alles op tyd en goed ontvangen
Bestellen ging makkelijk,verzending gezien de omstandigheden toch redelijk snel. Bestelde artikel goed en degelijk verpakt.
Snelle levering goed product
| Bedrijfsnaam | Hearts&letters |
Keurig werkende website, snel geleverd, prima dus
Wederom super. Alles snel geleverd, al was de aflevering door de pakketdienst niet super. Deze werd gewoon bij de brievenbus neer gezet en weg was die weer. Enigste minpuntje was de speciale hpl-boor, deze brak naar 6 gaten boren al waarna ik op een alternatief alle verder gaten moest boren. Ziet mooi uit en krijgt er een perfecte afwerking door.
Beste Laurence, Bedankt voor jouw reactie! We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met de service van de levering, dat is niet de bedoeling. Zou je een foto van de hpl-boor willen sturen naar [email protected] zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing? Met vriendelijke groet, Evelien
Alles goed en op tijd geleverd
snelle levering en prima materiaal
Zeer snelle levering, site zit goed in elkaar. Duidelijke communicatie.
Duidelijke site, geleverd volgens afspraak. Precies zoals ik graag online zaken doe. Prima voor elkaar!
Ik heb op 23 april een coronascherm besteld. Op het ogenblik van bestelling stond duidelijk 2 tot 5 werkdagen verzendingstijd vermeld (ook 48 uur staat trouwens nog steeds overal op de site als de leveringstermijn). Er wordt duidelijk aangegeven dat er ondanks corona een ruime voorraad is wat eventueel de hogere prijzen in vergelijking met elders op dat ogenblik had kunnen verantwoorden. Na 5 werkdagen werd er geïnformeerd naar de stand van zaken en telefonisch meegedeeld dat het scherm zeker binnen de 7 werkdagen na bestelling zou vertrekken. Er werd niet naar het bestelnummer gevraagd en ik moest dit ook niet opgeven want dat maakte geen verschil, mijn bestelling zou sowieso vertrekken. Intussen zijn we bijna drie weken na bestelling, staat er op de website dat wordt verzonden binnen 2 tot 10 werkdagen maar nog steeds werd niets verzonden volgens mijn account. Op mails wordt gewoon niet geantwoord. Gisteren uiteindelijk opnieuw iemand aan de lijn kunnen krijgen. Er zou op dit ogenblik nog geen enkele indicatie van verzendtermijn (dagen, weken, maanden, ...?) kunnen worden gegeven. Er zou echter gisteren of vandaag wel een mail volgen naar de klanten waarin de mogelijkheid tot annulatie wordt voorzien. Ik heb begrip voor de coronadrukte maar het is gewoonweg niet correct om op de site nog steeds reclame te maken voor ruime voorraad coronaschermen en verzendtermijnen tussen 2 en 10 dagen als men op dit ogenblik zelfs niet weet of er zelfs nog binnen een redelijke termijn iets mogelijk is. Dit is de mensen iets wijs maken. Ik heb besteld met de idee dat er ruime voorraad is en heb dit scherm voor kantoorbesprekingen nodig. Nu moet is werken zonder scherm en weet zelfs niet of en wanneer het zal komen.
Beste Gert, bedankt voor jouw reactie. Het spijt ons te horen dat je de bestelling nog niet ontvangen hebt. De klantenservice neemt contact met je op om te kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Evelien
J'ai commandé 3 panneaux plexiglass le 24/3/2020 et je n'ai toujours rien reçu! J'ai envoyé 2 mails et reçu aucune réponses. La semaine passée j'ai téléphoné et je me suis fait éjecté 3 fois avant d'avoir une personne en ligne. Cela m'a pris presque 1 heure. On m'a promis de m'envoyer un mail. Evidemment rien de rien. Ce sont juste des menteurs et des voleurs.
Cher client, Merci pour votre avis. Nous sommes désolés que vous restiez dans l'attente avant que la commande ne soit envoyée pour expédition. Nous étudierons cela et vous enverrons un e-mail avec plus d'informations concernant votre commande. Sincères amitiés, Suzan
Bestelling op 28/04 beloofde levering tussen 4 en 11 mei. Na contact met klantendienst te weten gekomen dat het zelfs nog niet in productie is.... Waarom 1,5 ster ...gewoon omdat je telefonisch wel op een correcte manier ingelicht wordt Man man niet aan te raden
| Bedrijfsnaam | BVBA Pat's |
Beste Patrick, bedankt voor jouw reactie. Op de webshop hebben we een informatiepagina toegevoegd omdat we het op dit moment heel druk hebben in verband met de coronavirus. Daar vind je de actuele informatie over de productie en verzendtijden. Op dit moment ligt de verwachte productie tijd tussen de 2-10 werkdagen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd een mail sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Evelien
Op 27/4 bestelling geplaatst (plexiglas voor covid-19 bescherming) op site stond toen verzending binnen de 1-3 dagen. Dag later passen ze deze verzendtermijn aan naar 2-10 werkdagen!!! Handig toch op deze manier werken gaan zonder klanten hiervan op de hoogte te brengen! Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Sterker nog vandaag kan ik mijn zaak niet openen door jullie toedoen. Na verschillende telefoons & emails nog steeds concrete leverdatum, altijd zelfde verhaal: het is druk ... we zijn er mee bezig ... kunnen geen datum geven. Maar wat ze wel weten op de klantendienst is dat dit niet meer voor deze week gaat zijn!!! Alle begrip voor drukte & wat vertraging, maar niet om voor het eenzijdig wijzigen van afspraken & levertermijnen x3 te doen! zonder klanten op de hoogte te brengen & zonder concrete leverdatum! Van de 3 bestelde platen zijn er reeds 2 geproduceerd, reeds meer dan 1 week. 3 plaat geraakt maar niet geproduceerd. Vraag me af deze nog wel materiaal hebben om te produceren?! Order 75464NL
| Bedrijfsnaam | Mevr. |
Beste Stijn, bedankt voor jouw reactie! Helaas hebben we 1 plaat niet kunnen produceren en daarom is de levertijd helaas uitgesteld. We zullen een mail naar je sturen met aanvullende informatie over de bestelling. Met vriendelijke groet, Evelien
Prima qua levering en keurig op maat gezaagd
| Bedrijfsnaam | Ideas4you |
Service déplorable. Commande non reçue. Au téléphone, on m’affirme que mon colis est parti et 15j après je n’ai tjs rien reçu. Et par mail, on m’affirme que le colis n’est pas encore parti... Ils se couvrent avec leur conditions générales et ne respectent pas leur délais de livraison. Passer votre chemin..
| Bedrijfsnaam | Paye |
Cher client, Merci pour votre avis. En raison du coronavirus, nous rencontrons un grand volume de travail, la production et la livraison peuvent donc prendre plus de temps que d'habitude. Pourriez-vous nous envoyer un e-mail afin que nous puissions examiner cela et vous aider? Très cordialement, Suzan
Wij wachten nu al meer dan 3 weken op een plexiglas plaat, elke keer een ander antwoord (toen je ze nog kon bellen....), de plaat ligt klaar voor verzending, de volgende dag.... is vandaag gezaagd, de dag erop vertelde dezelfde Suzan dat het nog gezaagd moest worden, maar dat het er aan kwam! Op de vraag wanneer het geleverd zou worden kon zij geen antwoord geven, dit ging zij navragen, waarop er weer werd toegezegd dat zij dit dezelfde dag zou laten weten via de mail. U raadt het al daar deed zij / de Kunststofplatenshop niets mee, wel zouden zij (een week geleden) de helft van het betaalde bedrag terugstorten ter compensatie, ook dit is (nog) niet gebeurd. Ik hoef ook geen compensatie ik wil mijn plaat!!! En snel, zoals het nu nog steeds op de site vermeld staat. Maar dat gaat niet omdat deze mensen nu door de Corona crisis geld aan het binnen harken zijn, door schermen voor dikke prijzen te leveren aan de middenstand! Zeg gewoon wij kunnen niet leveren en haal van je site af dat je dit nog binnen 48 uur kan leveren!! Ik zie meerdere mensen nu klagen, ik zit er over na te denken om aangifte te doen. MENSEN BESTEL HIER NIET als je je levering binnen een maand geleverd wilt krijgen. Onze bestelling is er nog steeds niet. En communicatie is niet meer mogelijk, niet via de telefoon en op de e-mail wordt ook niet meer gereageerd.
Beste John, bedankt voor jouw reactie. We vinden het heel jammer dat je niet tevreden bent over de service. Zoals ik kan zien is jouw bestelling geleverd op 21-04, door een foutje met de afmeting hebben we een vervangende plaat moeten laten produceren. In de tussentijd hebben we de productie tijden moeten aanpassen i.v.m. de drukte en de grote vraag naar plexiglas en polycarbonaat. We zullen voor je uitzoeken wanneer verwachte levertijd van de bestelling is en zullen je een mail sturen met aanvullende informatie! met vriendelijke groet, Evelien
Wij hebben twee weken geleden onze bestelling geplaatst, Voor dit bedrijf gekozen door de op hun site vermelde levertijden. Nu kunnen we eindelijk onze zaak weer openen na een verplichte sluiting vanaf 15 maart jl. ivm de corona maatregelen en hebben we onze materialen nog steeds niet binnen. Wij hebben genoeg stress gehad de afgelopen periode en dan kan je dit er niet bij hebben. Beloof geen levertijden die je niet waar kan maken en zorg voor een betere communicatie met je klanten!
| Bedrijfsnaam | Van Rheenen Sport |
Beste Jan, bedankt voor jouw reactie. Op de informatie pagina op de webshop vind je de actuele productie en verzendtijden. Helaas hebben we door de drukte de verwachte productie tijden moeten aanpassen en ligt dit tussen de 2 en 10 werkdagen. We snappen dat dit heel erg vervelend is maar de vraag naar plexiglas is op dit moment zo groot dat we de productie tijden moesten veranderen. We hopen dat we je hier voldoende mee hebben geïnformeerd maar mocht je nog een vraag hebben kan je altijd een mail sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Suzan
Ik vind een betaalde bestelling Faktuurnr: 76806NL niet terug in "mijn account", hoe kan dat?
| Bedrijfsnaam | particulier |
Beste Cees, het kan voorkomen dat een bestelling niet gekoppeld wordt aan jouw account. Maar ik heb jouw bestelling toegevoegd zodat je de bestelling nu wel terug kunt vinden! Met vriendelijke groet, Suzan
op 25 -4-2020 een bestelling gedaan (75226NL) en betaald . Het ging over een eenvoudige plaat uit assortiment en ging max 5 dagen duren. Gisteren een mailtje gedaan. Nog niets vernomen. Vandaag proberen te bellen maar nemen niet op. Niet echt commercieel vriendelijk. Jammer: ging normaal nog extra bestellen maar nu wacht ik vol ongeduld en vooral ergerlijk onwetend af. Heb deze nochtans dringend nodig. Ben benieuwd of zij mijn boetes zullen betalen indien ik niet kan openen volgens voorschriften. Begrip dat alles een beetje verkeerd kan lopen gezien de omstandigheden, maar wees vanaf begin op een correcte manier communicatief.
| Bedrijfsnaam | Juwelen Van Stalle |
Beste Rik, bedankt voor jouw reactie! Ik heb gekeken wat er precies gebeurd is, maar we hebben helaas geen betaling binnen gekregen waardoor de bestelling niet doorgezet wordt voor productie. We adviseren je om een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd een mail sturen naar [email protected]. Op dit moment kan het langer duren dan normaal voordat je een reactie van ons ontvangt omdat we het heel druk hebben in verband met het coronavirus maar we beantwoorden alle emails. Met vriendelijke groet, Suzan
Wij wachten ondertussen al meer dan twee weken .... gebeld en het zou er eerst vorige week donderdag of vrijdag zijn of uiterlijk maandag .... dus niet. Woensdag opnieuw gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan maar er moest nagevraagd worden en er zou een mail komen ... mail gehad "Helaas kampen zowel wij als de koeriersdienst met vertragingen vanwege het virus. Hiervoor wil ik je graag verwijzen naar onze corona informatie pagina" Dat er vertraging is ... prima ... maar geef wel duidelijke antwoorden .... weet nou niet of ik order moet annuleren of toch nog moet wachten. Als je een beetje fatsoenlijke automatisering hebt moet het volgens mij mogelijk zijn om een planning te geven ... krijg het idee dat grotere orders gewoon voorrang krijgen ...maar meldt dat dan ....
Beste Peter-Paul, Bedankt voor jouw reactie! In verband met de drukte hebben we een informatie pagina toegevoegd op de webshop met de actuele productie en verzendtijden. Het kan helaas voorkomen dat sommige bestellingen alsnog iets langer duren en dat heeft te maken dat er een grote vraag is naar plexiglas. We produceren via een automatisch systeem en geven geen grotere orders voorrang. We zullen je een mail sturen met aanvullende informatie over de status van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Suzan
Na lang wachten maar eens gebeld en 6 dagen geleden was mij plaatje gezaagd, moest alleen nog ingepakt en verzonden worden (hoe moeilijk kan het zijn) maar dat is nog steeds niet gebeurd. Pro-actieve communicatie 0, leveren volgens levertijd website 0, leveren volgens telefonische toezegging 0. Kortom zeer slecht. En gezien de andere reacties zal ook ik wel een standaard Corona reactie krijgen maar dat is natuurlijk kul, ze hebben het gewoon niet of slecht voor elkaar.
Beste Simon, bedankt voor jouw reactie! We begrijpen dat je inmiddels lang moet wachten op de bestelling maar omdat het op dit moment heel erg druk is kan het langer duren voordat je bestelling verzendklaar is. Omdat je een grote plaat hebt besteld is het niet mogelijk om de bestelling via de reguliere logistieke partijen te versturen en moet deze bestelling ingepland worden. Mocht je nog vragen dan kan je altijd een mail sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Suzan
14 april 5 platen besteld, ik had nog gebeld om te vragen wat de levertijd zou zijn ivm het coronavirus (normaal 4 dagen) het antwoord: het zou misschien een dag langer kunnen duren maar dan zou ik het zeker in huis hebben. Na veel gebel nog steeds niet bekend wanneer het geleverd gaat worden we zijn inmiddels 23!! dagen verder. Ik heb alle begrip dat er door de coronacrisis vertraging optreedt, maar zeg dit dan gewoon eerlijk en draai er niet om heen. Ps de laatste mail wordt helemaal niet meer beantwoord. Ordernummer: 73579
| Bedrijfsnaam | De brink |
Hi Martijn, Bedankt voor jouw reactie! We gaan dit voor je nakijken en ik zal een mail sturen met aanvullende informatie over je bestelling. Met vriendelijke groet, Monja
Je suis très satisfait de ma commande. Les plaques de polycarbonate étaient coupées à la perfection aux dimensions demandées et la qualité est au rendez-vous. Les plaques de polycarbonate vont remplacer les anciennes vitres cassées ou abîmées de mal serre en aluminium. La voici presque comme neuve. Le reste du matériel tel que le mastic rien à redire, bon produit. Je recommande vivement ce site et ce produit
Jammer genoeg moet ik hier neerpennen dat ik na een maand nog steeds niets heb ontvangen. Neen, ik heb geen grote bestelling geplaatst (2 plaatjes). Ik heb ook het gevoel dat ze me aan het lijntje houden. Reeds tweemaal de vraag gesteld, maar ze kunnen me geen antwoord geven waar mijn pakket is. Het zou geproduceerd zijn, maar nooit een track and tace ontvangen. Vorige week zouden ze navragen waar mijn pakket is, maar ze laten niets van zich horen. Groeten, een ontevreden klant!
Beste Jonas, bedankt voor jouw reactie! Jammer om te horen dat je al zo lang op je bestelling wacht. Ik zal zorgen dat we een mail sturen met aanvullende informatie over de verzending. met vriendelijke groet, Monja
Energieweg 1
8304 AJ Emmeloord
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.