregeld
| Bedrijfsnaam | Katcon Engineering B.V. |
Goedendag, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Goede afhandeling en vlotte levering. Het prooduct voldoet aan de verwachtingen.
Hallo Chris, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Geef je maten op, en het word geleverd in notime. Ondanks de problemen die we op dit moment hebben is het gewoon........u roept, wij draaien. Dank jullie wel. Mijn konijntjes zitten nu mooi beschut en met kraak helder plexiglas.
Goedendag David, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Goed product maar het koeriers bedrijf een dikke-1 komen niet op de zelfde dag als ze beweren en na bellen en mailen totaal geen goede en nette oplossing het product is zelfs gewoon voor het hooft gebouw achtergelaten een schande
| Bedrijfsnaam | de Snoo Facilitair |
Goedendag Edwin, Bedankt voor jouw review! We doen onze best om iedere order zo snel en goed mogelijk te laten leveren. We vinden het vervelend om te horen dat de levering van jouw bestelling niet is verlopen zoals je had verwacht. Onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Monja
De opgegeven maten klopten precies. Mooi materiaal. Keurig verpakt en geleverd.
Goedendag Jolanda, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Bestelling keurig verpakt en op tijd
Goedendag, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Hallo Piet, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Precies wat ik wilde.
Hallo Lamberts, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Snelle levering en goede kwaliteit
Hallo, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Kiezen klikken en klaar
Hey Lisa, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Platen besteld, perfect op maat. Paste super. Snelle verzending
Hallo Nick, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Goed! zoals het hoort
Hallo, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Pakket niet te traceren. Ze verzenden met Packs, wat al een tijdvenster geeft van 10 uur (10 uur!) wanneer ze langs komen. Echter: niks ontvangen, geen briefje, misschien net gemist, blijf niet 10 uur binnen natuurlijk. Packs geeft het pakket mee met regioexpress, die het weer aan een vervoerder genaamd ready2packs mee geeft. Waarom niet gewoon kiezen voor postNL? Heb je al dat amateuristische gedoe niet.
Ik vond het bestellen eenvoudig en duidelijk. De aflevering en het materiaal liet niets te wensen over.
Hallo Tjerk, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Helemaal naar wens, prima prijs en netjes afgeleverd.
Per toeval op de site terecht gekomen en helemaal tot alle vreugde aan toe! De bestelde 3mm platen worden gebruikt voor opslag. Er zit 50cm tussen tussen de draagarmen per plaat, wat de platen niet uiterst geschikt maakt voor volle ordners zonder licht in te zakken. Kleinigheidje en wellicht een keer een bestelling voor een maatje dikker platen! Hartelijk dank voor de mooie afwerking én snelle levering!
| Bedrijfsnaam | M.A.E. KURSTEN |
Hallo Monja, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Mooie kwaliteit, heel goed verpakt en supersnel binnen
Hallo Els, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Snelle en goede levering, ook goede verpakking. Plaat ook goede kwaliteit
Hallo Tonny, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Hoekjes aan 1 zijde krom en plaat was schuin afgezaagd. Maten links waren anders dan maten rechts.
Was online op zoek naar twee lichtdoorlatende matte acrylplaten. Maat opgegeven en duidelijke site met veel info en simpele stappen. Betalen en klaar. Binnen 4 dagen ondanks Corona en bezorgdrukte keurig en snel bezorgd. Top en product was idem top. Bedankt.
Hallo Paul, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Prima prijs en snelle levering.
Hallo Rick, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
goed verpakt ,tijdspanne van levering wat lang
| Bedrijfsnaam |
Hallo Alfons, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen onze best om iedere order zo snel en goed mogelijk te laten leveren. We vinden het vervelend om te horen dat de levering van jouw bestelling niet is verlopen zoals je had verwacht. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.