Entreprise à fuir

Ma commande n°623BE-FR a été passée le 24 mars 2020 et est actuellement avec la mention "Terminée". J'ai déjà appelé et laissé un avis défavorable parce que je n'ai pas reçu l’entièreté de ma commande, j'ai reçu mes 2 panneaux alu mais aucun de mes 3 panneaux plexi. On allait me recontacter par mail...Nada. J'ai aussi envoyé un mail resté bien sûr sans réponse. Et aujourd'hui je vais voir mon compte et hop la commande est terminée et j'ai soi disant reçu les 2 colis le même jour du même transporteur. De plus les avis sur kiyoh mon l'air largement truqué. Depuis mars ils ont un 8.8 de satisfaction, ça ne bouge pas

• Nous recommanderiez-vous? Non

ECHT GEWELDIG

4 platen besteld, op site werd al uv bestendige geadviseerd voor mijn toepassing met de duidelijke redenen waarom. 4 platen besteld met afwijkende maten, deze zijn tot op de mm nauwkeurig zo geleverd waardoor de pasvorm perfect was. Ook het geleverde pakket en de beschermlaag op de plaat was fijn. De kunststof ramen zijn geplaatst en het resultaat is echt geweldig.

Geweldige platen! De bezorging ging ook onwijs goed!

Goede en snelle levering

Gewoon goed.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle en goede service

Alles was snel een goed geleverd

Kunststofplatenshop super vervoerder iets minder

Kunststofplatenshop heeft zoals altijd netjes, snel en vakkundig het materiaal op maat gemaakt en laten bezorgen. Helaas is de vervoerder er dit keer iets minder zuinig op geweest waardoor 2 hoeken van de verpakken volledig opengescheurt waren. Met tot gevolg dat de HPL platen op die hoeken ook volledige beschadigd en kapot zijn. Dit is voor onze toepassing niet z'n probleem maar kan me voorstellend dat dit voor andere minder fijn zou zijn. Vooralsnog ben ik erg tevreden over kunststofplatenshop en kom ook zeker weer terug.

Tot op de millimeter nauwkeurig

Zeker toch al een bestelling of 6 geplaatst en ik blijf iedere keer terug komen. Ik heb nooit erg grote platen nodig, maar kleinere onderdelen en deze worden altijd keurig op de juiste afmeting geprepareerd. Website is overzichtelijk en werkt makkelijk, bestelling zo geplaatst en een aantal dagen later is het pakket binnen. Bedankt voor de perfecte service. Hier een tevreden klant!

Perfect, snel en volgens afspraak

Niet verder zoeken, alles volgens afspraak en perfecte kwaliteit

Vlot geleverd

Vlotte levering en keurig op maat gezaagd.

Excellent A+++++ service.

Snel levering en goed klantservice.

Prima service en bereikbaarheid.

De kunststof golfplaten en het bevestigingsmateriaal stond op het afgesproken tijdstip klaar. Behulpzaam met op de kar leggen. Bij aankomst was het wel even zoeken waar te parkeren. Maar voor rest prima.

Betrouwbare webshop

Uitstekende ervaring met mijn bestelling van 3 trespa platen op maat

Perfect geleverd en niet te duur

Kon goed kiezen uit platen van de juiste afmeting en kleur en ook de nodige bevestigings-materialen. En, heel belangrijk, ik hoefde niet de drukke stad in om het spul te laten zagen en ophalen.

Snelle levering, goede kwaliteit, perfect op maat

Snelle levering, goede kwaliteit, perfect op maat

Prettig

Correchte levering en afhandeling dank u

zeer goed

Snelle levering en netjes op maat gemaakt

Geweldige service

Snel en zonder probleem geleverd. Maten waren exact. Een aanrader voor bestellingen.

Bestellen, levering, monteren, en klaar!

Handige website om plexiglas op maat te bestellen. Makkelijke website, goede snelle levering.

Goede service.

Prima zaak om je kunststof platen te bestellen. Precies op maat gezaagd en precies op de afgesproken tijd gebracht. In één woord geweldig.

Slechte service, na bestelling

Ik had zoals wel vaker materialen op maat besteld, echter deze keer, zijn de geleverde materialen scheef (niet haaks) gezaagd, waardoor niet bruikbaar. Vervolgens hier contact over gezocht via email omdat telefonisch niet mogelijk is ivm de gevolgen van een hersenbloeding. Geen reactie, ook een tweede email geeft geen reactie. Lijkt erop dat het ze niets interesseert zolang je maar betaald. Ben zoals ik nu lees ook zeker niet de enige met klachten, jammer want in het verleden is altijd alles goed afgeleverd, maar nu niet eens het fatsoen hebben om te reageren op een vraag is wel het laatste wat je van een dergelijk bedrijf mag verwachten. 8 platen besteld waarvan 7 scheef zijn gezaagd en dus onbruikbaar. Zal vanaf nu ook iedereen aanraden kunststof elders aan te schaffen.

Konform verwachting

Eenvoudig te bestellen en snelle levering zonder problemen

Op maat, op tijd en keurig verpakt. Wat wil een mens nog meer?

Ik ben een (carona-) tafel aan het maken, en gebruik daar alupanel platen voor het tafelblad. Die zijn echt stijf en licht. Ze zijn op maat te bestellen en zijn netjes haaks en recht gezaagd. Ik ben uiterst tevreden. Geen krassen, of zo. Gewoon zoals je mag verwachten.

Mooi product voor een meer dan schappelijke prijs

Mooi product voor een meer dan schappelijke prijs

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.