alles was goed prijs product snelle levering

alles was goed prijs product snelle levering

is goed

juiste maten en netjes geleverd

Gewoon GOED

gewoon GOED

Perfect afgehandeld

De bestelling is goed en op tijd afgehandeld.

Ruime keus, snelle levering, perfect op maat

Ruime keus, snelle levering, perfect op maat

plexiglas and polycarbonat helder platen

Quick order, quick delivery dimensions delivered were not exact (1-2mm on 155cm) and description of "polycarbonate helder" on the website should state that it is lightly grey tainted, unlike plexiglas. I had to order new plexiglas instead, without getting a discount from customer service. The dimensions and transparency of the plexiglas plates were perfect

Snelle, goede levering

Vrij snel geleverd. De plaat was gesneden op de juiste maten die ik had opgegeven. Goed ingepakt tegen krassen of beschadigingen.

Duidelijke webshop vlotte levering!

Duidelijke webshop goede keuze en exact op maat vlotte levering!

Jammer van de kleur

We hebben diverse bestellingen gedaan bij de kunststofplatenshop allen in de kleur RAL 9003 wat ons uitstekend is bevallen (wel problemen gehad met de bezorging maar dat is uitstekend opgelost door de klantenservice), echter bij de bestelling van de alupanel komt de kleur niet overeen met de andere platen, het is meer grijs als wit. We waren er bewust van dat de kleur iets kon afwijken maar niet verwacht dat het grijs zou zijn.

goed product!

Snelle levering van de platen. Goede kwaliteit.Thanks!

Serieuze afwijking op de diktemaat

Bestelde plexiglas van 3mm en het geleverde plexi was uiteindelijk bij het nameten met schuifmaat 3,23mm dik waardoor het onbruikbaar was voor mijn toepassing. Dit is wel een heel grote afwijking van diktemaat. Men stelde dat dit binnen de tolerantie van 10% viel (klopt), alleen vind ik dit nergens vermeld bij het produkt op de website.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Goede kwaliteit en een snelle levering

Snelle service, opdracht prima afgeleverd

Goede afmetingen vlug bezorgd goed ingepakt

Vanaf mijn bestelling via email tot en met de bezorging uitstekende verzorging van uw product.

Uitstekende service en snelle levering

Eenvoudig te bestellen en prima service verder.

Prima gegaan

Prima gegaan

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Snel en accuraat 👍

👍

goed en snel

Goed en snel!

Goede prijs, snel geleverd en goede kwaliteit

gewoon goed

dik plexiglas besteld op maat prima kwaliteit levering ook prima binnen 2 dagen in huis

Klantgericht en klantvriendelijk

Snelle levering! We zijn tevreden!

zeer goed

zeer goed snel geleverd. goed verpaktvoor transport.een aanrader.

Snelle service en goed product

Vlot besteld en enkele dagen geleverd aan huis in perfecte staat

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.