Goede site, goede telefonische service. Jammer dat ik niet door had dat ik primer erbij moest bestel

Goed materiaal en gemakkelijk te verwerken

Had te laat door dat er een gladde en een matte kant was. Gelukkig pakte het goed uit

Duidelijke website

Snel gevonden wat we wilde hebben. Net zo snel besteld en geleverd. Wij zijn tevreden!

prima levering, goed verpakt, exact de doorgegeven maat

prima levering, goed verpakt, exact de doorgegeven maat

Duidelijke website, snel geleverd, als wij nog eens wat nodig hebben, bestellen wij het gelijk weer hier!

Perfect op maat geleverd

Zeer prettig

100% Tevreden.

Bestelling precies zoals besteld. Zeer goede verpakking en snelle levering. T O P.

Zeer goed!

Snelle levering. Zorgvuldig op maat. Vakmanschap. Ben zeer tevreden, kom zeker terug bij dit bedrijf.

Snel maar n tikkie slordig

Ik ben een blije klant van Kunstofplatenshop en vind hun gratis zaagservice super! Helaas was er bij de laatste zending een plaat scheef gezaagd. Gelukkig kon ik m zelf nog op maat maken... Dat was t enige minpuntje

Teleurgesteld

De plaat is beschadigd, ik vraag naar uitleg en een reactie en heb deze niet gekregen. Zeer spijtig...

Perfecte service

Een foutje werd perfect en kostenloos gecorrigeerd

prima!!!

nog zulke platen besteld on-line, maar deze ervaring is er een met een gouden randje. keurig snelle levering en exact het formaat wat ik had opgegeven.

Perfect maatwerk.

Zorgvuldig ingepakt en snel verstuurd/binnen.

Mooi product en Precies waar ik om gevraagd heb.

Goed verpakt en snel geleverd

mooi op maat gesneden en vlot geleverd

goed van prijs, duidelijke website en vlot geleverd

Zeer duidelijke en snel geleverd en goed verpakt topπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Oke topπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Heel erg tevreden over Kunststofplatenshop.nl

Makkelijk bestellen en snelle levering en alles zeer goed verpakt.

Goede en snelle levering

Maatvoering correct. Goed verpakt geleverd.

top

prima maatvoering en goed materiaal

Super service

Snelle levering met juiste maatvoering tegen een mooie prijs

Zeer snelle levering in prima staat.

Zeer nauwkeurig werk.

mooi materiaal

Als prive klussertje had ik hier wat aan . En snel geleverd. Omdat het een eenmalig klusje was kan je me weer uit het mail-bestand verwijderen. Waarvoor dank.

Snelle en goede service

geweldige webshop

ik had kunststof platen nodig, zelf opmeten en bestellen. in kleuren en doorschijnend, veel keus. Alleen onder de 10 cm snijden was helaas niet mogelijk, maar verder geen klachten.

Energieweg 1

8304 AJ Emmeloord

Over Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat – zoals plexiglas – en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.