Bestelling en levering zonder toepast

Zoals je hoopt dat het gaat, netjes en snel. Ruitjes keurig op maat. Beetje afschuinen van de randjes was helemaal top geweest, doen we de volgende keer.

• Wat vind je van het product? Prima, goed gefreesd
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Bootruitjes

• Wat vind je van het product? Goed en netjes ontvangen
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Airsoft

Correct en vlug

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Badkamer

Geen enkele bemerking, alles correct en efficient uitgevoerd.

Geen enkele bemerking, alles correct en efficient uitgevoerd.

• Wat vind je van het product? Prefect, beantwoordt aan de vraag
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur beschermen

Plexiglas platen besteld om een stofkap te maken.

De platen waren snel geleverd en exact op maat met bescherm folie erop. Tip: let op als je de platen lijmt dat je de lijm als een dun streepje exact in het midden van de plaat smeert, de acrylaat lijm is dun kan daardoor te snel uit de tube lopen, en langs het plexiglas druipen met lelijke vlekken tot gevolg. Een UV lamp zorgt ervoor dat de lijm snel droogt. Gebruik goed geventileerde ruimte een masker als je de lijm gebruikt de dampen zijn niet fijn om in te ademen.

• Wat vind je van het product? prima Acrylaat glas helder
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? stofkap

dik tevreden

Alles netjes op maat gezaagd, netjes en stevig in karton verpakt. Stickers "breekbaar" erop, maar het was zo stevig verpakt dat dat niet eens nodig was geweest. Mooie platen.

• Wat vind je van het product? mooie kleuren, de platen zijn sterker dan ik had gedacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? modular synthesizer panels

Top kwaliteit en top service....wat beperkingen wat vormen snijden en diktes en kleuren.. betreft

• Wat vind je van het product? Heel goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Solar applicatie

bestelling was eenvoudig en levering was snel helaas heb ik niet de juiste dikte gekregen (12 ipv 8 mm)

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? bellentableau

Bestelling correct en redelijk snel afgeleverd.

• Wat vind je van het product? precies zoals verwacht
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vastzetten plinten

prima geregeld

Prima materiaal

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? ramen

redelijk

levering binnen 48 uur helaas niet gelukt wel na 4 dagen pas binnen het kan zijn omdat wij voor het eerst iets bestelde dat alle verwerkt moest worden voor de rest levering goed en geen beschadigingen.

• Wat vind je van het product? N.v.t.
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Prima.

De platen kwamen netjes op tijd volgens planning. Onbeschadigd en precies op maat. Alupanel is eenvoudig te bewerken. De lijm was te weinig waarschijnlijk te veel door mij gebruikt. Enige minpuntje alle meegeleverde spuittuutjes waren stuk, gescheurd waardoor het dosering niet echt lekker ging. Verder een prima product.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand in de keuken

alles perfect

levering correct maten correct alle perfect

• Wat vind je van het product? zoals beschreven
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? verlichting

Positief!

Goede site, breed productassortiment, met goede uitleg van materiaaleigenschappen, goede instructievideo’s.

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Decoratie

Wat een vakkennis

neemt al de tijd voor je en op al mijn vragen een prima uitleg, ik zou iedereen aanbevelen om met dit bedrijf zaken te doen, groetjes Theo.

• Wat vind je van het product? Fantastisch
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzet raam, werkt super

Prima product en kwaliteit service

gord product

• Wat vind je van het product? prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Gedeeltelijke bescherming van een volière tegen regen en sneeuw.

goed verpakt en op tijd geleverd

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? vollieren

Prompte en accurate levering

Heb houtprimer en primer voor HPL platen plus dubbelzijdige tape gekocht voor het prepareren en lijmen van de (HPL-) boeiborden voor ons gerenoveerd dak besteld en prompt geleverd gekregen. De primer's en het tape waren relatief duur maar kwalitatief zeer goed.

• Wat vind je van het product? Goed maar relatief duur
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? maken en lijmen van boeiborden

Prima service, goede kwaliteit

De levertijden kloppen en de kwaliteit van de geleverde panelen is prima. De aanvankelijke levering werd verpest door vervoerder UPS. Daar was het bestelde paneel dubbelgevouwen. Paste op die manier waarschijnlijk beter in de bestelbus. Die zending geweigerd. Binnen een paar dagen heeft kunststofplatenshop een vervangend paneel opgestuurd zonder verdere problemen.

• Wat vind je van het product? Prima
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Op de mm nauwkeurig en snel geleverd

• Wat vind je van het product? Top
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Caviahok

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

• Wat vind je van het product? Goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Muur

Prima snelheid en service!

Overzichtelijke website. Goede instructies.

• Wat vind je van het product? Prima op maat
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervangen bovenlicht

Ben super gelukkig met deze kunststof plaat

De kunststof plaat van 200cm x50cm heb ik gezaagd in de vorm van een pegel dat ging heel goed

• Wat vind je van het product? Heel goed behandelbaar
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? Boven op een tuinhek als privé voor de buren

Snelle levering, goed verpakt en goede prijs/kwaliteitverhouding

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? plinten onder een keukenblok

snelle levering en goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt. Product is zoals verwacht.

• Wat vind je van het product? goed
  • Waarvoor ga je het product gebruiken? douche deur

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.