op 27-7-2020 al een melding gedaan ivm scheef gezaagde platen, geen reactie. diverse emails gestuurd, en weer geen reactie, toen opeens een telefonisch contact omdat ze mij niet zouden kunnen bereiken via email, terwijl alle reclame email gewoon aankomt. Met veel moeite de gevraagde fotos gemaakt met 1 hand als gevolg van een NAH, wat ook de reden is dat telefonisch contact onmogelijk is. Deze fotos opgestuurd, en zoals in de lijn van de verwachtingen totaal geen reactie.
Hi JHCM! Jammer om te horen dat je jouw platen niet in de juiste conditie ontvangen hebt. Ik zie inderdaad dat de foto's bij ons ontvangen zijn. Echter heeft onze klantenservice wel gereageerd op jouw mail. Dit op 04-08 en op 12-08. Zou je wellicht kunnen kijken of de mail in jouw ongewenste mailbox of spam terecht is gekomen? We willen dat graag zo snel mogelijk voor jou oplossen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Angela
Ik ben tevreden. Het enige wat me mateloos irriteerd: als ik het heb besteld staat er levering tussen 4 en 7 dagen. Dan komt er de volgende dag bericht vd. vervoerder dat de dag daarna, dus de 2e dag na het bestellen, de zaak geleverd wordt aan het einde vd middag. Zijn zeer om 11.00 uur. Voor bedrijven is dit geen probleem, maar ik ben en particulier. Lastig. Verpakkiing-de 1e keer allemaal losse olaten afgeleverd in de stromende regen en het plastic ging dus los. De 2e keer zat alles in een soort krat van pallethout. Ik begrijp het wel, de snelste en goedkoopste vervoeder krijgt denk jk de opdracht. Maar ik vind het toch jammer dat ik niet de keus heb om de aflevertijd aan te passen of de mogelijkheid aan te geven dat het bv naast de garage gezet kan
| Bedrijfsnaam | Nvt |
Beste Ellen! Bedankt voor jouw feedback! Per bestelling wordt er inderdaad gekeken met welke vervoerder deze mee kan. Sommige kleine pakketjes kunnen makkelijk geleverd worden met onze ene vervoerder, terwijl grotere platen weer met een andere vervoerder mee moeten. Indien er wel schade is ontstaan aan een levering, laat het ons dan gerust weten. Wij kijken dat graag met je mee naar een gepaste oplossing. Leuk om te lezen dat je de platen gaat gebruiken als wandkleding en het afwerken van schuifdeuren, veel plezier met klussen! Met vriendelijke groeten, Angela
Geen spelt tussen te krijgen, gewoon goed!
En mooi materiaal
Plaat keurig op maat.netjes verpakt.snelle service.
Prima kwaliteit en snelle levering
Product op maat geleverd zoals gevraagd.
De website gaf aan dat de levertijd 2 weken was. Toch binnen een week de mooie platen op de juiste maat gesneden binnen! Goeie ervaring dus.
Top levering
Gekregen wat ik besteld had, en vrij snel.
Na meerder telefoontjes is het eindelijk gelukt om het product nog te retourneren. Het was namelijk één dag te laat. Maar gelukkig kan het na even heen en weer bellen een mailen alsnog retour gestuurd worden. Bedankt voor de service en coulance.
Hi Eveline! we zijn blij om te horen dat we samen een passende oplossing hebben gevonden. Met vriendelijke groeten, Angela
Originele beoordeling
Tevreden over de producten alleen is helaas de kunststof plaat (bij een andere winkel besteld) later geleverd dan het termijn van retourneren voor de klemmen bij jullie. Het gaat om klemmen van 50,- voor samen dit is nogal geen geld. En dan twee dagen te laat aan de bel trekken ivm retourneren. Er is geen mogelijkheid. Erg jammer. Terwijl er naar mijn idee nergens duidelijk op de site vermeld staat dat het binnen 14 dagen moet. Ook bij de veel gestelde vragen staat er bij retourneren niks over het retour sturen binnen 14 dagen. Erg jammer. Kan ik een product retourneren? Indien u een hele plaat heeft besteld en deze niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u dit in de originele verpakking en staat retourneren op eigen kosten. Indien u een product wilt retourneren neem dan telefonisch contact met ons op, dan lopen wij de procedure met u door en regelen dat het product wordt opgehaald. Na ontvangst en controle zullen wij u een creditfactuur sturen en het bedrag retourneren exclusief verzendkosten. Bij op maat gemaakte producten is dit niet mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op.
Hi Eveline! In Artikel 5: Herroepingsrecht, van de algemene voorwaarden staat dat je de bestelling binnen 14 dagen kunt retourneren. Ik ga overleggen met onze andere afdeling om te kijken voor een eventuele oplossing. We zullen je vandaag nog een mail sturen. Met vriendelijke groeten, Angela
HPL platen van de laatste order waren niet zo netjes gezaagd, veel platen waren gesplinterd
| Bedrijfsnaam | Hugo Schipper BV |
Hi Ben! Wat vervelend om te horen dat de platen die je ontvangen hebt, gesplinterd zijn. Wij willen graag even met je meekijken naar een gepaste oplossing. Zou je ons een mail willen sturen naar [email protected] met daarin foto's van de gesplinterde platen en jouw ordernummer? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Angela
Zeer tevreden over de kwaliteit van de plaat. Supersnel geleverd!
Ik was in vakantie, de bezorger bezorgd de gebroken glas
| Bedrijfsnaam | Rahi ahmad |
Hi Ahmad! Wat vervelend om te horen dat jouw plaat beschadigd geleverd is. Zou je ons een mail kunnen sturen met daarin foto's van de beschadigd plaat en jouw ordernummer? Je mag ons een mailtje sturen op [email protected] Wij kijken dan graag met je mee naar een gepaste oplossing. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, Angela
Nog steeds mijn bestelling niet binnen!!! Duurt al 3 weken.
Beste Willem! Onze excuses dat je jouw bestelling nog niet ontvangen hebt. Wij gaan dit direct uitzoeken met onze verzendpartij, zodra wij meer weten, zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen. Met vriendelijke groeten, Angela
perfecte levering en super snel.
| Bedrijfsnaam | May |
Wij hadden een spoedbestelling die met aandacht, snel en volkomen naar tevredenheid afgehandeld is!
Heel goed kan het iedereen aanraden
Bij versturen de hoeken beter beschermen, door vervoer stoten de hoeken kapot.
| Bedrijfsnaam | Casco Tuin |
| Bedrijfsnaam | Fc ter apel 96 |
De webside heeft een helder overzicht van kunststofplaten, wat betreft de mogelijkheden, de levering en de prijs. Heel goed!
| Bedrijfsnaam | KBO Biest |
Geen opmerkingen op het geleverde materiaal wel op de koeriersdienst dpd begrijpt blijkbaar niet als er een sticker breekbaar op het pakketje zit dat je dit niet door de brievenbus moet gooien terwijl je ook nog gewoon thuis bent
Hi John! Dat is inderdaad niet erg handig. Hopelijk waren de platen goed verpakt en zijn deze niet kapot gegaan? Indien je de platen wel beschadigd zijn, aarzel dan niet om ons een mail te sturen met daarin foto's van de beschadigde platen. Wij kijken dan graag met je mee naar een gepast oplossing. Met vriendelijke groeten, Angela
Makkelijk te bestellen, snelle levering. Ook goed ingepakt, dus geen beschadigingen.
op tijd aan de goede maat geleverd
Super snel en goed.
| Bedrijfsnaam | Veenstra Beton |
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.