Zeer slecht in leveren en communicatie

Ik heb hier besteld ivm de gemelde levertijd van Max 10 werkdagen. Inmiddels 20 verder en geen zicht op levering. E-mail wordt afgedaan met standaardtekst/excuus ivm Corona en je wordt naar de website verwezen waar ook nu nog gewoon Max 10 werkdagen staat. Als je specifiek vraagt naar je eigen order krijg je ook geen antwoord op de te verwachten levertijd. Zeer grote teleurstelling

Vlotte afhandeling, matig produkt

Het bestellen ging vlot, bezorging duurde lang, was echter te wijten aan bezorger en corona. Van het produkt was van 1 hoek een stuk af. Ivm de lange wachttijd was er geen tijd meer eea terug te sturen en is het produkt gemonteerd met het afgebroken stuk op een minder zichtbare plek. Jammer...

mooi en goed product

heb verschillende plexiglazen gekocht en met mooi resultaat maar helaas heeft t heel lang geduurd voor ik t binnen kreeg dus binnen 48 uur klopt dus echt niet

zonder problemen, vlot. Uitstekende afhandeling

Levering goed Service is prima!

Op tijd geleverd

Plaat is gebruikt om een legpuzzle in te lijsten.

prima aflevering, snel geregeld

snelle levering en precies op maat van alle onderdelen.

Duidelijk en Goed

Duidelijke site en een goede snelle communicatie en levering.

Precies goed

Goede website Via telefoon ook goede informatie Product is conform verwachting

Correcte levering conform bestelling

Prima kwaliteit en op de juiste maat

Mooi product doet wat het moet doen. diepere krassen krijg je niet weg zoals aangegeven. Levering is goed!

Precies op maat, snel in huis en goed verpakt.

Super kwaliteit en service.

Telefonisch uitstekend geholpen bij de keuze, duidelijke website alleen de aflevering liet lang op zich wachten...11 dagen...maar dat zal met de corona crisis te maken hebben neem ik aan.

ontevreden

op 25 april platen, schroeven, kit en boor besteld. Op de site stond dat de levering wat langer kon duren, daar heb ik dus begrip voor. Echter toen de platen uiteindelijk werden geleverd zaten de schroeven, boor en kit er niet bij. De chauffeur gaf aan dit bij terugkomst direct met DHL te laten verzenden, dus even wachten met de klus. na ruim een week niets gehoord te hebben gemaild met het bedrijf maar geen antwoord. gebeld met de klantenservice waar een vriendelijke dame mij verzekerde dit dircect in orde te maken, dus even wachten met de klus. nu anderhalve week verder (bijna maand na de bestelling) en nog steeds geen bericht. Erg slecht, ga nu bij de Hornbach schroeven halen zodat ik de klus kan afmaken.......

prima kwaliteit en snelle levering

De 2 geleverde kunststofplaten zijn gebruikt als achtergrond voor keramiekwerkstukken. Zeer tevreden over de kwaliteit van de platen, ze waren ook uitstekend ingepakt voor het transport en de levering was vlot

Heel slecht

Op 22 april een standaard scherm (7473NL) besteld en betaald. 11 mei mag ik eindelijk weer open en nu ontbreekt (als enige artikel!) dit scherm. Nog steeds niet geleverd en steeds maar zwakke excuus antwoorden (corona etc) op mijn mailtjes waarin ik om leveringsinfo vraag. Ook niet terug te vinden in mijn account. Op 7 mei zou het ingepakt zijn. Hoe moeilijk is dit om te versturen???

Zeer slechte ervaring

Meer dan zes weken ben ik aan het wachten op mijn leverering. Ik Heb alle begrip voor de drukte vanwege de huidige situatie maar men kan mij op geen enkel moment aangeven wanneer mijn bestelling geleverd kan worden.

Levering was zoals besteld.

De geleverde plaat was prima. Verpakking was top. Minpuntje was de bezorging, lag dus niet aan ‘Kunststofplatenshop’. De bezorger had het pakket bij het verkeerde huisnummer voor een dichte deur gezet, terwijl wij gewoon thuis waren.

moeizame communicatie en levering

Na 2 telefoongesprekken met meer dan 5 minuten wachtmuziek en 5 e-mails weet ik nog steeds niet wat er met mijn bestelling (15310BE) van 27 april misloopt en of en wanneer ik de platen ter waarde van 312,19 euro (betaald op 27 april!) zal ontvangen.

Adequat en vertrouwd gevoel

Goed advies ontvangen. Goede instructie video. Plexiglasplaat goed verpakt.

keurig netjes verzorgt

prima!

Na 16 ( zestien!) dagen zelfs nog geen bevestiging wanneer bestelling bezorgd wordt !

Dit is ronduit de meest afschuwelijke ervaring met een bestelling .

Alles perfect geregeld!

Alles goed verpakt

Prima service en levering

Perfecte tijdige aanlevering, en waardeer de gestuurde instructie video’s.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.