toppie

netjes verpakt en snel verstuurd

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voor planken

Precies wat ik besteld heb

Prijs kwaliteitsverhouding is oke

• Wat vind je van het product? Wat ik verwacht heb
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscheiding corrona

prima!

bestelling volgens opgave binnen 3 dagen geleverd! top!

• Wat vind je van het product? volgens omschrijving
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? kapot onderdeel reproduceren

Klacht wordt niet afgehandeld

Beste kunstplatenshop, mijn klacht, plaat is niet op de juiste maat, wordt niet afgehandeld. Op alle aangeleverde foto's en video is duidelijk te zien dat de plaat te groot is. Ik had zo gespaard om nu mijn kast te kunnen afmaken. Ps, website en levering waren perfect De klacht is uiteindelijk afgehandeld. Heel jammer dat ik daarvoor Google reviews en deze review heb moeten gebruiken.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Agdekplaat

alles goed verlopen

alles vlot verlopen, alleen had ik de scherpe randjes van het plexiglas wel liever weggewerkt gehad.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? legsel

goed en snel geleverd

Goed en netjes verpakt

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? voor in de serre als raam

Slechte service

Ik heb zojuist een bestelling voor een aantal platen geplaatst. Uit de bevestiging blijkt, dat er een specifieke plaat ten onrechte dubbel besteld is. Ik ben me er niet van bewust dit gedaan te hebben en laat de oorzaak van deze vergissing in het midden. Ik heb direct naar Customer Service gebeld om de vergissing recht te zetten. Ik krijg te horen dat er niets meer aan gedaan kan worden. Dit vind ik waardeloos en koop nooit meer wat bij Kunstof platen shop. Ik vind ook dat iedereen van deze onnodige starheid moet weten. Als de platen al bij productie onderhanden zijn snap ik dat ik niets meer kan wijzigen.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Netjes goed leverd

Super goed op maat en goed verpakt Snel geleverd

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Prive

Top gegaan

Mijn ervaring is positief. Levering duurde iets langer, maar dit was door de drukte rondom te feestdagen en dit werd van te voren ook al aangegeven.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bescherming wand achter de theedoek en handdoek.

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelde voldeed aan de verwachting, goede kwaliteit, netjes verpakt. super.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? dierenverblijf

Goed maar duur

Geleverd volgens afspraak. maar prijs hoog. Dat komt vooral door de meerkosten als je gaat afrekenen. kleine orderkosten bij een bedrag boven de 25 euro... best bijzonder. En dan de verzendkosten 7,95 voor een klein pakket en daar rekenen ze dan vervolgens ook nog BTW over! Eerste webwinkel waar ik mee maak dat ze BTW rekenen over de pakketkosten. En dat is ook best vreemd want daar betalen ze helemaal geen BTW over.

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? lamp

groot assortiment en mooi op maat gemaakt.

Snelle levering. Goed verpakt. Precies op maat. Goede kwaliteit.

• Wat vind je van het product? goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? plankjes badkamerkastje

Snel geleverd en top kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering waardoor ik voor het koudere en nattere weer mijn dieren hokken meer wind dicht kon maken. Erg blij mee

• Wat vind je van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Wind dicht maken dieren hokken

Goed materiaal.

Kwaliteit goed, maten nauwkeurig.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Caviaverblijf

mooie platen

snel,netjes en niet duur

• Wat vind je van het product? uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? tuinhuis

Snelle en goede levering

Ondanks de kerstdrukte en corona omstandigheden is mijn op maat gemaakte kunststof plaat snel en zoals gewenst afgeleverd.

• Wat vind je van het product? Zoals gehoopt
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking tooling

Zoals ik het besteld heb , heb ik het geheel naar wens snel geleverd gekregen

Geheel Nasr wens

• Wat vind je van het product? Voldoet aan mijn verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterzijde Bar, tegen spatwater

Snelle, keurige levering

• Wat vind je van het product? Verwachting
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? na 42 jaar plexiglas douchedeuren vervangen !

Prima aankoop en snelle levering

Product voldoet aan verwachting, goede prijs-kwaliteit verhouding.

• Wat vind je van het product? Uitstekend
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer

Aankoop

Moet de plaat nog verwerken?

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Aanrecht boot

Alles op maat in de afgesproken tijd.

Er zijn verschillende materialen beschikbaar waaruit gekozen kan worden. De verschillen tussen deze verschillende materialen is goed uitgelegd. Het ingeven van de afmetingen is heel gemakkelijk. Het bestellen gaat heel vlot. Ook de levering en opvolging van de bestelling gebeurt prima. Kortom, een juist en goed product geleverd op een vlotte manier aan een scherpe prijs.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Panelen in badkamer

Je besteld en hebt het zo in huis. Top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor lijmen douchewand

Had allemaal vlotter gekund.

Bestellen was makkelijk, het leveren was minder. Door de slechte verpakking waren beide bestelde platen aan één hoek beschadigd. Na dit gemeld te hebben kon ik kiezen voor nieuwe levering of 25% creditering van de aanschafwaarde. Hier voor gekozen, kon niet op nieuwe levering wachten i.v.m. project, na verschillende mails heen en weer met de melding het staat binnen een paar dagen op je rekening maar na 13 dagen nog steeds geen geld niet terug. Product besteld op de 13 december, op de 16 bezorgd met schade en dit meteen gemeld, op de 18 is de creditering goedgekeurd en op de 31 nog steeds geen geld terug.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Werk

goed advies en snelle levering

Na een korte uitleg van mijn wensen een vlot advies en heel snel geleverd, perfect.

• Wat vind je van het product? mooi
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? in huis

Goed advies. Supersnelle levering.

Kruipluiken op maat besteld. Op de website zie je meteen de prijs. Dus geen extra tijd verloren door offerte, zoals bij andere websites. In kerstperiode besteld. 2 dagen later al in huis. Hele traject van bestelling, via maken, verzendklaar maken en verzenden is van stap tot stap te volgen. Goed verpakt en precies op maat afgeleverd.

• Wat vind je van het product? Super
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Kruipluik

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.