Goede kunststof platen en keurig netjes afgewerkt voor een prima prijs. Een aanrader.
| Bedrijfsnaam | Recht de Zee N-H |
Hallo Wilna, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Netjes geleverd en op maat. Niet binnen 3 dagen maar vooruit...
Hallo Joost, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen onze best om iedere order zo snel en goed mogelijk te laten leveren. We vinden het vervelend om te horen dat de levering van jouw bestelling niet is verlopen zoals je had verwacht. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
veel mogelijkheden! eigenlijk is alles mogelijk. en snel geleverd! super!
Snel geleverd en precies op maat
Hallo Martin, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Alles snel naar wens gelopen en geleverd . Netjes verpakt Binnen twee dagen na bestelling binnen
| Bedrijfsnaam | Niels Kenselaar dakdekkersbedrijf |
Hallo Niels, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Gewoon goed.
Hallo Ben, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Correcte levering
| Bedrijfsnaam | Jos Baltus |
Bestellen was makkelijk. Vlot geleverd. Goede communicatie. Plexiglas panellen waren goed verpakt, precies zoals besteld en duidelijk gemarkeerd.. Zeker aan te raden.
| Bedrijfsnaam | InterAlign Organsation Ltd |
Hallo Daniel, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Plaat op maat besteld, alles was meteen duidelijk en werd op de aangegeven dag geleverd. Enig minpuntje was dat ik mijn order niet goed kon nakijken in de account omgeving. De order pagina bleef wit.
Hallo Arno, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
een kunstofplatenshop die hun afspraken nakomen, waar vind je ze nog? alles op de mm nauw keurig geleverd.
Hallo Arnold, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Geen enkele klacht, veel lof
Hallo Y, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
De grote dikke plaat zit als ruit in de loader en is perfect de kleine dunnere plaat gebuik ik voor mijn power bos en big shot maar daar komen scheuren in zijn denk ik net niet stevig genoeg
| Bedrijfsnaam | Santegoets |
Hallo Jose, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Zie boven
| Bedrijfsnaam | Het Bakkertje |
Hallo Richard, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Ervaring is goed snel geleverd
Hallo Premlata, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Het bestelde produkt werd goed verpakt en binnen korte tijd geleverd. Als ik nog een keer zo'n produkt nodig hebben, kom ik hier zeker terug.
Hallo Eric, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Uitsstekend
Hallo, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Ben tevreden over de kunststof platen. Ze zijn tegen het glas onzichtbaar.
Hallo Truus, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Mooi product
Hallo Ton, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Goede ervaring, duidelijke website, snelle levering, goede prijs en verzendkosten.
Hallo Maurice, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Product is geleverd volgens bestelling. Goed verpakt. Levering volgens afspraak. Super.
Hallo Thijs, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Makkelijk bestellen en zeer snel in huis.
zeer goed
| Bedrijfsnaam | The Tent Company |
Goedemiddag Erik, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Ontving meerdere mails met bruikbare tips hoe het bestelde te gebruiken.
Goedemiddag Marijke, Bedankt voor je reactie! We vinden het leuk om te horen dat je veel hebt gehad aan de tips voor het verwerken van de platen. We hebben ook veel blogs en video’s waar je nóg meer informatie kunt vinden, maar ook inspiratie kunt opdoen voor wellicht een volgend project! Met vriendelijke groet, Monja
Materiaal voldoet aan verwachtingen, mooie schroeven en redelijk snel geleverd, helemaal prima.
Hallo Corjanne, Dankjewel voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling! Met vriendelijke groet, Monja
Het is fijn dat deze webshop een groot assortiment heeft. De producten zijn naar verwachting en ik hoef er niet te lang op te wachten. Hartelijk bedankt ook voor de goede service.
Hi Veronique, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Wij hopen dan ook dat je veel plezier hebt met je aankoop. Met vriendelijke groet, Monja
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.