Goed contact via de mail. Bestelling opdracht ontvangen en ook levering datum van de Bestelling. Netjes verpakt geen schade. Netjes afgewerkt. Top.
Bedrijfsnaam | van den Bogerd |
Snelle levering Ben blij met de bestelde plaat
De ronde platen voor de spoelen waarop ik mijn netten ga rollen waren eenvoudig te bestellen en zijn snel en correct geleverd. Prima!
Prima levering en kwaliteit.
alle maten goed en snel geleverd
Snel, netjes en goed
Makkelijk bestellen en snel geleverd, top!
Bedrijfsnaam | Bewonersvereniging Nieuwediep |
2x keer een aankoop gedaan. Duidelijke site met makkelijk maatvoering en een snelle levering
Bedrijfsnaam | Cadans Infra Services |
Snelle levering van een prima product. Mijn enige advies: maak de koper erop attent dat op beide zijden beschermfolie is aangebracht!
Hoi Henk, Wat fijn om te horen dat je blij bent met de ontvangen producten! Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je feedback over de beschermfolie, We nemen je feedback zeker mee in onze evaluaties!
eenvoudig bestelproces, snelle levering
Bedrijfsnaam | Croonwolter&dros |
Tot 2 keer toe is de kunststofplaat beschadigd binnen gekomen. Zat niet goed in de doos verpakt waardoor er een hoekje was gebarsten. Na de melding kwam er iedere keer keurig binnen enkele dagen een nieuwe plaat. De 3e is heel aangekomen en zit keurig aan de muur. Ondanks de beschadigingen is het keurig en snel opgelost!
Na een verkeerde bestelling te hebben gekregen, heeft het bedrijf alles op alles gezet om dit goed te maken. Ik heb in zeer korte tijd de juiste bestelling ontvangen, mijn complimenten voor de snelle service, ik zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen.
Bedrijfsnaam | S Windt Reclame |
Twee HPL platen besteld voor de keuken als spat achterwand. Bestellen op zich ging goed. Echter met de opmerking dat men 50 euro voor transport vroeg. Wel erg veel. Platen werden gebracht zonder te zijn ingepakt, Van een plaat was zelf het beschermfolie verwijderd. De Andere plaat was beschadigd. Er zaten twee putten op. Naar alle waarschijnlijkheid ten gevolge van het transport. Een gesprek met de chauffeur leverde niets op. Hij maakte slecht de opmerking dat men zonder verpakking leverde vanwege milieu aspecten??????? Na telefonisch contact een mail gestuurd met daarin mijn klachten over het transport en de beschadigingen, alles voorzien van foto's. Na een dag kreeg ik een mail of ik mijn klacht wel even formeel in een klachtenformulier van het bedrijf wilde plaatsen ter afhandeling. In dit klachtenformulier kun je echter alleen maar beschadigingen vermelden en niet dat je ontevreden bent met het transport. Na het invullen van het officiële klachtenformulier 28,- euro geretourneerd gekregen voor de beschadigde plaat. Gelukkig kon ik de beschadigde plaat verwerken waardoor deze niet meer zichtbaar was. Ik zal echter niet weer plaatmateriaal bij dit bedrijf kopen. De 50,- euro transportkosten zijn niet in balans met de wijze waarop er wordt geleverd. Had men het e.e.a. goed verpakt dan was er ook geen plaatschade geweest!! Ondanks de 28,- retour voor de beschadiging heb ik een naar gevoel overgehouden aan dit bedrijf. Ik koop er nooit meer iets!!!!
Beste, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons enorm om te horen dat de levering van je HPL-platen niet naar wens is verlopen en dat je hierdoor een vervelende ervaring hebt gehad. Het klopt dat wij platen die te groot zijn om met reguliere pakketdiensten te versturen, zonder extra verpakkingsmateriaal leveren, omdat deze op een speciale manier vervoerd moeten worden. Maar dat mag natuurlijk nooit betekenen dat ze beschadigd bij je aankomen. Dat is niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor je is geweest. We waarderen het dat je de beschadigde plaat alsnog hebt kunnen verwerken, maar dat neemt niet weg dat je hierdoor ongemak hebt ervaren. Je feedback over de wijze van transport en verpakking nemen we zeer serieus en we zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring en bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Ik zal je via mail opnieuw contacteren om dit verder met je op te pakken. Met vriendelijke groet, Linda
Exact op gevraagde afmetingen geleverd.
Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb. Ik vond het eenvoudig qua uitzoeken van het product. Verder is waren de platen exact op maat gezaagd.
Snel, Gemakkelijk en uitstekend. Ik zocht voor mijn oude stroomhaspel een nieuwe ronde plaat van 15cm diagonaal omdat de oude defect was. Nu is het een Cat6A haspel geworden met een mooie ronde plaat met een cat6a aansluiting. top!
Bedrijfsnaam | Smits Rental Systems |
Levering van een stel precies op maat gesneden stroken HPL, geheel volgens afspraak, in de juiste kleur.
Bestelling geplaatst voor een op maat plaat plexiglas, uit mijn hoofd 2 dagen later al op de deurmat, keurig.
Bedrijfsnaam | RubyGator |
Ik had een plaat nodig met afgeronde hoeken. Onder de keuze knop vrije vormen staat de mogelijkheid om via een gratis account een bestand aan te leveren. Via wat Youtube instructies had ik al snel een plaat met afgeronde hoeken in de juiste maten. En dat zonder CAD ervaring. En de volgende dag lag de plaat al in mijn werkplaats. Superstrak. Wel iets duurder dan een rechte plaat , maar zo had ik het zelf nooit kunnen zagen.
Bedrijfsnaam | Rob va Acker - ijzerWERK |
Beste Rob, Wat geweldig om te horen! Fijn dat je met de instructies en het gratis account zo snel zelf een CAD-bestand kon maken en de plaat precies op maat hebt ontvangen. Het is inderdaad wat duurder dan een rechte plaat, maar het gemak en de precisie van afgeronde hoeken maken dat vaak helemaal goed. Super dat het zo soepel is gegaan! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, ben je van harte welkom! Met vriendelijke groet, Linda
Ik had een aantal plexiglas platen besteld en 2 daarvan hadden schade. Maar er werden netjes 2 nieuwe de volgende dag opgestuurd. Ik heb alleen 1 advies! Zoek een andere vervoerder dan Dpd! Ze kijken nergens naar en hadden ondanks de duidelijke stickers er zware dingen opgegooid. Ik had geluk dat plexiglas een beetje flexibel is want anders was het absoluut gebroken! Het eerste pakket was met ups! Z'n wereld van verschil! Netjes en voorzichtig bezorgd zonder schade!
Snelle verzending, ik zal het zeker weer gebruiken... klacht geaccepteerd, snelle reactie en verzending van een tweede vervangend product, ik ben tevreden
Fijne en uitstekende service
Positief ik zal de volgende keer ook hier weer spullen bestellen
De bestelling werd zeer snel verzonden en geleverd. Helaas ging er iets mis tijdens de levering en hebben wij contact moeten opnemen met de klantenservice. Zeer goed bereikbaar en heel service gericht.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment